سلام
مودم خوب با این بودجه ، مودم TP-LINK هست . میتونید وایرلس دار هم بگیرید .
همراه مودم ، اسپلیتر هم هست .
نمیدونمایا مودم در سرعت اینترنت تاثیری دارد؟؟؟؟؟
چه مزیت هایی برای بهتر بودن اینترنت دارد؟؟؟؟؟؟![]()
سلام
مودم خوب با این بودجه ، مودم TP-LINK هست . میتونید وایرلس دار هم بگیرید .
همراه مودم ، اسپلیتر هم هست .
نمیدونمایا مودم در سرعت اینترنت تاثیری دارد؟؟؟؟؟
چه مزیت هایی برای بهتر بودن اینترنت دارد؟؟؟؟؟؟![]()
میگم مراحل نصب مودمها مثل هم هست ؟ کدها و ... ؟
من خودم ایسوس 602 دارم . میخام برای کسی مودمی بگیرم با قیمت پایینتر . الان چه مدلی ؟ حدود 25 تا 30 تومن .
کسی پیشنهاد دیگه ای ندارهسلام دوستان
نمیدونم جایی که سوالمو میپرسم درسته؟ ولی عنوان تاپیک خرید مودم هم هست
خواهشی از دوستان داشتم یه مودم با مشخصات زیر به من پیشنهاد کنن
wifi داشته باشه
یک پورت واسه کابل شبکه
احتیاج نداشتن به درایور برای نصب در لینوکس
یکم هم ارزون باشه
یکی از دوستان tp-link رو معرفی کرده
نظرتون در موردش چیه و قیمتش چنده
یه سوال مودم ها خودشون اسپیلیتر ندارن یعنی باید جداگانه خریداری بشن
فردا دارم میرم بگیرم میخوام حداقل 2-3 تا باشه باه م مقایسه کنم
چند روز پيش نرم افزار DU Meter رو نصب كردم تا سرعت دانلودهام رو بتونم ببينم . اما متوجه شدم زماني كه ديسكانكت ميكنم
باز هم انگار فايلهايي ردوبدل ميشه . اين هم عكساش :
اما تنها كاري كه ميتونم براي جلوگيري از اين دانلودها و آپلودها(كمتر) بكنم اينه كه ، يا مودم رو خاموش كنم يا اينكه دوشاخه
تلفن رو بكشم .
دوستان اگه ممكنه راهنمايي كنند . يعني برا شما هم همينطوريه ؟
ممنون
Last edited by FAR_FA; 14-08-2010 at 13:35.
دستت درد نکنه دوست عزیز.
من فردا دارم میرم اشتراک بگیرم از مخابرات یه مودمم میگیرم.
حالا دوستان دیگه نظری ندارند؟؟؟؟؟؟
بله درسته، روترهای وایرلس با استاندارد وای فای کار میکنن
اگر از صد نفر هم بپرسی چه مودمی خوبه صد تا جواب مختلف بهت میدن، نهایت این خودت هستی که باید ببینی نیازت چیه. آنتن خارجی میخوای داشت باشه یا آنتن داخلی؟
میخوای از چه استانداردهایی پشتیبانی کنه؟ چند متر فضا رو میخوای پوشش بدی و ...
منم مودم های لینکسیس و ایسوز رو پیشنهاد میکنم.
بسته هاییه که بین مودم و کارت شبکه کامپیوترت رد و بدل میشه مثل پینگ کردن که ببینن بهم متصل هستن یا نه. برای همه هم همینطوره.
برای اینکه جواب بگیرید باید اطلاعات بیشتری بدید تا دوستان بتونن اگر میتونن کمک کنن
ویندوز و آی پی آدرسی که در حال حاضر کامپیوترتون گرفته رو اعلام کنید. (البته اگر آی پی گرفته)
توی کارتون مشکلی پیش میاره؟
با استفاده از دستور IPConfig /all اطلاعات تمام دستگاه های خودتون رو اعلام کنید.
در ضمن میتونید بر روی دکمه Diagnose (اگر وجود داره) با استفاده از خود ویندوز به حل مشکل بپردازید.
مودم های USB رو نمیدونم ولی تمام مودم هایی که با کارت شبکه در ارتباطن تنظیماتشون Web-Based انجام میشه. البته نرم افزار هم ممکنه داشته باشن که به نیازی بهش نیست و صرفا برای کاربرای تازه وارد تهیه شده.
مودم D-Link DSL200 هم یه مدله که قیمتش حدودا کمتر از 25000 تومن هست. چهارتا پورت لن داره و یه پورت USB.
البته من خودم این مودم رو نداشتم و امتحانش نکردم، فقط به عنوان پیشنهاد تو رنج قیمت شما گفتم.
Last edited by XSS; 13-08-2010 at 19:40.
قربانت
اگه از خود مخابرات میخوای مودم بخری ، ببین اون چیزی که در نظر داری را بخر
چون خود شرکت ها یه سری مودم فله ای میارن و میفروشن که هیچ تضمینی هم برای درست کارکردنشون نیست
درستهاگر از صد نفر هم بپرسی چه مودمی خوبه صد تا جواب مختلف بهت میدن، نهایت این خودت هستی که باید ببینی نیازت چیه. آنتن خارجی میخوای داشت باشه یا آنتن داخلی؟
میخوای از چه استانداردهایی پشتیبانی کنه؟ چند متر فضا رو میخوای پوشش بدی و ...
منم مودم های لینکسیس و ایسوز رو پیشنهاد میکنم.
ببینید من میخوام یه چیزی باشه که واسه بعدها به مشکل نخورم
یعنی اینکه بتونم لپ تاپ بهش وصل کنم و یا بتونم اگه یه کامپیوتر دیگه ای خریدم بتونم با اون هم وصل بشم (یعنی دوتایی)
البته اینی که دوستمون معرفی کردن بنظر خوب میاد میخواستم ببینم دوستان دیگه ای نظری ندارن؟!
براي اينكه جلوي اين رد و بدل اطلاعات رو حتي در زمان ديسكانكت بگيرم ، يه شورت كت از Local Area توي دسك تاپ درست كردم .
در اينجا فقط Local Area رو Enable و Disable ميكنم ( با دابل كليك ) ، ديگه Ping هم ، بيمورد انجام نميشه .
نميدونم اين رد و بدلها چند مگابايت از مقدار "دانلود" ADSL ما رو در روز كاهش ميده . حالا در ماه چقدر ميشه خدا ميدونه .
شاد هم تاثيري نداشته باشه ؟
Last edited by FAR_FA; 14-08-2010 at 23:36.
سلام دوستان
من مودمم shuttle هست(فکر کنم کسی تا حالا اسمش رو نشنیده)و مشکلی با PPPoE دارم.یعنی اتومات کانکت نمیشه.تنظیماتش هم درسته.ویندوزم هم 7 هست.مشکل از چی میتونه باشه؟خود مودم میتونه ایراد داشته باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)