بابا مگه چه مشکلی داره ؟ مگه میخوایم دزدی کنیم که تاپیکو ببندن
کلی خندیدم سر این شکلکها مخصوصا آخری
بابا مگه چه مشکلی داره ؟ مگه میخوایم دزدی کنیم که تاپیکو ببندن
کلی خندیدم سر این شکلکها مخصوصا آخری
می بینم که همه پرچم هاشون بالاست.
من پس فردا کنکور هنر دارم اما یک بدشانسی خفن اوردم نمی دونم چی خوردم مصموم شدم و از صبح انواع چای نبات . عرق نعنا و...... دارم می خورم (خدا شانس بده) امما هنوز کمی مشکل دارم:d
راستی من هم پایم و هم موافقم با هم بریم کوه فقط بعد از کنکور ازاد
من نمیگم بده خیلی هم امر پسندیده ای هست اصلا اگه یادت باشه خودم بهت پیشنهاد کوه رو دادم اگه یادت نیست برو پروفایلت رو بخون
ولی خوب برای اولین بار کوه یه جوریه ... من خودم اگه بیام 2-3 تا کلت و چاقو ضامن دار با خودم میارم
اونی که شما میگی میرن ، درسته ولی اونا همدیگر رو میشناسن ولی اینجا که اینجوری نیست ...
ولی اولین بار امیرکبیر باشه بهتره اینجوری جمعیت زیادی هم میاد یهو دیدی 40 میلیون اومدن میدونی 40 میلیون یعنی چی؟ یعنی مشارکت 85 درصدی!
موافقم ، چطوره بحث رو به گروه منتقل کنیم؟ یکی تاپیکش رو بزنهحاجی این صوبتا رو بزارین تو گروه
اینجا سوتی ندین منم نمیزارم تو شهریور بسته شه
مثل پارسال تا آخر تابستون تاپیک بازه
+
میگم اون جا روی کارت نوشته امضا امضا کنیم !؟
انگشت بزنیم ؟
البته اونجوری دیگه عضو جدید کمتر میاد
-------
hossein question، دمت گرم کلی حال کردیم![]()
ایشاالله خوب میشی. راستی شما که کرج میشینی ، سخت نیست برات ؟؟؟؟
راستی اون خانمه چیه توی آواتارت ، چرا پیرهنش داره میره بالا بجای پایین ؟
-------------
آره راست میگیپس همون امیرکبیر
![]()
منم دیروز دقیقا همینطوری شده بودم رفتم دکتر گفت از استرس زیاده یه سرم داد و چندتا قرص الان خدارو شکر خوبه خوبم حتما برو دکتر الکی ریسک نکن
خداییش این جملتو خوندم ترکیدم از خنده . تصور کن همه با حالت شک و تردید دور هم جمع میشیم آماده حمله (دفاع از خود) هستیم یکی از طنزای مهران مدیری نشون میداد چندنفر میخواستن معامله کنن. یکیشون عطسه کرد بادی گاردای طرف مقابل نزدیک بود ببندنش به رگبار![]()
Last edited by shabeashegha; 29-06-2010 at 21:35.
واقعا این جامعه داره به سمت چه قهقرایی میره
شبکه 3 برنامه جام جهانی نماینده سازمان سنجش رو آوردن
فکر کنم فردا خیلیا دوباره بیان مثل آرش ، پیمان ، محسن و...
بچه ها دکتر توکلی الان اومده بود برای بازی امشب صحبت کنه! ولی برا کنکور!
چند ساعت نبودم چه همه تاپیک رفت جلو!!!!! مای گاد!!
من می خوام فردا دین و زندگی 2 بخونم.
آخ استرس گرفتم باز ، خدا رحم کنه
بازی امشب رو میخوام ببینم از طرفی هم دارم بیهوش میشم![]()
شب عاشقا جون (shabeashegha ) - شرمنده اسمت رو نمیدونم - واقعا الان سومین بارت هست که کنکور میدی ؟ من فکر کردم شما اولین بار که داری کنکور میدی ؟ پس ایشااله به اون چیزی که میخوای برسی .من شخصا برات دعا میکنم چون خیلی پسر گلی هستی. جدی میگم .
در ضمن امیر خان من اصلا هم عصبانی نیستم . ولی حال تو یکی رو میگیرم ( Amirdb )
بچه ها اگه موافق باشین بعد از کنکور یا هر وقت که میخوایین تاپیک جدید رو بزنیم . خودم میزنم دیگه. اول یه مشورتی با مدیران بخش میکنم بعدا . حالا اسمش رو چی بزاریم ؟ کنکوری های عقب مانده خوبه ؟( یه وقت ناراحت نشید.منظورم از عقب مانده همون جامانده هستش نه اینکه عقب مانده ذهنی )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)