راه اول:خریدن لایسنس اوریجینال و استفاده قانونی و بی دردسر
راه دوم:استفاده از کی های که هر روز در تاپیک زیر معرفی می شوند....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راه اول:خریدن لایسنس اوریجینال و استفاده قانونی و بی دردسر
راه دوم:استفاده از کی های که هر روز در تاپیک زیر معرفی می شوند....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انگار این کسپر من با وی p این مشکل داره. چطوری می تونم حل کنم؟
کسپر من رفته تو حالت fix it now برای اپدیت ولی هر چی اپدیت می کنم درست نمیشه !!!!!!!
خوب میشه یک عکس از قسمت status
بگذارید تا ببینم عیب از کجاست.
موفق وپیروز باشید.
من از KIS 11.02.556 استفاده میکنم.
همین حالا متوجه شدم که وقتی فایلی را به عنوان فایل آلوده به ویروس شناسایی میکند، خودش فایل را حذف میکند و بعدش همه چیز به حال عادی بر می گردد. خوب این خیلی خوب هست که به ویروس اجازه هیچ فعالیتی داده نمیشه. اما بدیش این هست که وقتی کاربر جلو سیستم نباشد و فایل ویروسی شناسایی و حذف شود کاربر نمیفهمه چه بلایی سر فایلش اومده و نمیدونه فایل کجا هست و باید به دنبال فایل بگرده تا اینکه متوجه بشه توسط آنتی ویروس پاک شده.
راه حل چی هست؟
حقیقتا من و کاربر ask_bl و چند نفر دیگه این موضوع رو مطرح کردیم ولی راه حلی پیدا نشد که بتونیم ip رو طوری تنظیم کنیم که به مشکل نخوره و خود ما هم مجبور شدیم از کاسپر کوچ کنیم و بریم سمت نرم افزار های دیگه مثل Nod و Norton و ...
من قبلا کسپر داشتم با چیز پی ان مشکل نداشتم
باید حتما روشی براش باشه
این مهران عزیز کجاست چند وقت نیست همه کارشون لنگه
دکتر هم بعد چند روز تازه امروز دیدیمشون یه چند جا
امیدوارم راه حلش پیدا بشه
من شاید با ویندوز عوض کردن بعدی باز از کومودو به کسپر کوچ کنم باورتون نمیشه چقدر دلم براش تنگ شده
خیلی محشره این کسپر
![]()
مشکل وی پ ان نیست. مشکل شبکه شدن سیستم بدون دردسره.
نقل قول از مهران:
اما دوستانی که با این مشکل مواجه شده بودن
دلیلش مشکل از سرور کسپرسکی بوده.
فولدری که آپدیتا رو توش میریزه پیدا کردم. و کپی کردمش. بعد از عوض کردن ویندوز و نصب دوباره کسپر، انو دوباره همونجا کپی کردم. اما قبول نکرده و داره دوباره آپدیت میشه. کسی از دوستان راهی سراغ داره؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)