تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 868 از 966 اولاول ... 368768818858864865866867868869870871872878918 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,671 به 8,680 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

من یه مشکل خیلی بد دارم، کارورزی رو ترم پیش برداشتم و تنونستم تحویل بدم، دوباره این ترم برداشتم ولی بهم گفتن که همون مدارک کامل شده ی ترم پیش رو تحویل بدی ازت قبول می کنیم، و میتونی کارورزی این ترمتو حذف کنی، ولی آموزش برام حذف نمی کنه (انگار که نخوان پول دانشجو رو پس بدن!) قیمت این واحد 320 تومنه، دوست دارم پولو پس بگیرم.

حالا سوال من اینه: اگه نمره کارورزی ترم پیش بیاد سیستم خود ب خود کارورزی این ترم رو درس تکراری تشخیص می ده و حذف می کنه؟ یا باید برم به آموزش اصرار کنم؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

من یه مشکل خیلی بد دارم، کارورزی رو ترم پیش برداشتم و تنونستم تحویل بدم، دوباره این ترم برداشتم ولی بهم گفتن که همون مدارک کامل شده ی ترم پیش رو تحویل بدی ازت قبول می کنیم، و میتونی کارورزی این ترمتو حذف کنی، ولی آموزش برام حذف نمی کنه (انگار که نخوان پول دانشجو رو پس بدن!) قیمت این واحد 320 تومنه، دوست دارم پولو پس بگیرم.

حالا سوال من اینه: اگه نمره کارورزی ترم پیش بیاد سیستم خود ب خود کارورزی این ترم رو درس تکراری تشخیص می ده و حذف می کنه؟ یا باید برم به آموزش اصرار کنم؟
    اگه نمره ثبت بشه دیگه مهم نیست
    کار خاصی نمیخواد بکنی

3. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام.
    با عرض معذرت از جناب مدير انجمن،
    اگه نمره ثبت بشه، انتخاب بار دومت حذف تكرار ميشه، ولي اين به معناي بازگشت شهريه نيست. برا بازگشت شهريه بايد درس حذف آموزشي بشه. بايد يه تقاضا بدي شوراي آموزشي تا در اين مورد تصميم گيري بشه.

5. این کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه cuauhtemoc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بالاشهر تهران(البته زمان رضاشاه)

پيش فرض

سلام.
    با عرض معذرت از جناب مدير انجمن،
    اگه نمره ثبت بشه، انتخاب بار دومت حذف تكرار ميشه، ولي اين به معناي بازگشت شهريه نيست. برا بازگشت شهريه بايد درس حذف آموزشي بشه. بايد يه تقاضا بدي شوراي آموزشي تا در اين مورد تصميم گيري بشه.
    برای ارائه پروژه و کارآموزی زمان مشخصی وجود داره و بعد از این تاریخ اگه نمره به آموزش اعلام نشه این دو درس حذف ماده 43 میشن و باید دوباره اخذ بشن و پولش برنمیگرده
    ماده 43 : در مواردي مانند دروس پروژه نهايي ، کاراموزي ، کارورزي ، عمليات صحرايي ، تمرين دبيري در صورتي که به تشخيص استاد و تاييد گروه آموزشي مربوط تکميل آنها در طول مدت تعيين شده که ذيلا درج مي گردد ميسر نباشد، آن درس يا دروس ناتمام تلقي شده و حذف مي گردد و دانشجو موظف است با نظر گروه در نيمسال بعد مجددا انتخاب و حتي الامکان با همان استاد بگذراند.

چنانچه دروس موضوع ماده 43 در نيمسال دوم سال تحصيلي ارائه گردد در صورت لزوم به دانشجو فرصت داده شود که بدون ثبت نام مجدد حداکثر تا پايان دوره تابستان تکميل و عرضه کند اما اگر در دوره تابستان يا نيمسال اول ارائه گردد حداکثر تا پايان نيمسال اول تکميل و تحويل نمايد.

تبصره 1 - نمره درس يا دروس موضوع ماده 43 در نيمسال يا دوره تابستاني که انتخاب واحد نموده و نمره اخذ کرده است ثبت مي گردد.

تبصره 2 - در صورتي که در انتخاب مجدد منحصرا درس يا دروس ناتمام باقي داشته باشد دانشجو بايد فقط %50 شهريه ثابت يک نيمسال را پرداخت نمايد اما اگر درس ناتمام را همراه دروس ديگر انتخاب نمايد بايد شهريه ثابت نيمسالي به علاوه شهريه متغير دروس انتخابي را بپردازد.

يادآوري :
    منظور از حذف در مواد 20-23-25-31-35-36-37-38-41-43 و ... اين آيين نامه پاك كردن درس يا نمره نيست بلكه بلا اثر نمودن نمره آنها در ميانگين نيمسالي و كل مي باشد.
    كليه حذف هاي موضوع اين آيين نامه به استثناي موضوع ماده 36 با قيد عدد ماده مربوط مقابل نامدرس در كارنامه درج مي گردد . مثال حذف ماده 43 و ...

7. این کاربر از cuauhtemoc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ------------

پيش فرض

دوتا سوال دارم:
    اگر ترم بعد فقط برای من 25 واحد دیگه مونده باشه ایا دانشگاه اجازه میده25 واحدو بگیرم؟
    و سوال دوم
    ترم تابستون دانشگاه ازاد ایا میشه 7 واحد معارف گرفت؟اخه تو این تمرما ک بیشتر از 4 واحد معارف نمیشه گرفت حالا تابستون چطوره؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوتا سوال دارم:
    اگر ترم بعد فقط برای من 25 واحد دیگه مونده باشه ایا دانشگاه اجازه میده25 واحدو بگیرم؟
    و سوال دوم
    ترم تابستون دانشگاه ازاد ایا میشه 7 واحد معارف گرفت؟اخه تو این تمرما ک بیشتر از 4 واحد معارف نمیشه گرفت حالا تابستون چطوره؟
    سوال 1: تنها در صورتی ممکنه که 2 واحد از 25 واحد، تنظیم خانواده باشه، در غیر این صورت امکان پذیر نیست.
    سوال 2 : در حالت عادی که سقف ترم تابستان 6 واحده، و یه درس معارف بیشتر نمیشه گرفت. ولی در صورتی که دانشجو در ترم تابستان با 7 واحد فارغ التحصیل بشه، میشه 7 واحدو گرفت و در این حالت نوع درسها مهم نیست.

ماده 27 : حداکثر واحد هاي انتخابي مجاز براي دوره تابستاني 6 واحد است و براي دانشجوياني که در تابستان فارغ التحصيل مي گردند 7 واحد مي باشد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم

اینکه میگن اگه معدل لیسانس بالای 17 باشه ارشد رو بدون کنکور میتونی بخونی قضیش چیه ؟

قضیه بورسیه به چه صورته که دانشگاه هزینه ی تحصیل رو میده ؟

داره خودمونی میشه cuauhtemoc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بالاشهر تهران(البته زمان رضاشاه)

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم

اینکه میگن اگه معدل لیسانس بالای 17 باشه ارشد رو بدون کنکور میتونی بخونی قضیش چیه ؟

قضیه بورسیه به چه صورته که دانشگاه هزینه ی تحصیل رو میده ؟
    وقتی شما تو دوره لیسانس معدلت بالای 17 میشه میتونید شامل دو بخشنامه بشید
    یکی بخشنامه مربوط به فرم شماره 11 که باید نفر اول و دوم ورودی خودتون طی شرایطی بشید که باید کنکور بدید و اگه 85 درصد تراز نفر آخر رو آوردید پذیرش میشید و یجورایی ارفاق محسوب میشه
    دومی بخشنامه پذیرش بدون آزمون هستش که این پذیرش هم طی شرایطیه و باید معادلسازی نداشته باشید، حداکثر هشت ترمه تموم کرده باشید درستون رو، مشروطی نداشته باشید و یک سری قوانین دیگه که فارغ التحصیلان دانشگاه تون بعد از اعلام اسامی رتبه های برتر فارغ التحصیلان برتر ورودی شما(حداکثر ده درصد پذیرش سال ورودتون) توسط آموزش، اسامی رو با مدارکی به معاونت دانشجوئی سازمان مرکزی اعلام میکنه و پس از بررسی معاونت دانشجویی دانشگاه نفرات انتخاب شده پس از اعلام به مرکز آزمون دانشگاه در رشته مرتبط در مقطع ارشد بدون آزمون(با اولویت فارغ التحصیلان همون دانشگاه، منطقه و بعد کشوری) و برای نیمسال دوم سال تحصیلی بعد از فراغت از تحصیل پذیرش میشن
    اگه میخواین اطلاعات کامل تری بدست بیارین به آموزش واحد مراجعه کنید
    در مورد بورسیه هم تو دانشگاه آزاد وضعیت خیلی بغرنج شده(زمان جاسبی وضع بهتر بود، در زمان دانشجو افت کرد و در زمان میرزاده یکمی داره بهتر میشه)، فقط دانشجویان دکترا رو بورسیه میکنن و در مقطع ارشد هم و برای واحدهای دورافتاده در رشته های حسابداری و کامپیوتر

12. این کاربر از cuauhtemoc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

سلام
    پدر بنده ۱۶ ماه جبهه بوده میخواستم بدونم ایا برای دوره ارشد من از تخفیف شهریه برخوردار میشم؟؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    پدر بنده ۱۶ ماه جبهه بوده میخواستم بدونم ایا برای دوره ارشد من از تخفیف شهریه برخوردار میشم؟؟
    خیر تخففی نداره تا وانجایی که من میدون مجهت اطمینان بیشتر از امور داشنجویی دانشگاه سوال کنید ..
    تخفیف دانشجوی برتر و یا اینکه کسی از خانوادتون همزمان در ازاد درس بخونه رو در صورت امکان میتونید استفاده کنید ...

15. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •