سلام
من سرویس قدیم 1 ساله دارم(1به8) سرعتم تو روزا 64 الی 70 هست ولی شبا وقت نکردم تست کنم
روزاش خوبه
سلام
من سرویس قدیم 1 ساله دارم(1به8) سرعتم تو روزا 64 الی 70 هست ولی شبا وقت نکردم تست کنم
روزاش خوبه
سلام دوست عزیز.واقعا نمی دونم چی بگم...من و چنتا از دوستای دیگه این مشکلات رو نداریم.نمی دونم چرا واسه خیلیا مثل شما این شکلیه.
Last edited by alireza.h; 01-07-2012 at 10:11.
منم مشكل دوستان رو ندارم سرعت يك مگابايت 1 به 4 دارم خيلي عالي جواب مي ده دانلودم رو 120 پينگم هم عالي
شايد از شانس خوب ما باشه![]()
من تعجب دارم:
کسایی که 512 با اشتراک 1به 4 دارن سرعتشون تا 100 هم میرسه اما کسایی که 1مگ با اشتراک 1به 4 دارن سرعتشون معمولی هست وافزایشی در سرعت وجود نداره!!!
بچه ها یکی کمکم کنه... این خوبه؟ من فعالش کنم؟ خیلی اذینم نکنه ؟![]()
بهترین Rssi برای یک سرویس خوب چیزی بین -45 تا -70 میباشد!
گرچه زیاد تاثیری نداره!و اگر منطقتون خلوت باشه با همین سیگنال ضعیف میتوانید یک سرویس خوب دریافت کنید.
ولی اگر سرعتتون خوب نیست بهتره فعال نکنید!
چون به محض اینکه به مشکل بر بخورید و زنگ بزنید به پشتیانی مبین نت بهتون میگن مودمتون رو جابجا کنید تا سیگنال بهتری دریافت کنید(تنها بهونه ای که میتونن بگیرن و از گفتنش نمیتونن بگذرن)
سلام داداش من خوبش اینکه من ساکن طهران نیستم ، من اهل استان گلستانم
منطقه منم خلوته...
دوتا چراغ dx350 از سه تا چراغش روشنه...
حالا خیلی افت سرعت پیدا میکنم؟
سلام . اینترنت من از صبح قطع شده . فقط دو چراغش روشنه . مشکل از کامپیوتر منه یا از مرکز قطعه .
ببینید افت سرعتتون به خلوت یا شلوغ بودن منطقتون ربط داره!(تجربه شخصی خودم)
من با Rssi -۹۶ هم که بقول خودمون اخرت بدی سیگنال بوده کار کردم اما به علت خلوت بودن منطقه سرعت معمولیم رو دریافت کردم...
حتی اگر بهترین سیگنال دریافتی رو داشته باشید منطقتون شلوغ باشه سرعتتون افتضاح میشه...
سعی کنید مودمو نزدیک پنجره بزارید تا سیگنال بهتری دریافت کنید...
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)