اینو راست گفتی؟!
دو کلام از من:
پارسال یکی اینجا بود رتبه قبلش رو دقیق نمیدونم ولی اینو میدونم که بد نبودش ولی چون بومی اومد نتونست قبول شه یه سال دیگه خوند فکر کنم 34 کشور شد برق شریف میخونه
اینو راست گفتی؟!
دو کلام از من:
پارسال یکی اینجا بود رتبه قبلش رو دقیق نمیدونم ولی اینو میدونم که بد نبودش ولی چون بومی اومد نتونست قبول شه یه سال دیگه خوند فکر کنم 34 کشور شد برق شریف میخونه
نهایتا توی کلوپ هم دیگرو میبینیمو
کدومو 2 ساله نبودنم یا داستان این آقا پسره ؟
------------------------------------------------------------
بچه های تهران اگه پا باشین (چه دختر و چه پسر) پاشیم بریم کوه. اگه آره اعلام آمادگی کنید تا برنامه ریزی کنیم
میدونی وجه اشتراک تمام آدما اینه که فکر میکنن با بقیه فرق دارن
یکی از بچه ها در مورد دوساله پرسیده بود:
برای من که پارسال زیاد درس نمی خوندم امسال خوب بود
البته خیر سرم تا دوم دبرستان همیشه جزو 3 نفر اول بودم ولی سال سوم وقتی نتایج امتحان نهایی اومد یه 1 سالی رفتیم تو شوک(البته اونجا هم سوم شدم)
راستشو بخوایی بستگی به خودت داره اگه از درس خوندنت لذت می بری 10 بار دیگه هم میتونی کنکور بدی اما اگه از درس خوندن خوشت نمیاد که نه(ممکنه دلیلش نفهمیدن درس ها باشه که حداکثر با معلم خوب میتونه رفع بشه)
بچه ها با شمشیر های آخته به سمت کنکور نریداول یکم صیقلش بدید با یه سنگ بزرگ تا نورش اهریمن کنکور رو کور کنه بعد دل و رودشو بریزین بیرون در ضمن هر چی آرومتر اینکارو انجام بدید بهتره با عجله فقط لذت زجرکش کردنشو از دست میدید
تاپیک خوبیه ها...یعنی از پارسال خیلی بهتره!!!همه دارن به هم روحیه میدن...به به...
پارسال این روزای اخر 10 دیقه که نمیومدی 10 صفه اضافه میشد...همش اسپم...هرکی هر چرت و پرتی به ذهنش میومد میگفت...
اگه واسه بعد کنکورم همینطوری بمونه خیلی خوبه...نبندینش تا موقع انتخاب رشته،حیفه!!!![]()
اونی که گقتی یکی دو رقمی شد سال دیگش 4 رقمی
فکر کنم فقط خودمو خودت بیایمبچه های تهران اگه پا باشین (چه دختر و چه پسر) پاشیم بریم کوه. اگه آره اعلام آمادگی کنید تا برنامه ریزی کنیم
البته بهترین جا فعلا همین همایش امیرکبیر هست که بچه ها می تونن بیان .
من که 9000% هستم
Last edited by BossX; 29-06-2010 at 19:54.
منو باش دارم چی میگم!!!!!!بچه های تهران اگه پا باشین (چه دختر و چه پسر) پاشیم بریم کوه. اگه آره اعلام آمادگی کنید تا برنامه ریزی کنیمقرار کوهنوردی میزارین اینجا!!!باریکلا!!!!!!
![]()
مگه چیه ؟ توی دانشگاها تریپ دانشجویی پا میشن میرن. چه پسر چه دختر. ما هم توی موسسه زبان گروهی میرفتیم
حالا اگه خواستید بگید. فعلا که BossX پایه هست. مابقی هم درخدمت هستیم
بگید که سریعا خرج ها و وسایل تقسیم بشه![]()
حاجی این صوبتا رو بزارین تو گروه
اینجا سوتی ندین منم نمیزارم تو شهریور بسته شه
مثل پارسال تا آخر تابستون تاپیک بازه
+
میگم اون جا روی کارت نوشته امضا امضا کنیم !؟
انگشت بزنیم ؟![]()
سلام ...
این وضیعیت منه در مراحل مختلف قبل و بعد کنکور !
همین الان :
فردا :
صبح امتحان :
سرجلسه :
بعد از امتحان : ( 1 - 2 ماه )
دریافت نتیجه ی آزمون :
و در آخر :
اینم میزنن به دیوار اتاقم برای عبرت دیگران :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)