تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 867 از 870 اولاول ... 367767817857863864865866867868869870 آخرآخر
نمايش نتايج 8,661 به 8,670 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

همش به خاطر حوادث قبل از انتخاباته! کار جرج بوش

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

قافیه چو به تنگ اید***شاعر به جفنگ اید
    شما کی می خوای دست از تخریب و سیاه نمایی برداری؟مخرب خراب

كفاشيان: دودستگي در AFC باعث عدم موفقيت ايران شد

علي كفاشيان در مورد دلايل ناكامي ايران در انتخابات كفندراسيون فوتبال آسيا اظهار داشت: از ايران دو نفر را نامزد كرديم. آقاي سعيدلو براي پست نايب رئيسي و من براي عضويت در كميته اجرايي؛ اما به جهت اينكه اين شبهه پيش نيايد كه چون ايشان را نمي شناسند، راي نياورد و من راي بياورم، انصراف دادم تا فقط ايشان در انتخابات بماند.
    وي افزود: متاسفانه دو سال است يك نوع دوگانگي يا به عبارتي دودستگي در اي.اف.سي به وجود آمده كه يك طرف آن به رهبري كويت است و آنها موفق شده اند برخي كشورها را با خود همراه كنند. يك طرف هم جناح بن همام است. اين دودستگي باعث شد هيات اجرايي از اهداف اصلي خود كه بايد فعاليت در جهت رشد و گسترش فوتبال آسيا باشد و كشورهاي مطرح آسيا را در داخل خود جذب كند، دور افتاده و به شكل ياركشي و جناح بندي تبديل شده كه به نظر من اين براي آينده اي.اف.سي. مفيد نخواهد بود.
    كفاشيان ادامه داد: در اين انتخابات هم يك گروه از ايران حمايت كرد و گروهي ديگر كه مربوط به جناح بن همام بود، اين كار را نكرد. اين براي كره جنوبي هم پيش آمد و آقاي چانگ كه 16 سال عضو هيات اجرايي كنفدراسيون آسيا و نايب رئيس فيفا بود، به دليل همين مسايل انتخاب نشد؛ در حالي كه بن همام بسيار علاقه داشت بار ديگر انتخاب شود. متاسفانه اين جناح بندي ها در داخل اي.اف.سي وحدت را ازبين برده و زماني كه وحدت نباشد، هميشه گروهي ضربه مي خورند. از آنجا كه بن همام هم مي خواهد كشورهايي را بياورد كه صرفا همسو با او باشند، گروه طرفدار او از ايران حمايت نكرد. نتيجه آن شد كه اغلب كشورهايي كه در فوتبال آسيا محلي از اعراب ندارند، كرسي ها را به دست بياورند كه اين آينده فوتبال آسيا را تهديد مي كند زيرا وقتي فقط گرفتن كرسي مطرح باشد و كار مفيدي انجام نشود، فوتبال آسيا به كجا خواهد رفت؟

رئيس فدراسيون فوتبال گفت: در اين انتخابات بجز ما و كره جنوبي، كشورهايي مانند ژاپن، چينف عراق و لبنان هم نتوانستند پست هاي مورد نظر خود را كسب كنند. كشورهايي كه راي آوردند مانند نپال، سريلانكا، گوام و ميانمار كه فوتبال مطرحي ندارند، به دليل آن بود كه كاملا با يكي از جناح ها هماهنگ هستند. البته هزينه هم مي كنند. البته همچنان در كميته ها نقش داريم و خودم در چند كميته آسيا و فيفا عضو هستم و فعاليت خود را ادامه خواهيم داد. خيلي از كشورها هم نزد ما آمدند و اعلام همكاري كردند ما را مانند كره جنوبي، يك قطب در فوتبال آسيا مي دانند. اگر اين جناح بندي ها وجود نداشت، صرف نظر از نام افراد، به ايران راي مي دادند؛ همانگونه كه 20 كشور هم راي دادند. آنها كشورهايي بودند كه ايران را مي شناختند و آن را قبول داشتند.

كفاشيان در پاسخ به اينكه ثبات افراد تا چه ميزان در موفقيت آنها در اين انتخابات موثر است، گفت: سوال خوبي است. تمام آنهايي كه انتخاب شدند از جمله همان نپال، گوام، سريلانكا و ديگران، گذشته از آن مسئله جناح بندي كه قطعا دخيل است، افرادي هستند كه سال ها در هيات اجرايي بوده و هستند. چهره آنها براي همه آشنا است و البته هزينه مي كنند. امتيازهاي خاصي هم مي دهند. واقعا تعارفي وجود ندارد زيرا براي انتخاب شدن در چنين مجامعي بايد هزينه كرد. ما حدود 30 كشور در آسيا داريم كه در فوتبال فعال نيستند اما راي آنها موثر است و اينها كشورهايي هستند كه افراد روي آنها با دادن همان امتيازها كار و راي آنها را به سوي خود جذب مي كنند.
    وي افزود: از شاخص هاي مهم موفقيت در اينگونه انتخابات، ثبات مديريت، توانمندي در زمينه برقراري ارتباطات بين المللي و دانستن زبان خارجي و هزينه كردن و اعطاي برخي امتيازها است. بن همام بارها گفته كه حق ايران در هيات اجرايي و كميته ها بيش از اين است اما به دليل تغييرات مداوم در فدراسيون شما، اين كار صورت نمي گيرد. در اين انتخابات هم آقاي سعيدلو ازسوي جناح بن همام حمايت نشد و نتوانست راي لازم را بدست بياورد. شايد اگر من مي ماندم انتخاب مي شدم اما سياست ما براين قرار گرفت كه براي نايب رئيسي نامزد شويم كه مانند كره جنوبي راي نياورديم.

كفاشيان در پاسخ به اينكه چانگ كه ثبات داشت چرا انتخاب نشد، گفت: اگر تحليل دقيقي داشته باشيم موضوع به همان تلاش دو سال اخير كويت و شوراي المپيك آسيا كه مقر آن در كويت است، برمي گردد. آنها درحال تلاش و برنامه ريزي هستند تا در هيات رئيسه بن همام تغييراتي ايجاد كنند كه نتيجه آن خروج چانگ از هيات رئيسه بود و نفر مورد نظر خودشان انتخاب شد. البته ايران هم 20 راي آورد كه اين دقيقا همان دودستگي موجود در اي.اف.سي را نشان مي دهد.

وي در پايان گفت: به هرحال در سطح كلان تصميم گرفتيم كه آقاي سعيدلو نامزد نايب رييسي شود و از آن پس ما بايد با تمام توان از ايشان حمايت مي كرديم كه اين كار را هم انجام داديم البته نه از ايشان كه از ايران حمايت كرديم؛ اما متاسفانه بدليل حمايت نكردن جناح طرفدار بن همام موفق نشديم.

این روزها رقابت شدیدی بین علی کفاشیان و مهران مدیری در جریانه شما کدومو انتخاب می کنید؟
    Last edited by Kianoosh; 09-01-2011 at 18:43.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض فولاد ماهان اسپانسر دیدار خیریه رئال مادرید و منچستر یونایتد

فولاد ماهان اسپانسر دیدار خیریه رئال مادرید و منچستر یونایتد

در این دیدار دوستانه ناصر حجازی به عنوان سرمربی تیم منچستر یونایتد و من به عنوان سرمربی تیم رئال مادرید بطور تشریفاتی با حضور بازیکنانی همچون محمد رضا حیدریان، محمد کشاورز به میدان خواهیم رفت.

سایت گل - باشگاه فولاد ماهان سپاهان اسپانسر دیدار دوستانه منتخب رئال مادرید و منتخب منچستر یونایتد شد. حسین شمس سرمربی تیم ملی فوتسال کشور در خصوص این دیدار دوستانه گفت: «امروز بعد از ظهر راس ساعت 20 در سالن دستگردی شهرک اکباتان تهران دیدار دوستانه و خیرخواهانه هواداران منچستر یونایتد و رئال مادرید به همت باشگاه فولاد ماهان سپاهان برگزار خواهد شد. »

وی ادامه داد: «در این دیدار دوستانه ناصر حجازی به عنوان سرمربی تیم منچستر یونایتد و من به عنوان سرمربی تیم رئال مادرید بطور تشریفاتی با حضور بازیکنانی همچون محمد رضا حیدریان، محمد کشاورز، مجید لطیفی، احمد اسماعیل پور و مجتبی نصیری نیا به مصاف یکدیگر خواهیم رفت.»

حسین شمس با بیان اینکه درآمد حاصل از این بازی صرف کمک به کودکان بی بضاعت می شود افزود: «بسیار خوشحالم که مالکان باشگاه فولاد ماهان با حمایت از چنین حرکت های انسان دوستانه فتح بابی برای حضور دیگر باشگاههای ورزشی در چنین فعالیت هایی می شود.».

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ‎January ‎12, ‎2011

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض مجتبی محرمی:فوتبال را که از من گرفتند،زندگی ام شد این!

مجتبی محرمی همیشه حرف برای گفتن دارد. وقتی موبایلش را خاموش می کند یعنی سکوت را ترجیح داده اما وقتی آن را روشن می کند یعنی آماده حرف زدن است. یکی از بهترین چپ‌های فوتبال ایران که اوضاع نابسامانی دارد، حرف‌های دلش را در این گفت و گو بیرون می ریزد....
    *چرا به دنبال مدرک مربیگری نرفتید؟ خودتان نرفیتد یا نگذاشتند؟
    اتفاقا من خیلی فکر کردم و دنبال این چیزها بودم. منتهی شرایط مهیا نبود برای اینکه برویم مدرک را بگیریم. طرف بلد نبود بغل پا بزند رفت در کلاس ها شرکت کرد ولی ما بیرون ماندیم.
    *منظورتان چیست؟
    منظور خاصی که ندارم منتهی بنده رفتم کلاس مربیگری اما راهم ندادند. من چون بالای 20 بازی ملی داشتم مدرک مربیگری D را دریافت کردم. دوره های مربیگری C را هم که گذارندم اما نمی دانم قانون چطور است که نگذاشتند بروم مدرک B را بگیرم.
    *چه کسی نگذاشت؟
    نگذاشتند شرکت کنم. من نمی دانم مسئول کلاس چه کسی بود. به هر کسی گفتیم چرا نمی گذارید ما برویم پاسخگو نبود. خیلی جالب است گفتند پول بده بیا در کلاس‌ها شرکت کن. خیلی ها با پول این و آن شرکت کردند اما بنده خودم از جیبم پول دادم اما نگذاشتند.
    *فکر می کنید چرا از فردی مانند مجتبی محرمی در فوتبال ایران استفاده نشد؟ هنوز وقتی از دوران بازیگری تو می گویند، همه اعتقاد دارند شما یکی از بهترین چپ های تاریخ ایران هستید، اما وقتی خداحافظی کردی، دیگر به جایی نرسیدی.
    من خودم نمی فهمم چرا ولی این آقایان مدیر با پروین و حجازی کنار آمده اند اما نمی توانند بیانی‌ها، محرمی ها و بقیه قدیمی ها را در فوتبال ببینند. انگار حتما ما باید بمیریم که آقایان یاد ما بیفتند. تعارف که نداریم.
    *اما این ها که دلیل نمی شود، شاید دلیل دیگری وجود دارد؟
    نمی‌دانم، شاید محرمی فاسد است که نمی گذارند در این فوتبال کار کند. طرف رفت بدترین اشتباه را کرد، بدترین کار را انجام داد اما یک روز بخشیده شد. مگر مجتبی محرمی چه کار کرد که این رفتار را با او می کنید؟ حتی نمی گذارید برود در کلاس مربیگری شرکت کند؟ نمی خواهم اسم کسی را بیاوریم ولی این کارهای ناجوانمرانه چیست؟
    *خیلی مبهم حرف می زنید.
    آقا جوانمرد باشید، من اگر فاسد بودم چرا گذاشتید فوتبال بازی کنم؟ نمی گویند مجتبی محرمی از کجا آمده و برای این فوتبال چه کار کرده است.
    *شاید بابت روزهایی ناراحتید که وقتی روی تخت بیمارستان بودی قول هایی به شما دادند اما عملی نشد.
    بابا قولشان را نخواستیم. اصلا کارشان را هم نخواستیم. آقایان رفتارشان بدتر شده است. این آدم هایی که دنبال میز هستند فقط به منافع خودشان فکر می کنند. ما الان عابدزاده در فوتبال داریم، حجازی داریم و پروین داریم. ولی خبر دارید خیلی از این فوتبالیست های قدیمی کجا هستند؟ سیروس قایقران چی شد؟ مرد و تمام شد و رفت. الان هر سال فقط یک مراسم بزرگداشت برایش برگزار می کنند. تا طرف می افتد روی تخت می روند بالای سرش کلی قول می دهند. من از کسی انتظار ندارم ولی تا ما زنده ایم باید برایمان کاری کنید. بمیریم که تمام می شود و می رود.
    *به شما چه قول هایی دادند؟
    من احتیاجی به قول این آدم ها ندارم. امیدم به خداست نه اینها. خیلی‌ها هستند که بیشتر از من نیاز دارند. در این مملکت خیلی بیشتر زحمت کشیدند. الان فوتبالیست‌ها چه کار می‌کنند؟ می‌آیند پولشان را می‌گیرند و می روند. اتفاقا کار بدی نمی کنند چون دیگر به سرنوست ما دچار نمی شوند.
    *اتفاقا خیلی ها می گویند همین پول های زیاد باعث شده تا فوتبال به سودی نابودی برود و هر روز سطح بازیکنان پایین تر بیاید. تو آخرین حقوقی که گرفتی چقدر بود؟
    40 هزار تومان از پرسپولیس گرفتم. نمی دانم شاید هم 40 هزار و خرده ای بود! برای یکسال این پول را گرفتم.
    *ولی الان بازیکنان خیلی بیشتر می گیرند...
    من نمی گویم حقشان نیست. باید بگیرند. ببین تخصص ما فوتبال است. ما را از فوتبال بگیرند زندگی‌مان را گرفته‌اند. مجتبی محرمی نرفت مکانیکی یاد بگیرد، نرفت با پیچ و مهره کار کند. پشت کامپیوتر ننشست. فوتبال را که از من گرفتند زندگی‌ام شد این. شد این 100 هزار تومانی که الان باید بروم تو بانک بگیرم. چقدر به ما وعده دادند که قهرمان شوید به شما فلان پاداش را می دهیم. رفتیم و قهرمان شدیم اما دریغ از پاداش. به خدا بازیکنان الان باید بگیرند تا به وضع ما دچار نشوند.
    *البته الان هم بازیکنان خیلی راحت نیستند. گرچه پول زیادی می‌گیرند اما باید حواسشان را جمع کنند که گرفتار مسائلی مثل منشور اخلاقی نشوند. این چیزها زمان شما وجود نداشت اما الان بازیکنان کنترل می‌شوند.
    من بارها گفته‌ام این منشور به درد فوتبال نمی‌خورد. چون نباید وارد زندگی خصوصی مردم شد. من اگر بخواهم مصاحبه‌ای انجام دهم حواسم را جمع می‌کنم در مورد کسی صحبت نکنم. چون می‌دانم می‌تواند از من شکایت کند. اما منشور اخلاقی فدراسیون فوتبال خیلی راحت به همه مسائل بازیکنان وارد می‌شود و می‌گوید چه‌کار کنید و چه‌کار نکنید.
    *یعنی اگر قرار بود منشور اخلاقی زمان شما اجرا شود ناراحت می‌شدید؟
    بله. فدراسیون حق ندارد به بازیکن بگوید چه‌کار کند و چه‌کار نکند. فدراسیون نباید به همه‌چیز بازیکنان کار داشته باشد. این ورود به زندگی خصوصی فوتبالیست‌ها است. چرا فدراسیون باید به بازیکن بگوید سوار کدام ماشین بشود و سوار کدام نشود؟ بازیکن دوست دارد با هر ماشینی که می‌خواهد به تمرین برود. به فدراسیون هم ربطی ندارد. فلان بازیکن دوست دارد موتورسواری کند، خب اشکال ندارد. یعنی چه که می‌گویند سوار موتور نشود؟
    *به نظر شما بازیکنان فوتبال نسبت از نظر ظاهری با مردمی که در خیابان هستند تفاوت دارند؟
    نه. بازیکنان فوتبال هم همان ظاهری را دارند که می‌شود در خیابان دید. مردم عادی تیپشان همین است. نمی‌شود به بازیکن بگوییم مثل بقیه نباشد. به نظرم این یک نوع تبعیض است.
    *تبعیض بین چه کسانی؟
    بین فوتبالیست‌ها و تمام مردم. تیپ فوتبالیست‌ها عجیب نیست. ظاهرشان مثل مردم است. مثل هنرمندان سینما است. تازه در سینما خیلی بدتر است. در سینما، بازیگر با موهای بلند، لباس تنگ می‌پوشد، بشکن می‌زند، می‌رقصد، آغاسی هم می‌خواند. چرا کسی از آن‌ها ایراد نمی‌گیرد؟ چرا فقط به فوتبالیست‌ها کلید کرده‌اند؟ نباید تبعیض وجود داشته باشد. تازه فوتبالیست‌ها همیشه جلوی دوربین تلویزیون نیستند اما هنرمندان سینما همیشه جلوی دوربین هستند و مردم همیشه آن‌ها را می‌بینند.
    *حتما می‌دانید طبق منشور اخلاقی، فوتبالیست‌ها نباید به ریش خود مدل بدهند؟
    بله. نباید این کار را بکنند. اما چرا؟ من دوست دارم ریشم را این مدلی بگذارم و یک نفر دیگر دوست دارد طور دیگری ریش خود را آرایش کند. من با دوستانم رفته بودم ساری، یکی از آشنایان گفت ریش‌هایت را رنگ کرده‌ای؟ گفتم نه. گفت پس چرا یک قسمت از ریش‌هایت زرد است؟ گفتم خب یک قسمتش زرد است و قسمت دیگرش سفید. حالا اگر من فوتبالیست بودم فدراسیون باید من را محروم می‌کرد؟ چون ریش‌هایم دو رنگ است؟ نباید به بازیکن بگویند چرا ریش مدل‌دار می‌گذاری. خب دوست دارد ریش بگذارد. به سازمان لیگ هم ارتباطی ندارد که در این مسائل دخالت کند.
    *زمان شما فدراسیون به این مسائل کار داشت؟
    نه. فدراسیون آن موقع سرش توی کار خودش بود. به چیزهایی که در حیطه وظایفش نبود اهمیت نمی‌داد. بازیکن هم هر کاری می‌خواست می‌توانست انجام دهد. اما عملا می‌دیدید که وضعیت از الان بهتر بود. چون محدودیتی وجود نداشت، کسی هم روی این مسائل حساس نمی‌شد. آن موقع همه فقط به فوتبال فکر می‌کردند. اما الان بازیکن دغدغه این را دارد که نکند فدراسیون به خاطر مدل ریش یا مویش محرومش کند.
    *اگر منشور اخلاقی در زمان بازی شما اجرا می‌شد احتمالا شما هم یکی از افرادی بودید که محرومتان می‌کردند.
    نه. من هیچ مشکلی نداشتم.
    *اگر منشور زمان شما اجرا می‌شد چه‌کار می‌کردید؟ حرفشان را گوش می‌کردید یا واکنش نشان می‌دادید؟
    اگر می‌خواستند به من کلید کنند فوتبال را کنار می‌گذاشتم اما زیر بار حرف زور نمی‌رفتم. معنی ندارد فدراسیون بخواهد این‌قدر بد رفتار کند. به فدراسیون چه ربطی دارد من با چه تیپی می‌گردم؟ زندگی شخصی‌ام است. دوست دارم ظاهرم هر طوری که دوست دارم باشد. حالا به فدراسیون چه ربطی دارد که من در خانه شخصی‌ام چه کارهایی می‌کنم؟
    *زمانی که فوتبال بازی می‌کردید خیلی مورد توجه بودید. برایتان اتفاقی مشابه منشور اخلاقی نیفتاد؟
    من اولین نفری بودم که موهایم را بلند کردم. گفتند موهایت را بزن. گفتم نمی‌زنم. گفتند پس دیگر تو را به تلویزیون نمی‌بریم. گفتم بهتر. دیگر من را به تلویزیون نبردند. بایکوتم کردند. اما برایم مهم نبود.
    *چه کسی این حرف را به شما زد؟
    حالا بماند چه کسی گفت.
    *چرا قبول نکردید موهایتان را بزنید و به تلویزیون بروید؟
    چون در مورد فوتبالیست‌ها قانون متفاوتی که اجرا می‌شود فقط در زمین فوتبال است. وقتی فوتبالیست از زمین بیرون می‌آید، همه چیز تمام شده. او هم می‌شود مثل مردم عادی. هر قانونی که در مورد همه اجرا می‌شود، در مورد فوتبالیست‌ها هم اجرا می‌شود. در زمین فوتبال هم قوانین مشخص هستند. کاری به مدل ریش و موی بازیکن ندارند.

خبرآنلاین

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض حمله مدير عامل شاهين بوشهر به مسئولان ورزش: قطر از ميدان مشترك نفتي با ما، ميزباني جام جهاني و جام ملتها را گرفت!

حمله مدير عامل شاهين بوشهر به مسئولان ورزش: قطر از ميدان مشترك نفتي با ما، ميزباني جام جهاني و جام ملتها را گرفت! / تنها نماينده خليج فارس در جام خليج فارس، حامي ندارد!

سایت گل- مجيد حسيني كنگاني مدير عامل شاهين بوشهر از عدم ابلاغ دستورالعمل اختصاص يك درصدي بودجه كشور به ورزش سخت شاكي است. او در اين رابطه به خبرنگار سايت گل مي گويد: «متاسفانه برخی قوانین برای توسعه ورزش وکمک به آن تصویب شده اند اما حالا به عاملی دست و پا گیر تبدیل گرديده اند و ما را هم حیران و سرگردان کرده اند. نمي دانيم وقتي بودجه تصويب شده چرا بندها ودستوالعمل هاي مربوطه به جاي حل موضوع، بحران ساز مي شوند.تا پایان برنامه توسعه چهارم باستناد تبصره بند ب ماده 117 که ارگانها را مختار مي دانست تا یک درصد بودجه اشان را صرف ورزش کنند، در سال 88 رقمی معادل (صد و نود و شش ميليارد و سيصد ميليون تومان) به ورزش اختصاص یافت که البته اجباری هم نبود. در قانون بودجه سال 89 همان ماده ای وجود دارد كه بر اساس آن این امر اجباری شد.»

وي ادامه داد: با گذشت 7 ماه واندی از سال 89 آیین نامه اجرایی این ماده ابلاغ شد اما همین تاخیر هم بس نبود ومشکل دیگری ایجاد شد. اين آيين نامه باشماره: 163474/ت44984ك مورخ 22/7/1389كه به امضا آقاي رحيمي معاون اول رييس جمهور رسيده در ماده دومش مي گويد:« دستگاههاي اجرايي مكلفند يك درصد از اعتبارات خود را براي انجام امور تربيت بدني و ورزش با رعايت قانون بودجه سال 1389 كل كشور و ضوابط اجرايي مربوط به شرح زير هزينه نمايند: الف ـ سي درصد اعتبارات موضوع اين آيين‌نامه را به سازمان تربيت بدني اختصاص دهند تا با هماهنگي معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رييس‌جمهور براي توسعه ورزش همگاني، ورزش قهرماني و توسعه زيرساختهاي ورزشي مصرف نمايد. ب ـ هفتاد درصد باقيمانده با هماهنگي معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رييس‌جمهور و سازمان تربيت بدني براي توسعه ورزش همگاني، ورزش قهرماني و توسعه زيرساختهاي ورزش مصرف نمايند. تبصره ـ دستگاههاي اجرايي مكلفند بيست درصد از اعتبار موضوع بند (ب) اين ماده را صرف ورزش همگاني نمايند. »

تا اينجا مشكلي نيست اما ماده5 آن مي گويد«سازمان تربيت بدني موظف است با رعايت جزء (س) بند (2) ماده واحده قانون بودجه سال 1389 كل كشور و هماهنگي با معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رييس‌جمهور نسبت به تهيه، تدوين و ابلاغ سياستها و خط‌ مشي‌ها در تحقق اهداف اين آيين‌نامه ظرف يك ماه پس از ابلاغ آن اقدام نمايد. »

حالا همين هماهنگي بين معاونت برنامه ريزي وسازمان تربيت بدني صورت نگرفته وطرفين بر سر برخي مسائل تضاد نگرشي دارند.تا دستوالعمل وخط مشي هم ابلاغ نشود دستگاهها از پرداخت پول معذورند ومجوز ندارند. كنگاني افزود:در شرايطي كه ما کم کم باید به فكر تصویب بودجه سال 90 باشیم. این همه تاخیر ومعلق ماندن یک درصد از بودجه کل کشور مگر ممکن است؟کل بودجه امسال را بررسي كنيد .یک درصد آن که سهم ورزش است به مبلغ حدود سيصد وشصت وهشت ميليارد تومان در حساب ها مانده. من وزارتخانه اي را سراغ دارم که می گوید این مبلغ در حسابهایمان مانده ونمی دانیم تکلیف ما چیست.مي خواهند تراز اعلام كنند اما نمي تواند.اگر چنین رقمی از ابتدای سال تزریق می شد با هدف وبرنامه هم خرج می شد اما همین امروز هم که پرداخت شود برای دو ماه ناچارند سریع وبا عجله خرج کنند وطبعا ماحصل کار آنی نمی شود که باید می بود. وزارتخانه که همین هفته قبل هم صراحتا اعلام کرد که از ما ودو تیم نفت تهران وآبادان حمایت می کند. بحث بر سر نداشتن مجوز است.اگر مجوز بر اساس همان ماده اي كه عرض كردم صادر مي شد ما به راحتي كارها را پيش مي برديم. تمام برنامه ريزي ماهم با ستناد همين محل اعتبارات بود اما حالا معلق مانده است.

مدير عامل شاهين بوشهر با اشاره به وضعيت مخازن ومعادن ارزشمند در بوشهر ومقايسه آن با دارايي هاي كشوري مثل قطر گفت:« قطر سه سال بعد از اولین قهرمانی تيم ملي ما در آسیا به استقلال رسیده اما از همان روز 2تا جام ملت ها برگزار کرده ویک میزبانی جام جهانی گرفته. وسعت اين كشور 144بار كوچكتر از ايران است.قطرهزینه برگزاری جام جهانی رااز محل ذخایر زیر زمینی میدان مشترکی تامین می کند که با ایران شراکت دارد وتمام این میدان در استان بوشهر است.هزینه ایجاد یک پالایشگاه 4 میلیارد دلار است وبودجه ای که قطر برای برگزاری جام جهانی در نظر گرفته 2/4 ميلياردد دلار است.آن وقت آنها می آیند برای این کار چه ها که نمی کنند. امیر قطر لباس عربی را کنار می گذارد وبا کت وشلوار می رود تا امروزی تر به نظر برسد. پشت تما م این رفتارها یک هدف نهفته.

وي افزود: مي دانيد هدف آنها از اين موضوع چيست؟معرفی قطر به دنیا به از طریق مجرایی پر بیننده به نام فوتبال آن هم آنگونه كه خودشان مي خواهند. ما مثلا در نیوزیلند باید نقشه ببریم وبرای یک فرد عامی تعریف کنیم وتوضیح بدهیم که ما ایرانی هستیم وایران اینجاست اما يك فردقطري می رود می گوید ما قطری هستیم همان که جام جهانی را برگرار کرد.آنها با همین حربه ها به جنگ تاریخ هم می روند وبا کمال وقاحت نام خلیج فارس را به میل خود به واژه ای جعلی تغییر می دهند وبا این میزبانی ها بوق وکرنا هم دارند واسباب تبليغاتي شان فراهم است. به عنوان یک ایرانی اینها برایم درد آور است. من در بوشهربه بچه هایم هیچ وقت نمی گویم برویم کنار دریا. می گویم برویم کنار خلیج فارس. می خواهم در ذهن او از خردسالی این نام جا بگیرد. همانقدر که من به عنوان یک ایرانی تلاش می کنم تا نام ايران وفارس را جا بياندازم،قطری ها وسایر اعراب هم تلاش از سمت مخالف دارند تا این بحر عظیم را به داشته هاي خود سنجا ق کنند.

كنگاني افزود:حالا ما چرا از خلیج فارس برای شناساندن خودش بهره نگیریم. این حرف من یک حرف کاملا ورزشی است واز آن بهره برداري ديگري نكنيد. من می گویم بیاییم تیمی مثل شاهین را حمایت کنیم. ورزشگاه بسازیم ونامش را خليج فارس بگذاريم. تورنمنت بین المللی در بوشهر برگزار کنیم. کمپ راه اندازی کنیم تا در این ماهها که هوا خوب است چند تیم خارجی بیایند اینجا وعظمت خلیج فارس را ثابت کنیم نه اینکه بوشهر با این همه منابع تحت الارضی وفوق الارضی مثل گمرک وکشتیرانی وصيد ونفت وگاز و... تیم فوتبالش كه تنها نماينده خليج فارس در جامي كه با نام خود خليج فارس است به علت بی پولی اعتصاب کنند. این آیا سزاوار است؟ به خدا ديگر با اين روند خسته شده ام. هرروز بايد پشت درب اتاق اين مدير وآن مدير برويم. مديران سازمان تربيت بدني هم مي دانند مراجعين مشكل ملاي دارند وآنها هم هنوز مجوزي ندارند پس جلسات را به تعويق مي اندازند. همين تعويق ها 10ماه طول كشيده وباعث شده تا باشگاهها به خاطر بي پولي ، ناچار باشند خريد نسيه اما گرانتر انجام دهند وهزينه ها خود به خود بالا مي رود.

او در پايان با انتقاد از طرح وزارتخانه شدن سازمان ورزش تصريح كرد: «برایم جالب است از همان ابتدا تا کنون حدود 17 مصاحبه از سوی نمایندگان صورت گرفته که در آن عمده هدف از تشکیل وزارت ورزش وجوانان را نظارت بیشتر برفوتبال دانسته اند. محمد شریفی شعری دارد که بيانش بد نيست« پدری با پسرش گفت به خشم،که تو آدم نشوی خاک بر سر،حیف از این عمر که ای بی سرو پا،کز پی تربیتت کردم سر،دل فرزند از این حرف گرفت،رفت و در روز دگر کرد سفر، رفت از آن شهر به جایی دیگر،که کند فکر دگر...کار دگر،راه ها رفت و پس از تلخی چند،زندگی گشت به کامش چو شکر، عاقبت حشمت والایی یافت،حاکم شهر شد و صاحب زر،چند گاهی که گذشت از پس آن،امر فرمود به احضار پدر،تا ببیند مگر آن حشمت و جاه،شرمساری کند از گفت مگر، پدرش آمد و از راه دراز،بر حاکم شد وبشناخت پسر،پسر از غایت خودخواهی و کبر،به سراپای پدر کرد نظر، گفت: گفتی که آدم نشوی؟، حالیا حشمت و جاهم بنگر، پیر خندید و سری داد تکان، این سخن گفت و برون شد از در: من نگفتم که تو حاکم نشوی، گفتم آدم نشوی جان پدر»

حکایت فوتبال ما هم این است. شاید برآن بشود حکومت کرد اما ساختارهای غلطش را نمی شود اینگونه اصلاح کرد.ما اخلاق گرایی را گم کرده ایم. ما راه را اشتباه رفته ايم. همه جا به دنبال كاهش تصدي دولت در ورزش هستند و ما مي خواهيم ورزشمان را دولتي كنيم!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/1/17

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

محمد شریفی شعری دارد که بيانش بد نيست« پدری با پسرش گفت به خشم،که تو آدم نشوی خاک بر سر،حیف از این عمر که ای بی سرو پا،کز پی تربیتت کردم سر،دل فرزند از این حرف گرفت،رفت و در روز دگر کرد سفر، رفت از آن شهر به جایی دیگر،که کند فکر دگر...کار دگر،راه ها رفت و پس از تلخی چند،زندگی گشت به کامش چو شکر، عاقبت حشمت والایی یافت،حاکم شهر شد و صاحب زر،چند گاهی که گذشت از پس آن،امر فرمود به احضار پدر،تا ببیند مگر آن حشمت و جاه،شرمساری کند از گفت مگر، پدرش آمد و از راه دراز،بر حاکم شد وبشناخت پسر،پسر از غایت خودخواهی و کبر،به سراپای پدر کرد نظر، گفت: گفتی که آدم نشوی؟، حالیا حشمت و جاهم بنگر، پیر خندید و سری داد تکان، این سخن گفت و برون شد از در: من نگفتم که تو حاکم نشوی، گفتم آدم نشوی جان پدر»

حکایت فوتبال ما هم این است.

حرف حساب جواب نداره!!!

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تا کی باید یان حرف ها رو بشنویم و غصه بخوریم
    متاسفانه انانی که بر طبل ملی گرایی و دفاع از وطن(مخصوصا مسئولان کشور ) خود از کسانی هستند که با ندانم کاری هایشان عامل اصلی جعل هویت هایی از جمله خلیج ... هستند
    تک تک حرف هایش رو قبول دارم.میدانم هر چه داد بزند باز نیست گوش شنوایی

داره خودمونی میشه rezapr2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

حکایت فوتبال ما هم این است. شاید برآن بشود حکومت کرد اما ساختارهای غلطش را نمی شود اینگونه اصلاح کرد.ما اخلاق گرایی را گم کرده ایم. ما راه را اشتباه رفته ايم. همه جا به دنبال كاهش تصدي دولت در ورزش هستند و ما مي خواهيم ورزشمان را دولتي كنيم!

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

به فرضی که 1 درصد هم ابلاغ شد؛ کجا میخواد بره؟واسه زیر سازی میره؟یا اینکه میخوان همشو هل بدن تو جیب فوتبالیستهای محترم؟تا قانونی مدون و محکم نباشه و ورزش همین جوری دولتی باشه همون بهتر که ابلاغ نشه.مگه اینکه تاکید بشه این 1 درصد واسه ساختار های پایه س که این بازم قابل قبوله.البته باید رو این سپاهان و شخص ساکت نظارت ویژه ای باشه!!

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

عجب............................

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •