باتری و بازی آره مهمند؟ اما ظاهره مدل وایو f13wx/b خیلی به نظرم قشنگ اومد حیف که گرافیکش ۱ گیکه و بازی ها رو نمیشه اچرا کرد روش؟
باتری و بازی آره مهمند؟ اما ظاهره مدل وایو f13wx/b خیلی به نظرم قشنگ اومد حیف که گرافیکش ۱ گیکه و بازی ها رو نمیشه اچرا کرد روش؟
مشخصه این مدلی که شما گفتید بهتره
قیمتش چنده ؟
---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
مشخصاتش چیه؟
اینجا
تازه یه دونه دیگه هستش عزیز ، خواستی بخری اینم هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
asus k53sv
این بهتر از اونه فکر کنم
بدی این مدل سونی اینه که cpuش سندی بریج نیست و گرافیک خیلی پایین تری نسبت به مدل های همقیمت خودش دار.
ولی اگه قید رزولیشن رو میزنی همین مدل ایسوس خوبه و مدل 6080 hp هم رده این مدله .
اگر هم برای مهندسی (رزو لیشن برات مهمه) میخوایی همون سونی که خودت گفتی رو بگیر.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان.
تو رو خدا کمک کنید چشمام در اومد از بس این نوشته ها رو خوندم. من نظرم رو hp dv6-6080 . اگه تو این رنج قیمت و کانفینگ لبتاپ بهتری هست که بگیرم راهنماییم کنید. ممنون
من دو مدل وايو f13wfx و اچپي dv6-6091 مدنظرمه هر دو زيبا و با كيفيت هستن اما فرق اساسيشون گرافيك hp از وايو بيشتره (براي بازي) اما رزوليشن vaio از hp بيشتره
وگرنه هارد hp در رنج 1tbو برايvaio در رنج 500gb
در كل برو سايت هي تخصص لپ تاپ مشخصات جفتشون رو چك كن
این مدل hp هم خوبه ، ولی یکی از دوستان رفته بود مرکز تخصصی تعمیر لپ تاپ ، که دیده بود بیشتر خرابی برای hp هست متاسفانه
من خودم نظرم روی اسوس هستش
این مدل hp فوق العادس.
این آمار خرابی برای کِی هست؟
من هم میدونم (و بارها هم گفتم) که یه بار یکی از بچه های فروم رفته بود از تعمیر کار های لپ تاپ پرسیده بود و گفته بودن که بیشترین خرابی برای برند دل و بعد hp وجدیدا سونی هم داره خرابی زیاد میده . ولی یه سوالو یادش رفته بود بپرسه واون این بود که "بیشترین خرابی برای کدوم مدل بوده؟" (100 % برای مدل های جدید نبوده)
من خودم از برند دل خیلی بدم میاد و به هیچ کس مدلی از این برند پیشنهاد نمیکنم . ولی یه مدل زده به نام L502 که واقعا خوب کار کرده . حالا بازم بیام بگم این برند بده ؟ هیچ موقع کلی نمیتونیم یه برند رو زیر سوال ببریم . باید روی مدل بحث بشه .
نکته » این مدل هایی که اومده تو بازار ادامه مدلهای قبلی موجود در بازار بوده مثلا ایسر 5741 و 5742 داشتیم مدل سندی بریجش 4750 و 5750 اومده
از برند hp مدلهای 3140 و 3142 و 3143 و 3144 داشتیم که مدل جدیدشون 6050 ئ 6070 و 6080 و 6090 اومده
G62 داشتیم که G6 اومده
4520 داشتیم که 4530 اومده
و همینطور . . . .
حالا ما میاییم به خانواده قبلی این مدل نگاه میکنیم یعنی 3140 و . . . که اینها خرابیشون خیلی کمتر شده و مشکل داغ شدنشونم تا حد زیادی برطرف شده.
ولی حالا شما از برند ایسوس میخوایی یه قضیه دیگس.
سلام دوستان , آیا Dell XPS L502-G خیلی داغ میکنه ؟
من خیلی استفاده میکنم روزی 15 ساعت .. به مشکل که نمیخوره ؟
چند مدل بررسی کردم با این کانفیگ قیمت خوبی داره اگه ردیفه برم بخرم ممنون میشم زودتر راهنمایی کنین![]()
سلام
تو این تاپیک مطرح کن (زودتر به نتیجه میرسی)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)