تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 868 از 1126 اولاول ... 368768818858864865866867868869870871872878918968 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,671 به 8,680 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

خوب سوال من همین بود الان نمره میانترم شما را صفر رد کرده(عدد صفر تایپ شده)؟اما مال من سفید است هیچی تایپ نشده؟

همین برای من سوال بود

دوست من ... شما اگه به نمره ی پایانی این عزیز دقت کرده باشی میبینی که 15 ثبت شده .. به این معنی که نمره ی صفر میان ترم لحاظ نمیشه .... یعنی استاد چه به شما میان ترم صفر بده چه هیچی نده یعنی امتحان پایانی شما ضربدر 10 تقسیم 7 میشه .....

شما چه اصراری داری بهت صفر بده ؟ خب به این دوستمون صفر داده ولی فرقی با اینکه هیچی نده نداره ..... در هر 2صورت پایانی ضربدر 10 تقسیم بر 7 میشه

میبینی که پایانی 10.50 شده * 10 تقسیم بر 7 میشه = 15 که در عکس آخر مشخص که 15 ثبت شده ....

دوستان همگی خسته نباشید

تربیت بدنی رو عملی 16 شدم رو برگه 11.67 درمجموع 16.34 شدم حالا این که ضریب 1داره تو معدل چطوری حساب میکنن؟
    نمره ی پایانی شما همینجوری که گفتی 16.34 میشه ....
    برای محاسبه در معدل ترم مثل درس های دیگه عمل میشه ...

یعنی تعداد واحد اون درس ضربدر نمره نهایی
    تمامی درس های این ترم رو باید از همین طریق محاسبه کنی و عددهای بدست اومده رو باهم جمع کنی و تقسیم بر تعداد کل واحد این ترم کنی ..

2. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

معدل این ترمم افتضاح شد ! 11.55 !

مشروطم ؟! یا 12 میشه ؟ !!!! :(

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

معدل این ترمم افتضاح شد ! 11.55 !

مشروطم ؟! یا 12 میشه ؟ !!!! :(
    مشروطی!!
    معدل با نمره ترم فرق میکنه.شما برای اینکه 12بشی حداقل به 15 نمره شایدم بیشتر لازم داری تا معدلت 12 بشه.
    سیستم معدل رند نمیکنه
    Last edited by M o h a m m @ d; 13-06-2013 at 15:57.

5. این کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

مشروطی!!
    معدل با نمره ترم فرق میکنه.شما برای اینکه 12بشی حداقل به 15 نمره شایدم بیشتر لازم داری تا معدلت 12 بشه.
    سیستم معدل رند نمیکنه
    سپاس . ضمناً من ترم 10 هستم !! یعنی ترم آینده میرم تو 11 ! و 12 هم که نهایتشه . ولی میرسم تمومش کنم ! اگر ترم آینده ( یعنی 11 رو ) 24 واحد اجازه بدن که بردارم .

اگر نامه نگاری چیزی نشه / یا امکانش نباشه که برام انجام بدن . 13 ترمه تموم می کنم !

فقط چیزی که الان کمی منو نگران کرده اینه که آیا اجازه ی ادامه ی تحصیل به پسر ها تا 14 ترم رو میدن یا نه ؟

البته وقتی میگم 14 ترم منظورم 2 ترم اضافی با نامه نگاری و سنوات هست . [ که تا جایی که میدونم اینطور هست ، یعنی اجازه ی ادامه ی تحصیل تا 14 ترم هستش ]

سپاس . دوستان اگه اطلاعاتی دارند در اختیارم بذارن .

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

سپاس . ضمناً من ترم 10 هستم !! یعنی ترم آینده میرم تو 11 ! و 12 هم که نهایتشه . ولی میرسم تمومش کنم ! اگر ترم آینده ( یعنی 11 رو ) 24 واحد اجازه بدن که بردارم .

اگر نامه نگاری چیزی نشه / یا امکانش نباشه که برام انجام بدن . 13 ترمه تموم می کنم !

فقط چیزی که الان کمی منو نگران کرده اینه که آیا اجازه ی ادامه ی تحصیل به پسر ها تا 14 ترم رو میدن یا نه ؟

البته وقتی میگم 14 ترم منظورم 2 ترم اضافی با نامه نگاری و سنوات هست . [ که تا جایی که میدونم اینطور هست ، یعنی اجازه ی ادامه ی تحصیل تا 14 ترم هستش ]

خوب ترم تابستونم که برداری کمتر میشه بعد برای ترم پاییز بدون هیچی میزارن که همه واحدات برداری .اینجوری شاید موافقت نکنن بازم بری از مسئول گروه اموزشیت بپرسی بهتر راهنماییت میکنه

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

پسر عمو ــم این ترم فرجه آخرشه ( مهر ماه 92 میشه 6 سال ) و اون طور که میگه تموم نمیشه از یه طرف هم میخواد برای معافیت اقدام کنه این باید تا مهر ماه صبر کنه بعد بره دنبال معافیت یا از همین تابستون هم میتونه اقدام کنه ؟

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یادم نیست کجا ولی یه جایی خونده بودم که سیستم گلستان برای ثبت نمره نهایی یک بار بدون احتساب نمره میان ترمی که استاد داده نمره امتحان پایان ترم رو ضربدر 7/10 حساب میکنه و یک بار هم با نمره میان ترم جمع میکنه(در صورتی که میان ترم ثبت شده باشه) هر کدوم بالاتر بود اون رو تو سیستم به عنوان نمره نهایی ثبت میکنه
    فکر کنم تو سایت pnuna خونده بودم
    صد در صد تایید میشه منم همین در همین سایت خونده بودم

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

حداکثر مدت مجاز تحصیل دانشجویان دانشگاه پیام نور

حداکثر مدت مجاز تحصیل برای دوره کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه پیام نور ۵ سال و برای کارشناسی پیوسته ۱۰ سال تعیین شده است و در صورتی که دانشجو نتواند در این مدت واحدهای دوره را تکمیل کند از دانشگاه اخراج می‌شود.

حداکثر مدت مجاز تحصیل برای دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده می‌کنند در دوره‌های کاردانی یا کارشناسی ناپیوسته ۳ سال و برای دوره‌های کارشناسی پیوسته ۶ سال است، در صورت عدم تکمیل سقف دوره در این مدت دانشجو به عنوان اخراجی به حوزه نظام وظیفه معرفی می‌شود و ادامه تحصیل و بازگشت وی به تحصیل با ارائه گواهی اشتغال به خدمت یا کارت پایان خدمت یا از طریق مدیریت دانشجویی (اداره مشمولین) و کمیسیون موارد خاص دانشگاه امکان‌پذیر است.

قائم مقام دانشگاه پیام نور اظهار داشت: دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده می‌کنند، اگر در مدت ۶ سال نتوانند دوره را تکمیل کنند فقط به عنوان دانشجوی اخراجی باید به خدمت نظام وظیفه معرفی شوند و نباید انصراف دهند.

+

کارشناسی ناپیوسته
    دوره‌ای است که پیش‌نیاز آن، مدرک کاردانی در رشته یا رشته‌های دانشگاهی است. تعداد واحد دوره کارشناسی ناپیوسته بر حسب رشته، بین ۶۵ تا ۷۰ واحد درسی است و مدت تحصیل این دوره به‌طور معمول دو سال است.

کارشناسی پیوسته

دوره‌ای است که پیش‌نیاز آن، مدرک دیپلم یا پیش‌دانشگاهی است و پذیرفته‌شدگان این دوره بر حسب رشته با گذراندن حداقل ۱۳۰ و حداکثر ۱۴۰ واحد به اخذ مدرک نائل می‌شوند. طول مدت تحصیل این دوره به‌طور متوسط ۴ سال و سقف مجاز آن ۶ سال تعیین شده است.

پسر عمو ــم این ترم فرجه آخرشه ( مهر ماه 92 میشه 6 سال ) و اون طور که میگه تموم نمیشه از یه طرف هم میخواد برای معافیت اقدام کنه این باید تا مهر ماه صبر کنه بعد بره دنبال معافیت یا از همین تابستون هم میتونه اقدام کنه ؟
    هر چه زودتر اقدام کنه بهتره . از همین تابستون هم میتونه!!!
    برای گرفتن پاسخ دقیق تر سوالت رو در لینک زیر بپرس :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Eblis 2011; 13-06-2013 at 19:11.

11. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مخابره شده در تاریخ : ۱۵ / خرداد / ۱۳۹۲

افزایش سنوات تحصیلی مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور + بخشنامه

بر اساس بخشنامه سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور ، افزایش سنوات تحصیلی دانشجویان مقاطع کارشناس و کارشناسی ارشد این دانشگاه به مراکز دانشگاه پیام نور ابلاغ شد. بر اساس صورتجلسه چهلمین نشست عادی هیئت امنائ دانشگاه ( ۲۲ آذرماه ۱۳۹۱ ) به استناد بند ب ماده ۲۰ قانون برنامه پنجم توسعه، مقرر گردید : برای دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده نمیکنند سنوات تحصیلی به قرار زیر می باشد:
    مقطع کارشناسی : پنج نیمسال تحصیلی ( علاوه بر سقف بیست نیمسال مجاز ) به سنوات تحصیلی مقطع کارشناسی اضافه و شهریه ثابت (مصوب هیئت امنا) با ضریب ۱٫۲۵ برای نیمسالهای اضافه شده اخذ گردد. (جمعا ۲۵ نیمسال تحصیلی )
    مقطع کارشناسی ارشد: سه نیمسال تحصیلی ( علاوه بر سقف ده نیمسال مجاز ) به سنوات تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد اضافه و شهریه ثابت (مصوب هیئت امنا) با ضریب ۱٫۲۵ برای نیمسالهای اضافه شده اخذ گردد. (جمعا ۱۳ نیمسال تحصیلی)

برای دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده میکنند سنوات تحصیلی به قرار زیر می باشد:
    کارشناسی :
    سنوات تحصیلی برای ورودی های قبل از سال ۹۰ حداکثر ۶ سال (۱۲ نیمسال تحصیلی) و برای ورودی های ۹۰ و ۹۱ به بعد حداکثر ۵ سال (۱۰ نیسال تحصیلی) می باشد.
    کارشناسی ارشد : سنوات تحصیلی حداکثر ۳ سال (۶ نیمسال تحصیلی) می باشد. این بخشنامه از تاریخ ابلاغ در کلیه مراکز پیام نور لازم اجرا می باشد.

نکته : منظور از کسانی که از معافیت تحصیلی استفاده می نمایند ، دانشجویانی مذکری هستند که به خدمت سربازی نرفته اند و فعلا از سربازی به دلیل تحصیل معاف هستند.

Last edited by hadikhaf; 13-06-2013 at 19:38.

13. این کاربر از hadikhaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

پس چرا این سایت گلستان بالا نمیاد؟؟ این مشکل همه ست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •