نه عزیز 6 gb ترافیک مونده نمیدونم تو این هفته چطور بسوزونمش...
شما نگاه کن 400 دقیقه وصل بوده و کل ترافیکش این بوده...
هم utorrent باز بوده و هم idm داشته super street fighter دانلود میکرده که الان 1 هفته هستش که تازه دیشب به پارت دوم رسید...
نه عزیز 6 gb ترافیک مونده نمیدونم تو این هفته چطور بسوزونمش...
شما نگاه کن 400 دقیقه وصل بوده و کل ترافیکش این بوده...
هم utorrent باز بوده و هم idm داشته super street fighter دانلود میکرده که الان 1 هفته هستش که تازه دیشب به پارت دوم رسید...
6 تا پست بالاتر رو بخون.
بنده خدا 1مگ داره انقد اوضاش خرابه ميخاد بياد از مخابرات بگيره.
البته اگه اهل دانلود شبانه نيستي پارس خوبه.
اينجا از هر 20 نفر 2 نفر اوضاشون خوبه اينو گفتم كه فردا نگي نگفتي.
والله اولین باری که اشتراک گرفتم 256 بود که روی همین سرعت بسته بودن بعداز اون هم رفتم بالاتر 512 و 1 mb که سرعت علنا تغییر نکرد-چه روز و چه شب- الان هم مودمی که دارم بدبختانه noise رو نشون نمیده...
حتما نويز داشتي كه برات رو 1مگ بستن.
اگه تونستي با يه مودم ديگه نويز خطت رو تست كن ببين چقده.
اصلا شايد همه اين مشكلات از نويز باشه و با چن تا كار ساده حل بشه.
آخه حالا توی این هفته اینطور شد که 5-4 ساعت در طول روز سرعت 130 تا میشه...
2 هفته قبلش تمام شبو روز از 14 kb بالاتر نمیرفت...
مودم رو ریست کردی ؟
رفيق شما اگه خطت نويز داره درستش كن بعد بزنگ پارس بگو برات رو 2مگ ببندن ايشالا اوضاعت بهتر ميشه.
ای بابا, رفیق من 128 پارس آنلاین با محدودیت 4 گیگ گرفته, ماهی 15 تومن, خیلی هم راضیه, میگه سرعت دانلودش بین 170 تا 70 متغییره.
من با adsl 128 مخابرات یه فیم 700 مگی از تورنت دانلود میکنم حداقل 14 ساعت طول میکشه تا دانلود شه ولی اون یه ساعته فیلمو دانلود میکنه.
جریان چیه چرا اینجا همه از پارس آنلاین می نالن؟؟؟؟؟؟؟؟
رفيق خدمت شما عرض كنم داشتن سرويس خوب از پارس انلاين رابطه مستقيم با شانس داره.
تو روز تقريبا وضعيت خوبه ولي تو ساعات رايگان مقدار دانلودي كه دوستان گزارش كردن از 100 مگ تا 3 گيگ نوسان داره كه البته عده ي كثيري دانلود شبانشون زيره 2 گيگ هستش و عده قليلي بالاي 2 گيگ.
به مدت زماني گفته ميشه که يک Packet از ISP به يک Host (مثل yahoo ) در اينترنت ارسال میشه و بعد از دريافت جواب دوباره به ISP برمیگرده. هرچقدر این زمان کمتر باشه یعنی پهنای باند شما کیفیت بهتری داره.دوستان جواب ما رو هم بدید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)