تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 867 از 1547 اولاول ... 3677678178578638648658668678688698708718779179671367 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,661 به 8,670 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

آقا من سرویسم اکو 128 بود، طبق قانون مجبورن همین سرویس شما رو تا یک سال تمدید کنن. من چون قبلا سرویس شبانه هم داشتم الان واسم پیش فاکتور زده که تا یک سال آینده باید یکجا هزینه سرویس شبانه رو پرداخت کنی. حدود 110 تومن میشه. با پشتیبانی هم تماس گرفتم کفتن یا باید پولشو بدی یا هم که باید سرویس جدید انتخاب کنی. منم چون فعلا می خوام ببینم اوضاع چطوری میشه تا چند ماه آینده، نمی خوام فعلا سرویس های جدید انتخاب کنم. کسی مثل من این مشکل داره؟ به نظرم کارشون غیرمنطقیه. به زور میخوان یک ساله پول بگیرن از من در حالیکه من همیشه 3 ماهه تمدید میکردم.
    طبق هیچ قانونی مجبور نیستن سرویس شما رو تمدید کنن، اتفاقا طبق قانون حق ندارن به شما دیگه سرویس حجمی بفروشن. منتها شاتل یه زرنگی انجام داد و بصورت رایگان تقریبا یه دوره نزدیک به یکسال رو بطور رایگان برای همه مشترکان حجمیش تمدید کرد این فقط شامل خود سرویس می شه و برای شاتللند و شبانه اگر در سرویس قبلیتون بود پولش رو باید جداگانه پرداخت کنید.
    در جواب دوست قبلی هم اینکه شما قراردادتون 128 بوده و هر چیزی بالاتر از اون برای شما بستن (که در این مورد 16 مگ بوده) پروموشن حساب می شه و در واقع از نظر قانونی برای شما هیچ حقی ایجاد نمی کنه. بنابراین شما به هر جا هم شکایت کنید فایده ای نداره
    پ.ن: البته اگه سرویس 16 مگ رو نخریده باشین
    Last edited by dvb55; 21-12-2017 at 18:12.

2. این کاربر از dvb55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

توی این سرویس رعایت مصرف منصفانه اعلام نشده و شما میتونید به راحتی استفاده کنید.. اما توی قرار دادی که به شما میدن اگر به روز نشده باشه اعلام شده که برای استفاده از سرویس طوری باشه که به مهندسی شبکه و دیگر کاربران فشاری وارد نشه... شما هر چقدر هم بخوای دانلود کنی میتونی .. اما این پیشنهاد رو الان همه داریم به همدیگه میکنیم که فایلی رو که نیاز دارید دانلود کنید.. موزیک و یا چیز های دیگه رو بصورت استریم استفاده کنید.. اینطوری هم فضایی از هارد شما اشغال نمیشه و هم خیالتون راحته که اتفاقی برای سرویستون نمیوفته...
    خب مشکل همینجاست چون حد مصرف منصفانه اعلام نشده، شما یه شب زیاد دانلود می کنی محدود میشی. کلا 30 گیگ هم یک ماه اجازه دانلود بدن بهم راضیم ، اما مشخص نبودنش اذیت می کنه. چند سال همین مشکل با شاتل دارم. کلا 1 تا 3 اینترنتم تعطیله همیشه. اگر نیاز ضروری داشته باشم از نت روزانه استفاده می کنم. شبانه واسه اینه که بتونی دانلودهای کم اهمیت تر هم انجام بدی دیگه.

4. این کاربر از andriy70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirakhavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چرا کسی با سرویس های جدید تست سرعت نمیذاره؟
    من سرویس‌ جدید ۲مگ برام از ۱۸آذر فعال شده و در لینک زیر که ۲۱ آذر گذاشتم توضیحات کامل رونوشتم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تمام موارد لینک بالا از اون موقع تا الان همچنان همون وضعیت رو دارن

یک مورد دیگه اینکه با تستی که کردم، در تصویر زیر نشون میده با سرویس ۲مگ تقریباً چقدر میشه شبانه دانلود کرد بدون وقفه:

6. 3 کاربر از amirakhavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال L.O.N.E.L.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

طبق هیچ قانونی مجبور نیستن سرویس شما رو تمدید کنن، اتفاقا طبق قانون حق ندارن به شما دیگه سرویس حجمی بفروشن. منتها شاتل یه زرنگی انجام داد و بصورت رایگان تقریبا یه دوره نزدیک به یکسال رو بطور رایگان برای همه مشترکان حجمیش تمدید کرد این فقط شامل خود سرویس می شه و برای شاتللند و شبانه اگر در سرویس قبلیتون بود پولش رو باید جداگانه پرداخت کنید.
    در جواب دوست قبلی هم اینکه شما قراردادتون 128 بوده و هر چیزی بالاتر از اون برای شما بستن (که در این مورد 16 مگ بوده) پروموشن حساب می شه و در واقع از نظر قانونی برای شما هیچ حقی ایجاد نمی کنه. بنابراین شما به هر جا هم شکایت کنید فایده ای نداره
    پ.ن: البته اگه سرویس 16 مگ رو نخریده باشین
    من در جواب این حرف میگم الان دارن با ماهی 10 هزار تومن 512 میدن ک روی 16 مگ بسته شده, بعد سرویس من 1 مگ ماهی 25 تومن فک کنم بعد روی 8 بسته شده
    سرویس بنده حجمیه, و در ازای تموم شدن حجم پول میدم حجم میخرم دلیلی نداره سرعتمو محدود کنن هرچی سرعت من بالاتر باشه ب نفع اوناست, سرویس شبانه هم ک ندارم
    دلیل کارشونو نمیدونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

این تعرفه های سرویس های سابق آرت شاتل هست که تا همین دو سه هفته پیش به ملت می فروختن:

اینم تعرفه های جدیده:

قبلا در آرت 8 سرعت 6 مگ رو با 350 گیگ حجم بین الملل می فروختن 400 هزار تومان!!!
    ولی الان سرت 16 مگ رو با 350 گیگ حجم بین الملل می فروشن 80 هزار تومان!!
    و در سرعت های پایین در آرت 1 سرعت 1 مگ رو با 16 گیگ حجم بین الملل می فروختن 28 هزار تومان
    ولی الان سرعت 2 مگ رو با 32.5 گیگ حجم بین الملل می فروشن 25 هزار تومان

خودتون مقایسه کنید که بهتر شده یا بدتر!

اینم سرویس های اکوی سابق:
    که در بهترین حالت حداکثر 6 گیگ حجم ماهانه میدادن و هر گیگ حجم اضافی 3 هزار تومان و برای اضافه کردن سرویس شبانه 10 تومن اضافه می گرفتن که در صورت دانلود زیاد سرعت شبانه محدود میشده

9. 8 کاربر از Mana5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دزدتر از شاتل تا حالا ندیدم
    5 آذر سرویس 180 گیگ 18 ماهه 95 هزار تومان رو تو جشنواره خریدم ثبت نام کردم پول رو آنلاین واریز کردم و سریع سرویس اینترنت پارس آنلاین رو داشتم تخلیه کردم حد فاصله تخلیه تا رانژه این سرویس از پنل حذف کردن به دلیل اینکه سرویس های جدید آمده حالا هر چی تو این 25 روز تماس میگیرم میگن باید از تهران پنل شما رو نرم افزاری جلو ببرن !! باید صبر کنید
    چندبار هم 195 شکایت کردن اون ها هم شکایت منو فرستادن شاتل اونها هم زنگ زدن میگن صبر کنید تا تهران پنل رو درست کنه !
    واقعا مسخره هست جمهوری اسلامی هست ولی اینها تو روز روشن 25 روزه 95 هزار تومان پول منو گرفته نه سرویسی که انتخاب کردم میدن نه جواب درستی دزدی از این واضحتر
    هنوز خبری از 195 نشد ... شاتل دزد هم پولمو خورده نه سرویس میده نه پولمو پس داده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

هنوز خبری از 195 نشد ... شاتل دزد هم پولمو خورده نه سرویس میده نه پولمو پس داده
    کدوم شهر هستید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

[QUOTE=Mana5;9029825]این تعرفه های سرویس های سابق آرت شاتل هست که تا همین دو سه هفته پیش به ملت می فروختن:

و جالبه یه عده کمپین زدن و میرن تو اینستاگرام شاتل که همون سرویس های قبلی بهتر بود
    در عجبم از این مردم...
    طرف فقط داره سرعت رو نگاه میکنه نمیبینه که در سرویس های الان چقدر حجم بیشتری دارن بهش میدن فقط سرعت میخواد...
    نمیدونم چرا این افراد نمیرن نت همراه بگیرن
    سرعت زیاد و دو گیگ حجم همون چیزی که دنبالشن
    نت ثابت یعنی حجم بالا دوستان عزیز

13. 2 کاربر از mehrdad3x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AmirH_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

من سرویس‌ جدید ۲مگ برام از ۱۸آذر فعال شده و در لینک زیر که ۲۱ آذر گذاشتم توضیحات کامل رونوشتم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تمام موارد لینک بالا از اون موقع تا الان همچنان همون وضعیت رو دارن

یک مورد دیگه اینکه با تستی که کردم، در تصویر زیر نشون میده با سرویس ۲مگ تقریباً چقدر میشه شبانه دانلود کرد بدون وقفه:

عزیز من سرویسشو جدیدا دوباره گرفتم احتمالا شنبه وصل شه...

تو این چند وقتی که سرویس جدیدو گرفتی

شبانه محدودت کردن؟!!

یه عزیزی تست گذاشت گفت 4 گیگ دانلود کردم محدودم نکردن

از اون ور یکی دیگه گفت چون برا شبانه سقف نذاشتن هر وقت خواستن میتونن محدود کنن

خواستم ببینم شما تو این چند وقت چه طور دیدیش محدود شدی برا شبانه؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

[QUOTE=mehrdad3x;9029852]
    این تعرفه های سرویس های سابق آرت شاتل هست که تا همین دو سه هفته پیش به ملت می فروختن:

و جالبه یه عده کمپین زدن و میرن تو اینستاگرام شاتل که همون سرویس های قبلی بهتر بود
    در عجبم از این مردم...
    طرف فقط داره سرعت رو نگاه میکنه نمیبینه که در سرویس های الان چقدر حجم بیشتری دارن بهش میدن فقط سرعت میخواد...
    نمیدونم چرا این افراد نمیرن نت همراه بگیرن
    سرعت زیاد و دو گیگ حجم همون چیزی که دنبالشن
    نت ثابت یعنی حجم بالا دوستان عزیز
    شما نگاه به خودت میکنی که حتما پرمصرف هستی بله برای اونهایی که پرمصرف و دانلود کننده هستند شرایط فعلی بهتر شده اما اکثر کاربران شاید بالای هشتاد درصد اونها پر مصرف نیستند و یک اینترنت خوب پر سرعت رو برای وبگردی و استفاده معمول میخوان نهایت زیر ده گیگ در ماه نیاز دارند وبیش از ماهی ده پانزده نومن هم نمیخوان و نباید هم بابت اینترنت بدن. برای این گروه شرایط خیلی خیلی بدتر شده. قبلا یه 128 میگرفتی که روی 16 تا جایی خطت می‌کشید بسته میشد اما الان چی! یا باید ماهانه چهل تومن هشتاد تومن بدی که سرعت داشته باشی و کلی حجمی زورکی که بدردت هم نمیخوره یا سرعت دانلود 64 یا 128 که واقعا برای این روزها خنده داره چنين سرعت هایی...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

16. 3 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •