شانس من بدبخت را باش یکسال با آسیاتک این زجر را کشیدم. قراردادم که تموم شد با خوشحالی گفتم برم مخابرات که اینم گند رفت بهش... فقط لعنت به آسیاتک که این بازی رو شروع کرد و اینا هم یاد گرفتند
شانس من بدبخت را باش یکسال با آسیاتک این زجر را کشیدم. قراردادم که تموم شد با خوشحالی گفتم برم مخابرات که اینم گند رفت بهش... فقط لعنت به آسیاتک که این بازی رو شروع کرد و اینا هم یاد گرفتند
یعنی میخوان به همین صورت ادامه بدن همیشه ؟![]()
عجب آدمایی هستین پس کامنت من کجاس؟من که ندیدم تو یه انجمن یه کامنت گذاشتن تایید بخواد!
دوست عزیز چون شما تازه ثبت نام کردین تایید میکنن چند وقت دیگه تایید نمیخواد ،ما هم اولا مثل شما بودیم
پشتیبانی کلا تعطیلاتنکاربراشون از پشتیبانی زودتر خبر دار میشن
آی گفتی
خدا کنه این حرکت مضخرفی که شروع کردن رو تموم کنن آخه نامحدود حجمی!!!!!!! یعنی چه خدایی اصلا معنی نمیده
تو ایران هیچی بعید نیست
الان یکی از دوستهام زنگ زده پشتیبانی و گفتن که اگه اون بیست گیگ تموم شه سرعت دانلود کلا افت میکنه.در واقع این همون سیاست مصرف منصفانه مزخرف بقیه شرکتهاست
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
دوستان عزیز دانلود رایگان شبانه پارس آنلاین بهتره یا آسیاتک؟من تا 2 ماه پیش که محدود آسیاتک داشتم شبانه یه چیزی تومایه های 2/5 تا 3 گیگ دانلود میکرد با 512 . اما از وقتی محدود 256 گرفتم شده موش سرعتش
مشکل آسیاتک اینه که تو لیست قیمتش برای اینکه بشه دانلود رایگان شبانه داشت باید حدقل 30000 تومن تو خرج بری
اما پارس آنلاین خوبیش اینه که هر سرویسی هم بگیری شبانه رایگان داره.اگه سرویس پارس آنلاین دارید لطفا بگید کیفیت سرعتش شبانه چه طوره؟
من الآن سرویس نامحدود آسیاتک دارم طبیعتا سرعتش پایینه.میخوام یه سرویس بگیرم برا دانلود
با توجه به اینکه آسیاتک به این راحتیا دانلود رایگان شبانه نمیده(حداقل 30000 تومن باید تو خرج بری) میخواستم بدونم کیفیت دانلود رایگان شبانه پارس آنلاین چه طوره؟
تا حدود 3 ماه پیش محدود آسیاتک که داشتم با سرویس 512 محدود شبانه از 1 تا 8 صبح یه چیزی تو مایه های 2/5 گیگ دانلود میکرد حدود 160 کیلوبیت سرعتش بود.به نظر شما کوچ کنم به پارس آنلاین یا نه؟
اولویت اصلی برام دانلود رایگان شبانست حتی اگه حجمم هم 2 گیگ باشه زیاده برام
Last edited by sardarekord; 08-01-2014 at 22:14.
آقا من میخوام اینترنت برا مصرف دانلود بگیرم.
آسیاتک دانلود شبانش تا حدود 3 ماه پیش که نامحدود داشتم عالی بود با سرویس 512 سرعتش در حدود 160 کیلوبیت میشد.ولی مشکلش اینه که حداقل یه 30000 تومنی باید تو خرج رفت تا دانلود رایگان شبانه رو داشته باشی.
از اونطرف پارس آنلاین با هر سرویسی دانلود رایگان شبانه داره ولی مدتهاست استفاده نکردم نمیدونم سرعتش خوبه یا نه.لطفا اگر دوستی داره بهم بگه سرعتش چه طوره
(یا خدا ایکه بچود دی حوصله نیرم دواره بنوسم)![]()
جریان این طرح های برنزی نقره ای طلایی اسیاتک چیه؟
سرعتش چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)