دوباره قطعی ... بر همه ی کارمندای مبین نت از جزء تا کل لعنت ابدی ..
دوباره قطعی ... بر همه ی کارمندای مبین نت از جزء تا کل لعنت ابدی ..
بله. براي من هم قطعه. از 00:40 تا الان قطعه. حيف... دانلود شب رو از دست داديم. ولي سرعتش خوبه!
منم الان حدود یکساله دارم .. تا چند ماه سرعتم عالی بود بعد آروم آروم مشکلات پیدا شدند . حالا امیدوارم برای شما این چنین نشه ..
دیشب هم همین موقع ها بود قطع شده ..
بله، ديشب هم با اينکه فعال نبودم ولي خط آنتنم کلا رفته بود.
راستي درست شد. دقيقا ۲ درست شد. سرعت من فوق العادست، ۵۱۲ دارم، بالا هم تست گذاشتم.
اين قطعي ها عاديه، فکر کنم تا چند وقت ديگه همين قطعي ها هم نباشه.
سلام
دوستان من مودم یکی قرض گرفتم اینجا انتن کم میداد با اینکه توی مرکز انتنیم !
2 الی 3 تا داد یکم کار کردم بعد رفتم خاموش کردم و روشن کردم که ببینم حجم چقدر رفته دیگه انتن نداد الان میادو هی میره انتن ! مودم که چیزیش نشد؟
--------------------
راستی این یه 128 میگ سرعت 128 داره برای تست یه 2گیگ هم 2mb داره چطور میشه بدو.ن تموم کردن اون تست بریم رو 2 گیگ
اگه میشه الان جواب بدید هرکی هست
ممنون
سگ ADSL شرف داره به این بی شرف ها دیگه صبح هم سرعتم کم شده فردا می رم مخابرات نامه ام گرفتم برای ADSL
با تغییرات جدید من که خیلی راضی ام، با سرویس 512 توی ساعت دانلود آزاد دارم با 100kb دانلود می کنم.
نمی دونم چرا برای شما اینطوره!
دوست عزیز . برادر گل . چرا تبلیغات علکی میکنی واسه این کلاه بردارا ؟ من حاظرم شرط ببندم 90% از کاربران مبین نت ناراضی هستن . الان جوری شده که مبین نت فقط داره همین جوری کاربر اضاف میکنن ولی هیچ تغییراتی رو انجام ندادن . والا من نمی دونم این مبین نت 4 تا مهندس نداره بیان این مشکل جدیدو حل کنن ؟ هر شب داره DC میشه از ساعت 6-7 بعد از ظهر . بعد از ساعت متوالی که زنگ به مبین بلاخره یه پیشتیبان جواب داد و گفت مشکل در کانکشن های auto هستن .
در کل هر کی پولش اضافی کرده مبین نت بهترین گزینه هست . قسم میخورم اگه روزی اینترنت من خوب شد بیام اینجا قبل شما تبلیغ مبین نت کنم . خلاصه امار غلط به چهار نفر که دنبال نت هستن ندین .
منم مبين نت داشتم.دو سال قبل خوب بود.ولي روزبه روز بدتر شد.adsl گرفتم.اين 10مين باره كه تو تاپيك اين حرفو ميزنم.
زنگ زدم كه سرعتم پايينه.هر چي ضرب و تقسيم كرد باز سرعتم پايين تر بود.بعد گفت باشه مرجوع ميكنيم.سه چهار ماهه هنوز خبري نشده.
اينا هنوز يه سايت درست و حسابي ندارن كه پرداخت رو اينترنتي انجام بدي.بايد پول بريزي به حساب بعد زنگ بزني.زنگ ميزني ٦٠ نفر پشت خطه.من هميشه صبح زود تماس ميگرفتم تا ترافيك كمتر باشه.اگه چار نفر تمديد نكنن حساب كار دستشون مياد
Sent from my iPad using Tapatalk
با سلام خدمت همه دوستان عزیز.از کسانی که سرویس 512 دارن چه قدیم چه جدید لطفا بگید الان سرعت شما در روز و در ساعات رایگان شبانه حدودا چقدره؟تست های قبلی رو دیدم اما گاهی شرایط بالا پایین میشد لطف کنید شرایط الان رو بگید.اگه تست جدید هم بذارید بهتره.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)