اشتباه بزرگی کردی...
دموهای بازی خیلی قشنگه...اگه هم بادقت نگاه کنی خیلی از ماموریت ها رو راحت تر انتخاب میکنی.... و بهتر تصمیم گیری میکنی تو اینجور ماموریت ها
اشتباه بزرگی کردی...
دموهای بازی خیلی قشنگه...اگه هم بادقت نگاه کنی خیلی از ماموریت ها رو راحت تر انتخاب میکنی.... و بهتر تصمیم گیری میکنی تو اینجور ماموریت ها
سلام بر دوستان
بچه ها من بازی نصب کردم و اجرا هم میشه
سیستم هم خیلی بالا ولی موقعی که بازی میکنم هر چند ثانیه یه مکس نیم ثانیه بوجود میاد البته بعضی وقتا.تو قسمت گرافیکش دستکاری کردم و
گرافیک تا 512 جا داره ولی من حدود 200 کردم ولی بازم این مشکل وجود داره
آقا راهی چیزی نیست که این مشکل حل شه
قسم خوردم تا این مشکل حل نشه بازی نکنم دوستان کمک
تو کفم
این ریپ زدنش اعصابم رو داغون کرده
کمک
اتفاقا! معامله رو که انتخاب کنی دو مرحله آخری ساده تره بنظرم. من اون مرحله کش رفتن پول رو که با Phil میریم همون اولین بار با موفقیت تمومش کردم ولی اون مرحله کشتن دیمیتری توی کشتی (انتقام) رو حداقل 5-6 بار رفتم تا بلاخره اوکی شد!به نظر من انتقام راحت تر میشه تموم کرد بازیو...معامله یه نموره سخت تره
مرحله آخر معامله هم کوتاهتر از انتقام هستش... فقط اون صحنه تعقیب با قایق یه نمه سخت ـه ولی نه به اندازه مرحله آخر انتقام.
البته اون آدمک نیست، یه خنجر ـه قرمزه!یکی پول بود و یکی هم یه آدمک به رنگ قرمز !
جان؟!
===========
آقا نمی دونم اینجا باید بپرسم یا توی مبحث رمز و اینا... کسی ترینر یا رمزی داره که کلا این پلیـس هارو از رو زمین برداره؟!
رمز داره ولی من الان در اختیارم نیست...اگه یه سرچ کنی تو همین تاپیک چندبار گذاشتن بچه ها..آقا نمی دونم اینجا باید بپرسم یا توی مبحث رمز و اینا... کسی ترینر یا رمزی داره که کلا این پلیـس هارو از رو زمین برداره؟!
هرکاری کنی بالاخره این مشکل رو خواهی داشت..راه حلی که بشه به طور کامل اونو رفع کرد وجود نداره ولی برای بهتر شدن کار:
1. اخرین نسخه کارت گرافیکتون رو دانلود و نصب کنید
2. اگه ویندوزتون اکس پی هست از سرویس پک 3 استفاده کنید و اگه ویستا از سرویس پک 1
3. از netfram network 3.1 sp1 استفاده کنید
4.تا به حال 4 آپدیت برای بازی ارائه شده اونارو دانلود و نصب کنید تا مشکل افت فریم تا حدودی رفع شود
بازم میگم به طور 100 درصد رفع نمیشه ولی باز بهتر از قبل میشه
---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:16 AM ----------
اتفاقا من این تیکه با phil کلی زمان روش صرف کردم همیشه اون دمه در که طرف سوار trunk میشد منم میرفتم سوار همون trunk دمه در میشدم و تو اون مسیر پر پیچ و خم یا تعادلم ازد ست میرفت یا نمیشد و اون ازم جلو میزداتفاقا! معامله رو که انتخاب کنی دو مرحله آخری ساده تره بنظرم. من اون مرحله کش رفتن پول رو که با Phil میریم همون اولین بار با موفقیت تمومش کردم ولی اون مرحله کشتن دیمیتری توی کشتی (انتقام) رو حداقل 5-6 بار رفتم تا بلاخره اوکی شد!
مرحله آخر معامله هم کوتاهتر از انتقام هستش... فقط اون صحنه تعقیب با قایق یه نمه سخت ـه ولی نه به اندازه مرحله آخر انتقام.
تایه دفه به طور اتفاقی چشمم خورد به اون ماشینی که جلوی در و بیرون پارک شده...اونو که پیدا کردم دیگه راحت تعقیبش کردم و کشتمش....
سرچیدم داداش ولی این رمزی که قبلا گذاشتن رمز One Man Army هستش که Wanted Level رو صفر می کنه. منظور من اینه که کلا آزادانه هر غلطی که دلم می خواد بکنم و پلیس بهم گیر نده!رمز داره ولی من الان در اختیارم نیست...اگه یه سرچ کنی تو همین تاپیک چندبار گذاشتن بچه ها..
اتفاقا من با همون کامیون (یا همونی که شما گفتی) دم در تعقیبش کردم و دخلشو آوردم... ماشین ـی که شما میگی رو ندیدم اصلا!اتفاقا من این تیکه با phil کلی زمان روش صرف کردم همیشه اون دمه در که طرف سوار trunk میشد منم میرفتم سوار همون trunk دمه در میشدم و تو اون مسیر پر پیچ و خم یا تعادلم ازد ست میرفت یا نمیشد و اون ازم جلو میزد
تایه دفه به طور اتفاقی چشمم خورد به اون ماشینی که جلوی در و بیرون پارک شده...اونو که پیدا کردم دیگه راحت تعقیبش کردم و کشتمش....![]()
حاجی من ویندوزم سونه
آپدیت هارو از کجا دانلود کنم بعد که دانلود کرئم چیکارشون کنم
شما دیگه حرفه ای هستی خودتو با ما آماتور ها مقایسه نکناتفاقا من با همون کامیون (یا همونی که شما گفتی) دم در تعقیبش کردم و دخلشو آوردم... ماشین ـی که شما میگی رو ندیدم اصلا!![]()
اون ماشینهایی که میگم درست دمه در خروجی بیرون از محوطه پارک شده یه ماشین با یه موتور
حاجی من ویندوزم سونه
آپدیت هارو از کجا دانلود کنم بعد که دانلود کرئم چیکارشون کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویندزوتون سونه اگه رمتون حداقل 3 باشه خوبه
ئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئ ئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئ ئئئئئئئئئ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)