من از آسیاتک می خوام بیام فن آوا. کیفیتش چطوره؟ پینگ و ...
چند صفحه قبل رو می خوندم دوستان گله داشتن که سرعتشون رو 4مگ بسته شده. البته خط منطقه ما بیشتر از 4مگ نمی کشه پس مشخصا منم همون 4مگ میگیرم.
من از آسیاتک می خوام بیام فن آوا. کیفیتش چطوره؟ پینگ و ...
چند صفحه قبل رو می خوندم دوستان گله داشتن که سرعتشون رو 4مگ بسته شده. البته خط منطقه ما بیشتر از 4مگ نمی کشه پس مشخصا منم همون 4مگ میگیرم.
پینگش و کیفیتش عالیه ! واسه من که اینجور بود !
فقط مشکلم سرعت بود !
شبانه هم نامحدود ( حجمش الکیه واسه بستن دهن رگلتوری هست ) ....
تقصیرو گردن کسه دیگه میندازن خسته نباشن به مشترک چه مربوطه طرف پول 16 مگ داده بعد اینا میان داستان تعریف میکنن
تیکه آخرش متاسفانه درسته ، ولی خب مشترک که تقصیری نداره. وقتیکه اینا پهنای باند کم میارن باید اطلاع رسانی کنن بگن مثلا تو فلان مرکز مخابراتی تا اطلاع ثانوی بیشتر از 8 مگ سرویس نمیتونیم ارائه بدیم ...
سلام
منم احتمال قوی میام فن اوا
نمیپرسم که کیفیت و ایناها چه جوریه چون من اعتقاد دارم اینترنت توی ایران شانسیه!
فقط میخوام بدونم بری تعرفه 4 مگابیت رو بگیری، بر اساس کشش خطت بیشتر نمیبندن برات؟ من خیلی دنبال اینم برم 4 مگ رو بگیرم بعد بالاتر ست کنن
تو مخابرات منطقه ما هم پهنای باند پارس انلاین کمه من یه بار از پارس انلاین سرویس 8 مگ گرفتم اما سرعتم 512 کیلو بود پشتیبانی هم اصلا زیربار نمیرفت که سرعتم 512 هست هی میگفت برو از فلان سایت دانلود کن میرفتم دانلود میکردم سرعت دانلودم 70 کیلوبایت بود بعد گفتن خطتت نمیکشه اما تو مودمم ماکسیمم کشش خطتم 12 مگ بود تا اخر خودشون اومدن با لپ تاب خودشون چک کردن اخرش قبول کردن که تو این مرکز مخابراتی پهنای باند پارس انلاین افتضاح هست و گفتن کاری از دستشون بر نمیاد سرویسم را لغو کردن اون چند روزی که اینترنت داشتم ازش کم کردن بقیه پولم رو دادن و خط رو تخلیه کردم بعد از اسیاتک که گرفتم فول سرعت 12 مگ داشتم با شاتل و صبانت هم بعدها سرویس گرفتم سرعت 12 مگ بدون مشکل داشتم
من از هفته پیش تا دیروز فناوا داشتم کیفیتش عالی بود فقط مشکل سرعت داشت ...
مثل اینکه تا دوپله بالاتر باز میزارن .....
عجب جواب مسخره ای داده طرف!
من اینو اصلا قبول ندارم که شرکت ها پهنای باند ندارن چون مخابرات بهشون نمیده
خیلی دارن از مخابرات غول میسازن این شرکت های دوزاری...هر جا کم کاری خودشونه میندازن گردن مخابرات و رگلاتوری و .... مگه الکیه؟ اگه راست باشه یه شکایت کنن سازمان بازرسی یا دیوان محاسبات پدر مخابرات رو در میارن...شک نکنید همش دروغه
اولا جناب فن آوا، قبل اینکه پول یه سرویس 16 مگ بی زبون رو بگیرید باید چک کنید ببینید توی اون مرکز مخابراتی می تونین سرعت 16 مگ بدین یا نه
دوما حالا که نتونستین بدین...به جای اینکه معذرت خواهی کنین و پول رو پس بدین و بگین ببخشید که وقتتونو گرفتیم و از اولش بهتون نگفتیم که توی اون مرکز پهنای باند نداریم تقصیر رو میندازین گردن مخابرات؟
نه اقا جان مگه ما خریم؟ چه ربطی به مخابرات داره؟ چه طوریه که شرکت های دیگه می تونن سرعت بالا بدن و مشکلی با مخابرات ندارن ولی شما نمی تونی؟ مخابرات فقط به شما گیر میده؟
جای این حرفا برین پهنای باندتونو زیاد کنین اگرم نمی کنین پس لقمه اندازه دهنتون بردارین و گوش ملتو با تبلیغات دروغیتون کر نکنین
من جای وزیز بودم در تک تک این شرکت های دزد رو گل می گرفتم
داداش؟ واسه کی روضه میخونی؟ باو فایده نداره مگه وزیر نگفته ۹۵ در صد تضمین کل سرعت؟ من الان ۱۶ مگ بگیرم حد اقل باید ۱۲ مگ دریافت کنم دیگه؟ من الان دومگ خریدم ولی تا ۵ مگ هم میره اما نوسان داره ناراضی نیستم ولی
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
وزیر و شرکت ها دستشون تو یه کاسه ست دوست عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)