دوستان سیم تلفن خونه ما از دمه در خراب شده و انگار بارون زده و پوسیده شده و...قراره چند روز دیگه سیم کشی عوض بشه.
شما پیشنهادی ندارین که مثلا با تغییر چیزی پینگم بهتر بشه یا هر پیشنهاد دیگه ای.
دوستان سیم تلفن خونه ما از دمه در خراب شده و انگار بارون زده و پوسیده شده و...قراره چند روز دیگه سیم کشی عوض بشه.
شما پیشنهادی ندارین که مثلا با تغییر چیزی پینگم بهتر بشه یا هر پیشنهاد دیگه ای.
سلام
حدود یک هفته است که اشتراک ADSL پارس آنلاین گرفتم. وقتی کانکت میشم و برای مدتی هیچ صفحه ای رو باز نمی کنم ( کلا هیچ استفاده ای نمی کنم )بعد از حدود 10 تا 15 دقیقه دیسکانکت میشه!!! کسی میدونه علتش چیه؟؟ مربوط به کانکشن میشه یا ISP؟؟
سلام ميشه بگيد شاتل تويه چه شهرهايي نمايندگي داره ؟؟
نامحدود داره من الان 128 نامحدود دارم تا اونجایی هم که اطلاع دارم این سیاست مخابرات برای ایجاد رقابت و تعدیل قیمت اینترنت
فک کنم واسه تهران نامحدوده من که خریدم نامحدود نیست دانلود شبانه ام نداره (البته دانلود شبانه فقط یه حرفه چون سرعت شبا میاد پایین قابل استفاده نیست)
2 مگ شهراد حجمی
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
شاتل انگار همه جا گند زده اما خوشبختانه برای من و دوستانم که به پیشنهاد من از شاتل سرویس گرفتند اوضاع بهتر از اونی هست که باید باشه و روز به روز بهتر میشه الان حدود 4 ماهی میشه که وضعیت من به غیر از ساعات رایگان اینجوری البته شبانه هم خوبه رو 70 هست من 128 ECO دارم.
![]()
سلام
من قزوینم حدود 10ماهه که از مخابرات نامحدود 256 دارم استفاده میکنم.![]()
تو اردبیل محدودهدانلود شبانه ام نداره
(ولی بازم از شاتل بهتره)
شما سرعتت دانلودت چقدره؟
خوشبختانه اینجا ترافیک نداره
سرعت دانلودش مثل بقیه نیست اما بابای مخابراتو درآوردم اینقد دان کردم
بین 30 تا 50 هست.معمولا 35k
یه مدت فیکس 50k دان میکرد ولی یه ماهی میشه رو 35k تقریبا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)