دوستان بهتربن تنظیمات کسپر چیه؟
یک جا دیدم دکتر هنیبال بهترین تنظیمات رو گذاشته بود ولی پیداش نکردم،ممنون
دوستان بهتربن تنظیمات کسپر چیه؟
یک جا دیدم دکتر هنیبال بهترین تنظیمات رو گذاشته بود ولی پیداش نکردم،ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حذف.شود........
Last edited by jolan57; 20-12-2010 at 23:51.
سلام .
توی kis 10 کرک بازی shank رو بعنوان تروجان شناخته و دیگه چراغ کسپر قرمز شده . چجوری میتونم بش بگم این کرک رو بیخیال شه و ویروس نیس که دوباره چراغش سبز شه .هرچی هم که Disinfect و Neutralize رو میزنم اثری نداره .
ممنون میشم بازم راهنماییم کنید .
ضمنا کرک رو به این ویروس میشناسه . HEUR:Trojan.Win32.Generic . خطرناک که نیس ؟ چون تا اونجا که من شنیدن آنتی ویروس ها به همه نوع کرکی گیر میدن . خطرناکه ؟
ممنون .
.
کرک رو تو سایت
virustotal.com
آپلود کن ، بعد ببین آنتی ویروسای دیگه هم ویروس میشناسنش؟؟؟
اگه دکتر وب شناختش باید بی خیال کرک شی ....
اخر یکی جواب ما رو نداد
برای ویندوز سون اینترنت سکیوریتی بهتره یا آنتی ویروس کسپرسکی !! و چرا ؟
خوب معلومه،اینترنت سکوریتی بهتره،
آنتی ویروس به هیچ وجه به تنهایی نمی تونه جلوی حملات رو بگیره،آنتی ویروس یه پروسه داره که باید ابتدا مخرب تو دیتابیس ریجستر بشه و بعد....
و اکثر مخرب ها هم می تونن تا یک و نیم ماه بدون شناسایی شدن هر کاری بکنن،یعنی زمانی آنتی ویروس ها می توانند بدافزار را شناسایی کنند که کار از کار گذشته...
در مورد برند هم از هر کدوم که دوست داشتید می تونید استفاده کنید،مهم نوع کانفیگ کردن شماست،
×××چون الان در تاپیک کاسپراسکی هستم،نمی تونم پیشنهادی در این زمینه براتون بدم....
Last edited by santamove; 21-12-2010 at 16:07.
میشه هر دوتا دانلود و نصب کنم !!
این کانفیگ چیه !!
خوب پ خ کن![]()
ببینید،
اینترنت سکوریتی=آنتی ویروس+فایروال+ai defense
هست،یعنی وقتی سویت اینترنت سکوریتی رو نصب می کنید،آنتی ویروس هم نصب یشه+ابزارهای دیگه
خوب اگه می خواین از یه فایروال دیگه استفاده کنین،شما تنها آنتی ویروس رو نصب کنید و گرنه اینترنت سکوریتی رو نصب کنید،
کانفیگ=پیکربندی و تنظیم
سلام
من الان برای اولین هست که کسپر رو نصب کردم و هیچ چیزی راجع بهش نمیدونم.
راستش 867 صفحه رو که نمیشد خوند (البته یک چیزایی همون اول بود ولی اونام گیج کننده بودند)
حالا سوال اینکه که کسپر کرک میشه؟ کد داره (ظاهرا اینجوریه)؟ یا راه دیگه ای داره؟
اگه کد داره از کجا باید بیاریم کدش رو؟
ورژن 2011 رو هم نصب کردم
ممنون میشم کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)