تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 867 از 1135 اولاول ... 367767817857863864865866867868869870871877917967 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,661 به 8,670 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

قبلا چندین بار موقع سرویس کاربراتور و حتی همین دفعه آخر داخل سیلندر پمپ شتاب را با دقت بررسی کردم سالمه و مشکلی نداره، ولی فرسودگی زودهنگام ( بعد از دو یا سه سال کار کردن پمپ شتاب) همیشه هست و توی خیلی از موارد دیگه هم دیدم.
    بیشتر مکانیکها تعدادی لاستیک اضافه دارن که ظاهرا از توی کیتهای کاربراتور اضافه مانده و برای همین مواقع برداشتن.
    در مورد جنس چرم فکر میکنم باید چرم خاصی باشه که مثل چرم مورد استفاده توی لباسهای چرمی ، نرم و در عین حال استحکام داشته باشه و سطح اون صاف و بدون پُرز باشه.
    احتمالا لاستیک مورد استفاده توی کاربراتور شما نمونه اصل آمریکایی است.
    امیدوارم لابلای این رفع تحریمها، یک راهی هم برای خرید قطعات اصلی آمریکایی باز بشه.

2. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

سلام بر دوستان گرامی
    ابتدا اینکه آیا در سرعت مثلا 90 یا 100 از صدای هوا و موتور اذیت نمیشین؟ و آیا آب باران از کنار شیشه ها وارد درب نمیشه؟ برای من جوابها، مثبت اند.

دوم، وقتی در حالت توقف، شیفتر را در وضعیت D قرار میدیم آیا باید ماشین کم کم حرکت کنه و تا حدودی اتاق بلرزه/؟ منظورم اینه دور موتور تا چه اندازه ای بالا باشه؟
    و آخر اینکه وقتی یه شورلت2016 spark با توان 100hp قیمتی برابر 11500 دلار دارد آیا نمیشه یه موتور، و گیربکس خشک مناسب محور عقب برای ماشین های خودمون از آمریکا پیدا کنیم و سفارش بدیم؟ لابد یه موتور و گیربکس خشک در حد نوا نباید سه چهار پنج هزار دلار بیشتر باشه.
    من خیلی دوست دارم این اتفاق انجام شدنی باشه.
    پارسال به email به شرکت Chevrolet زدم و درخواست ارسال یک نسخه دفترچه یا کاتالوگ نوا c6 سدان چهار درب نمودم. بعد ازمدتی جواب دادند که ما با کشور شما هیچ ارتباطی نداریم، میتوانید به نمایندگی های ما در کشورهای حاشیه خلیج فارس(فکر کنم دقیقا نوشته بود: دوبی) مراجعه کنید.حالا اگه آمریکا مشکل باشه میشه به دوبی سر بزنیم یا انشالله نمایندگی شورلت یا gm در ایران باز باشه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by hamid-r-s; 29-01-2016 at 13:27.

4. 6 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

....................
    Last edited by MJ1970; 21-08-2016 at 09:55.

6. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

صدای موتور در دورهای بالا زیادتر از ماشینهای امروزی است و این یکی از مشکلات متداول تمام خودروهای دارای پروانه ثابت هست ( منظورم دارای پروانه ای که با نیروی مکانیکی چرخش میکنه، مثل انواع خودروهای آمریکایی متداول فعلی، نیسان پاترول، پیکان و....) و راه حل این مشکل استفاده از فن برقی هست ( که باید حتما بطور استاندارد و برای شورلت طراحی شده باشه ) و یا با مقدار کمتری هزینه استفاده از کلاچ فن که اینهم تا حد نسبتا خوبی جوابگو هست.

البته نبود گیربکسی که دارای اوردرایو باشه هم به این مشکل اضافه میکنه که قبلا در مورد اون مفصل صحبت کردیم، اما اگر مقدار صدا از حد معمول زیادتر باشه این میتونه دلایل دیگه ای هم داشته باشه، مثل وجود روزنه و سوراخهای متعدد در فایر وال که باعث میشه صدا خیلی زیادتر باشه یا همین خراب بودن لاستیکهای آبگیر دور دربها که علاوه بر آب بندی ، برای جلوگیری از ورود صدا هم تاثیر زیادی داره.

در مورد گیربکس اتوماتیک و وضعیت D ، معمولا ماشینهای اتوماتیک خودبخود حرکت میکنن چون دیگه کلاچ در کار نیست و صرفا با گاز و ترمز کنترل انجام میشه، البته مقدار سرعت خیلی کمه و باید با فشار گاز بیشتر بشه، ولی لرزش خاصی نباید باشه که در این صورت باید دلیل اون را پیدا کنید.
    مثل تاب داشتن فلایویل، خراب بودن دسته های موتور و گیربکس ،مشکل موتور و لرزشهای مربوط به این بخش و دلایلی از این دست.
    حدود دور موتور مناسب در تمام خودروها بین 800 تا 950 دور در دقیقه است و اگر از این مقدار کمتر باشه مسلما برای شروع ممکنه کمی لرزش و کم آوردن بوجود بیاد ( بخصوص زمان سرد بودن).
    هرچند که نوا دور موتور نداره، اما با گوش دادن به صدای موتور و کمی آزمون و خطا ، اندازه مناسب تنظیم را میشه پیدا کرد.

من ترجیح میدم از همین موتور فعلی استفاده بکنم که به تعمیرات اون آشنایی دارم و وسائل و یدکی این نمونه هم به هر صورت پیدا میشه تا اینکه یک موتور مدرن روز با کلی دردسرهای الکترونیکی و کامپیوتر و انژکتور و گرانی کمبود قطعات یدکی و..و..و..جایگزین کنم، و البته مشکلات قانونی که خودش داستانها داره....

ولی در مورد گیربکس فکر میکنم بالاخره نمونه مناسب پیدا میشه ( جدای از قیمت زیاد ) و فکر میکنم اگر قیمت تمام شده یک گیربکس دارای اوردرایو ( ترجیحا دستی ) در حد 1.5 و یا مقداری بیشتر در بیاد، مناسب باشه.
    در این مورد دارم جستجوهایی میکنم و هروقت موردی پیدا شد حتما به اطلاع میرسانم.

8. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

[SIZE=4]اگه موتور ماکسیما روی نوا نصب بشه خیلی عالی میشه.
    از سایت آریان یدک قیمت گرفتم نوشته بود موتور کامل ماکسیما در حد نو 5/5.
    من اگه پول دستم بیاد و گیربکس مناسب واسه این موتور ممکن باشه حاضرم بیشتر از اینها هزینه کنم.[
    /SIZE]

10. 4 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه سرهنگ معمر قذافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    IslamicShitPublic

پيش فرض

درود به همه آمریکایی سوارهای عزیز . .

دوستان ساکن کرج جسارتا مالک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماشین (پست دوم ) رو میشناسید؟!

فکر میکنم بره آقا بابک عزیز باشه . . (یک وقت ناراحت نشه عکس ماشین رو گذاشتم؟!)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

......................
    Last edited by MJ1970; 21-08-2016 at 09:56.

13. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

گذاشتن یک موتور عرضی با کلی متعلقات جانبی و سیستمهای مرتبط با ECU و کامپیوتر و انژکتور و انواع حسگرها و مدارات الکترونیکی و..و..و.. روی یک اتومبیل آمریکایی دهه 70 با موتور و گیربکس طولی و دیفرانسیل عقب ، کار نشدنی نیست ، اما همانطور که اشاره کردید خیلی پر هزینه و ریسک و دردسرساز خواهد بود و در نهایت چه چیزی از آب در بیاد ، بیشتر یک قمار هست تا یک حرکت فنی منطقی.

همین الان اگر یک کادیلاک ایران را بخواهیم بازسازی و راه اندازی بکنیم تا به شکل روز اول کار بکنه، کلی دردسر برای همین سیستم کامپیوتر و انژکتور و...داریم و روبراه کردن خیلی از این قطعات فنی الکترونیکی پیچیده با کلی برنامه های مختلف و نرم افزارهای خاص که به راحتی در دسترس همه نیست خودش حکایتی به حساب میاد، دیگه چه برسه به نیسان ماکزیما و نصب موتور اون روی شورلت.

به نظر من اگر هم روزی نیاز شد همچین کاری انجام بشه بهتره از یک مدل موتور آمریکایی مدرنتر که همخوانی بیشتری با خودروهای قدیمی داشته باشه استفاده بشه تا حداقل اصالت خودرو در حد نسبتا بیشتری حفظ بشه.
    بشخصه دید مثبتی به یک مثلا نوا یا کامارو با موتور تعویض شده ژاپنی ندارم و فکر میکنم حتما یک جایی کار لنگ خواهد زد، فکر میکنم بهتره روی استفاده از بعضی قطعات جانبی که همخوانی خوبی با شورلت داشته باشه ( مثل فن یا رادیاتور) که باعث بالا رفتن کارایی و بهبود عملکرد بشه، تمرکز کنیم تا اینکه دنبال یک کار سنگین و بزرگ و پر خطر و هزینه، که آینده مبهمی داره باشیم.

15. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

رله شیشه بالابر سوخته برق رد نمی کنه بازش کردم چند جا بردم از این نوع رله نداشتند لطفا راهنماییم کنید که چکار باید کنم با تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

رله شیشه بالابر سوخته برق رد نمی کنه بازش کردم چند جا بردم از این نوع رله نداشتند لطفا راهنماییم کنید که چکار باید کنم با تشکر
    هیچ نیازی نیست حتما نمونه خودش را پیدا کنید، با استفاده از یک رله معمولی و با کیفیت هم میشه مشکل را حل کرد.
    با تست لامپ ،برق سیمهایی که به رله وضل میشه را مشخص کنید و طبق روشی که توضیح دادم عمل کنید.

18. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •