تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 867 از 1045 اولاول ... 367767817857863864865866867868869870871877917967 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,661 به 8,670 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام چند سوال در رابطه با این فایل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سوال 1-
    وقتی برای هر عنوان روی هدینگ 1 یا دو کلیک می کنیم
    به صورت خیلی جالبی عنوان ها به ترتیب شماره می خورند
    روش تهیه مقاله شماره دو خورده است
    عنوان بعدی اش که از هدینگ دو استفاده کرده است
    شماره 2-1 خورده است

متن زیر در فایل نوشته شده است
    « براي سطر معادله با Equation، سبک نوشتار زير شکل درصورتي‌که کوتاه‌تر از عرض يک ستون (82 ميلي‌متر) باشد با Caption(C) و درصورتي‌که بلندتر از عرض ستون باشد با Caption تعريف شده است. سبک به کار رفته براي جايگاه شکل سبک Fig Position است.»

سوال 2-
    این سبک های Equation، Caption(C)، Fig Position در سبک های بالا که سبک ها را نوشته نیستند
    چرا بعضی از سبک ها را آن بالا می نویسد بعضی ها آنجا نیستند

البته وقتی اون مثلث گوشه تب را می زنیم تمام اسم ها را نوشته
    اما چرا در اون بالا که اسم ها را درشت نوشته فقط بعضی از استایل ها هستند

سوال شماره 3
    شکل شماره 2 که در فایل هست
    آن بالا و به تنهایی هستش هر چی نگاه می کنم اون قسمت CLOUMNS یک ستونی نشده و قبل از متن قبل از شکل هیچ اینتر اضافی نخورده است
    پس چگونه این شکل به صورت جدا آن بالا قرار دارد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان ، من یه مشکل بزرگی پیدا کردم . می خوام جداکننده ی متن پاورقی از صفحه فقط در صفحه ی اول خط کامل باشه و در بقیه ی صفحات خط معمولی (چپ چین یا راست چین) باشه

مشکلم اینه که وقتی صفحه ی اول رو خط کاملش می کنم ، پاورقی باقی صفحات هم خط کامل میشه !!

کسی راهی بلده ؟

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

من خودم اشکالات heading ام رو با دیدن این فایل رفع کردم، خیلی عالیه، ببینش حتما (البته قسمتیش که مربوط به word هست)

ببین همه رو رعایت کردی، اگه همه کار رو ok انجام دادی از اون روشی که بالا برات توضیح دادم حلش کن، با احتیاط و دقت
    خیلی ممنون من همه مشکلاتم حل شد ویدئوی زیر هم به همه دوستانی که ممکن هست با این مورد مشکل داشته باشند توصیه می کنم.

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام دوست عزیز

می خواستم بپرسم اگه از استایل های دیگه استفاده کرده باشیم

نمی توان در فهرست آن را استفاده کرد

فقط باید از heading استفاده کنیم

مثلا از استایلی که خودمان ساخته ایم و استفاده کرده ایم چطور تعریف کنیم که در فهرست زنی استفاده بشه
    سلام.اتفاقا شما هر استایلی که اضافه کنین، همان نام در این جدولی که گفتم لیست میشه و میتونین استفاده کنین

داره خودمونی میشه key's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

سلام
    اخیرا یک فایلی به من دادند که توش کلماتی مثل "جزوه ها " و " می شود " با فاصله کامل نوشته شدند و از من خواستند که این ها رو به نیم فاصله تبدیل کنم . سعی کردم با استفاده از ریپلیس خود ورد نیم فاصله رو با فاصله عوض کنم ولی نشد . کسی راه می شناسه که بشود همه فاصله ها رو به نیم فاصله تغییر داد . تعداد صفحات خیلی زیاده و نمیشه دستی کار کرد.
    ممنون

یک سوال دیگه هم داشتم .
    تو این فایلی که به من دادن هم فارسی تایپ شده و هم انگلیسی و باید فونت و سایز فایل انگلیسی رو از آریال به کالیبری و سایز رو از 16 به 14 تغییر بدم زبان فارسی هم فونتش میترا هستش این هم اگه راهی داره که همه کلمات را با هم تغییر فونت و سایز بدم و دونه دونه این کار رو نکنم رو ممنون میشم بگید

ممنون
    Last edited by key; 07-08-2013 at 07:23.

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    اخیرا یک فایلی به من دادند که توش کلماتی مثل "جزوه ها " و " می شود " با فاصله کامل نوشته شدند و از من خواستند که این ها رو به نیم فاصله تبدیل کنم . سعی کردم با استفاده از ریپلیس خود ورد نیم فاصله رو با فاصله عوض کنم ولی نشد . کسی راه می شناسه که بشود همه فاصله ها رو به نیم فاصله تغییر داد . تعداد صفحات خیلی زیاده و نمیشه دستی کار کرد.
    ممنون

یک سوال دیگه هم داشتم .
    تو این فایلی که به من دادن هم فارسی تایپ شده و هم انگلیسی و باید فونت و سایز فایل انگلیسی رو از آریال به کالیبری و سایز رو از 16 به 14 تغییر بدم زبان فارسی هم فونتش میترا هستش این هم اگه راهی داره که همه کلمات را با هم تغییر فونت و سایز بدم و دونه دونه این کار رو نکنم رو ممنون میشم بگید

ممنون
    سوال اول: نرم‌افزار ویراستیار را از virastyar.ir دانلود کنید. به شما کمک می‌کنه.
    از طریق replace هم می‌شه مثلا " ها" را با نیم‌فاصله+ها جایگزین کرد؛ ولی خب ویرایش کاملی نخواهید داشت.

سوال دوم: کل متن را انتخاب کنید. Ctrl+D را بزنید. فونت فارسی مورد نظر را در قسمت Complex Scripts و فونت لاتین را در Latin text با تنظیمات دلخواه خود انتخاب کنید و OK را بزنید.

7. این کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

key

داره خودمونی میشه key's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

سوال اول: نرم‌افزار ویراستیار را از virastyar.ir دانلود کنید. به شما کمک می‌کنه.
    از طریق replace هم می‌شه مثلا " ها" را با نیم‌فاصله+ها جایگزین کرد؛ ولی خب ویرایش کاملی نخواهید داشت.

سوال دوم: کل متن را انتخاب کنید. Ctrl+D را بزنید. فونت فارسی مورد نظر را در قسمت Complex Scripts و فونت لاتین را در Latin text با تنظیمات دلخواه خود انتخاب کنید و OK را بزنید.
    دوست گرامی ممنون از لطفتون
    در مورد اول ویراستیار رو دانلود کردم ولی میگه توی ویندوز ایکس پی کار نمیکنه آیا نسخه ای برای این ویندوز سراغ دارید؟
    البته جای دیگه ای هم این مطلب رو پرسیده بودم که اونجا هم دوستان لطف کردند و یک روشی گفتند ، اینجا می زارم بقیه هم استفاده کنند به شکل ناقصی جواب میده.
    نیم فاصله رو می‌تونید در قسمت replace با دکمه‌های Ctrl+Shift+2 وارد کنید. مثلاً عبارت می شود را با می‌شود یا فقط عبارت " می " را با " می‌" که نیم فاصله آن با Ctrl+Shift+2 تایپ شده، replace کنید.

در مورد سوال دوم هم دست شما درد نکنه کامل مشکلم رو حل کرد .
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.اتفاقا شما هر استایلی که اضافه کنین، همان نام در این جدولی که گفتم لیست میشه و میتونین استفاده کنین
    سلام نشد

عکسی چیزی دارید شرمنده ها ببخشید

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خیلی ممنون من همه مشکلاتم حل شد ویدئوی زیر هم به همه دوستانی که ممکن هست با این مورد مشکل داشته باشند توصیه می کنم.

سلام بچه ها من فیل ترش کن ندارم میشه جایی آپلود کنید

یه چیزی فیلمی در مورد استایل به صورت کامل و فهرست خودکار ندارید

در آغاز فعالیت ilamimail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

[QUOTE=kazemfdisk;257730]با سلام خدمت بچه های p30world

1-چه جوری میشه تو ورد از یک حاشیه به غیر از حاشیهای خود ورداستفاده کرد آیا به غیر از اون حاشیهای خودش هحاشیه های دیگری هم وجود داره باید از کجا دانلود کنیم کسی لینک داره من تا به حالا ندیدم

من یک راه بهت پیش نهاد میکنم امیدوارم به کارت بیاد.
    برو تو فتوشاپ و در اونجا یک قاب یا حاشیه قشنگ برای خودت درست کن.
    دقت کن که باید بک گراند نداشته باشه.
    بعد فایل رو با فرمت PNG ذخیره کن.
    حال وورد را باز کن و از طریق INSERT PICTUR آن را باز کن.
    این تنها راه نیست و مناسب ترین هم نیست ولی چون خودم قبلا استفاده کردم گفتم براتون بزارم.

12. این کاربر از ilamimail بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •