اینو تو دیکشنری لانگمن نوشته :
Used to express thanks, joy, or praise to GOD
کلمهایه برای ابراز شادی و خوشحالی و شکر به خدا
((اشتباه نوشته بودم))
اینو تو دیکشنری لانگمن نوشته :
کلمهایه برای ابراز شادی و خوشحالی و شکر به خدا
((اشتباه نوشته بودم))
Last edited by arash-king; 23-01-2015 at 19:02.
یعنی: الهی شُکر ، تسبیح
سلام
به عنوان مدرس زبان کم و بیش با کتابهای آموزش زبان انگلیسی آشنا هستم.
کتابهای اینترچینج، خیلی ساده است. اگرچه به شدت مباحث مرتبط و طبقه بندی خوب،اما سطح کتاب ساده...
اگر کتابی میخواین که سنگین باشه و محتوای قویتری داشته باشه،همچنان american headway یکی از بهترینهاست...
English American file هم کتاب خوب و به شدت محترمی است، اما مشکلش کند بودن کتاب در مباحث گرامری است.
Touchstone کتابی که خودم هم تدریس میکنم... کتاب خوبی است،مثل american headway چندان سخت و پرمغز نیست ... اما طبقه بندی خیلی خوبی داره ... و در عین حال تنوع مباحث چه از لحاظ موضوعی و چه از لحاظ بخشهای مختلف زبان (رسمی و غیر رسمی) خوبه...
متاسفانه با topnotch آشنا نیستم...
اما در کنار همهی اینها، تجربه این را ثابت کرده که یادگیری زبان در کنار کتابهای آموزشی، خواندن داستان، کتاب لغت، تماشای فیلم و حتی گوش کردن به پادکستها و ... خیلی تاثیرگذار تر هست...
کتابهای آموزشی بیشتر به یک کلاس زبان سر و شکل میدن
موفق باشین![]()
Last edited by sepid12ir; 29-01-2015 at 23:14.
سلام دوستان.
لطفا این جمله فارسی رو به انگلیسی برگردونید برام ممنون و تشکر:
آیا باید تمام محتویات پوشه cgi-bin و htdocs را هم در پوشه cgi-bin و هم در پوشه correspondingly سرور دانلود کپی کنم ؟
یا نه محتویات پوشه cgi-bin در پوشه cgi-bin سرور دانلود و محتویات htdocs در پوشه correspondingly سرور دانلود کپی شود؟
Last edited by Amin.P30; 01-02-2015 at 09:16.
my friend's brother
میشه دوست برادرم؟ یا برادر دوستم؟
برادر دوستت
Should I copy all the content of cgi-bin and htdocs folders both in download server's cgi-bin folder and correspondingly folder?i
Or should I copy the content of cgi-bin folder in download server's cgi-bin, and the content of htdocs folder in download server's correspondingly folder?i
دوست برادرم چی میشه؟ گرامر ترجمه کردم این چیزها چی هست/؟ ممنون
میشه My brother's friend
سلام دوستان
فرق Enough و Sufficient چيه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)