بله هست.باید بگردید پیدا کنید.
بله هست.باید بگردید پیدا کنید.
من هر جا میگردم نیست اگر کسی میدونه کی داره معرفی کنه
سلام جناب رایان
من واقعا الان در تصمیم برای خرید سینمای خانگی موندم. ابتدا می خواستم با توصیه شما پایونیر es33 بردارم بعد دیدم حجم صدا داره که برای من ارزشی نداشت و تفکیک مهمتر بود. بعد آمدم سراغ اینکه پکیج 1312xp دنون رو بگیرم. دیدم آمپش خیلی ضعیفه. حالا دارم فکر می کنم که آمپ 1612 دنون رو بگیرم با یک ست اسپیکر یا اینکه بروم سراغ سیستمهای یاماها. در نهایت می خواهم با سه تا سه و نیم میلیون تومان جمع کنم.
ممنون می شوم راهنمایی کنید.
سلام.
آمپ 1312 با 1612 آنچنان تفاوت نداره.
به هر حال اگر میخواید خوب هزینه کنید میتونید بلندگوهای سیب فوکال + آمپ 1612 دنون بردارید.زیر 4 تومن تموم میشه ولی مجموعه خوبی میشه.
من تلویزیونم اوپتیکال داره واسپیکرهای که گرفتم اوپتیکال ندارد میشه تبدیل اوپتیکال پیدا کرده اگ کسی دارد معرفی کنید که من بخرم
اگر منظورتون دکمه های کنترل تلویزونه آره با تلویزیون سامسونگ کدها را به ترتیب زدم تا بالاخره یکیش جواب داد. با HDMI CEC هم که مچه.
سلام
شما اطلاع دارید که آمپ و اسپیکر یاماها برای سینمای خانگی رو از کدام فروشگاه میشه تهیه کرد؟
با سلام جناب رایان
من تلویزیون ال جی مدل LA 86000 رو گرفتم لطفا تا 2 تومن بگین بهترین اتخاب برای سینما خانگی 3d blueray چی میتونه باشه و کابل hdmi اصل از کجا بخرم همه تقلبی تو بازار
مارک ال جی سینما خانگی از نظر شما؟ با سپاس از راهنمایی شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام این کابل که لینکشو گذاشتم به کار من میاد ؟
این یه پکیج کابل آنالوگ شما برای چی میخوای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)