چاقال جان شما یک اتک بده بهش آمار را در بیار منم برم بزنمش.
اوکی
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
چاقال جان شما یک اتک بده بهش آمار را در بیار منم برم بزنمش.
اوکی
با بيلدر هاي چيني ها دوئل كردن آخر عاقبت خوشي نداره!!اقا این چینی ها دهن منو صاف کردن منم به تلافی رفتم بیلدرهای شهر های دیگشونو زدماخه من لول 25 که زورم به اون نامردا نمیرسه مجبورم غیر دوئلر ها رو بزنم
![]()
اين يوزر رضا ايكس دو دست كيه؟ يه قرنه دعوتش كردم انگار نه انگار كه ... !!!نگه منظورتون منم دست من نیست شاید منظورتون اونیکی مهرداد هست
من فعلا میرم 1 ساعت دیگه میام.
تا بعد.....
قبل اینکه برم بکپم بهش اتک میدم !چاقال جان شما یک اتک بده بهش آمار را در بیار منم برم بزنمش.
اوکی
من حداقل روزی 5 - 6 تا از میدلتونی ها رو تا نزدیک پاس اوت میبرم . ( با دو تا کاراکتر اتک میدم )اعضاي ميدلتون سر رديف پاس اوت شدن فقط چند تا از چيني ها باقي موندن!! كار شهر هاي سيلوره؟
این یارو Ripp3r خیلی احساس قدرت میکرد با اون آیتم های خفنش که niolro رو میذاره جیبش ! دیروز قبل اینکه ار شهر خارج شم یه حالی بهش دادم تا دو روز بره دنبال همون فرقون جا به جا کردنش
یعنی کی؟؟قبل اینکه برم بکپم بهش اتک میدم !
من الان توی شهرشون هستم![]()
Niolro رو میگم دیگه !یعنی کی؟؟
من الان توی شهرشون هستم
الانم شهر Galtes Gluch Open هستم تا دو سه نفرو آدم کنم ! به فاندر ابلهش گفتم بچه هاتون به کارگرای ما حمله کردن گفت میتونیم میکنیم ! تا چند دقیقه دیگه جوابشو میگیره !
فكر كنم وست در يكي از آپديتاش بالاخره امكاني را اضافه ميكند كه بتوان همزمان از دو اسلحه استفاده كرد!! يكي در دست راست و ديگري در دست چپ!!!
(بر گرفته از بخشي از تحقيقات بنده در كد هاي صفحه وست!)
مجازات فاندر شهری که دوئار هاش به ورکر های ما حمله میکنن !
تلگرام زدم گفتم اگه تکرار بشه زنده نمیمونی xD
![]()
ايول..مجازات فاندر شهری که دوئار هاش به ورکر های ما حمله میکنن !
تلگرام زدم گفتم اگه تکرار بشه زنده نمیمونی xD
بعيد ميدونم من توي دفاع هم اين شكلي بتونم دوئل كنم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)