تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 867 از 2365 اولاول ... 36776781785786386486586686786886987087187791796713671867 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,661 به 8,670 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من بعد یه مدت امروز تصمیم گرفتم یه سیستم معمولی رو ماشین ببندم ، از اونجایی که هیچ سر رشته ای تو این زمینه ندارم ،لطفا من راهنمایی کنین ،
    بودجم در حد 500 تا 550 هست ، ماشین 206 ، شیرازم هستم واسه این میگم ممکنه همه مدلا اینجا پیدا نشه تا الان
    فروشنده ها گفتن kenwood 718 به قیمت 210 و پخش هم پایونییر مدلش نمیدونم ولی قیمت 250 و میخاستم بدونم آمپلی هم لازمه ؟ و اینتر فیس ضروریه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من بعد یه مدت امروز تصمیم گرفتم یه سیستم معمولی رو ماشین ببندم ، از اونجایی که هیچ سر رشته ای تو این زمینه ندارم ،لطفا من راهنمایی کنین ،
    بودجم در حد 500 تا 550 هست ، ماشین 206 ، شیرازم هستم واسه این میگم ممکنه همه مدلا اینجا پیدا نشه تا الان
    فروشنده ها گفتن kenwood 718 به قیمت 210 و پخش هم پایونییر مدلش نمیدونم ولی قیمت 250 و میخاستم بدونم آمپلی هم لازمه ؟ و اینتر فیس ضروریه ؟
    سلام
    210 برای 718 خیلی زیاده اصلا نمیارزه صداش.
    اینترفیس نبستی هم نبستی میتونی با کنترل کار کنید.
    آمپ هم بذارید بهتر هست میتونید از قدرت تمام اسپیکر استفاده کنید.
    دیگه من خودم با این قیمتا پیشنهاد نمیدم زیاد چیزی برای خرید جنس خوب.
    شما بهترین کاری که میتونید کنید این هست که 1 جفت t1692 راکفورد برداری با یه پخش خوب که بعد ها یه آمپ بهش اضافه کنید اینجوری راه برای ارتقا میذارید.
    هدف شما از جمع آوری سیستم صدای با کیفیت هست یا اینکه صدا بره بیرون با دیستورت خیلی بالا؟این اسپیکر که فرمودم هم قیمت خوبی داره هم صدای دلنشینی به بودجه ی شما هم میخوره اگر بخواین یه پخش و اسپیکر بخرید

3. این کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام خوبي شما؟كم پيدائيد؟
    والا سابهاي پايونير كلا صداي خسته كننده و خشكي دارن.كن وود تو همخون رنج قيمتي به نظر من صداش بهتره. مثل 3012-3013
    كدوم سري ساب بود يادم نيست.البته بار جديد هنوز نيامده ولي گفتن همه چيز تو بار جديد هست.حتي سري SPL گليدن كه در حد انفجاره BASS هاش
    آره مشغول کارو زندگی هستیم دیگه وقت نداریم
    خوب قیمت ها که فضایی شده ، ولی منتظر بودم یه ساب خوب بگیرم ترجیحا از اون مارکایی که خودتون قبول دارید و با آمپیلیم مچ بشه(6500)-خیلی تعریف راکفورد و آدیو سیستمو شنیدم میخوام یه همچین برندی باشه
    اگه جور بشه انشالله میدم باکس رو خودت درست کنی(با کمال پر رویی) بعد برام بفرستی.(البته اگه این لطف رو در حقم بکنی)
    راستی 718 چقدر گرون شده .... یادش به خیر من 105 تومن خریدم 7-8 ماه پیش الان فکر کنم 230 شده
    بازم مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    210 برای 718 خیلی زیاده اصلا نمیارزه صداش.
    اینترفیس نبستی هم نبستی میتونی با کنترل کار کنید.
    آمپ هم بذارید بهتر هست میتونید از قدرت تمام اسپیکر استفاده کنید.
    دیگه من خودم با این قیمتا پیشنهاد نمیدم زیاد چیزی برای خرید جنس خوب.
    شما بهترین کاری که میتونید کنید این هست که 1 جفت t1692 راکفورد برداری با یه پخش خوب که بعد ها یه آمپ بهش اضافه کنید اینجوری راه برای ارتقا میذارید.
    هدف شما از جمع آوری سیستم صدای با کیفیت هست یا اینکه صدا بره بیرون با دیستورت خیلی بالا؟این اسپیکر که فرمودم هم قیمت خوبی داره هم صدای دلنشینی به بودجه ی شما هم میخوره اگر بخواین یه پخش و اسپیکر بخرید
    مرسی دوست عزیز همونطور که پیشبینی میکردم این باندی که گفتین نبود ،یعنی خودمم زیاد احل گشتن دنبال جنس نیستم :( ، همون 718 انداختم با 200 مدل 400 واتش البته با برچسب گارانتی که مطمئن باشم اصلیه ، با پخش 3450 که اونم 300 انداخت اونم گارانتی داشت با نصب و طاقچه ام دی اف 550. فعلا آمپلی فایر ننداختم ، به نظرتون لازمه ؟ رو کیفیتم تاثیر داره یا فقط بلندتر میشه ؟ کیفیت برام مهمه و بیس خوب و کوبنده اگه آمپلی بخام چی بندازم ؟ با توجه به اینکه سیستمم در همین حده و قصد ارتقا ندارم
    راستی 206 تیپ 3 مدل 84 با توجه به خراب شدن اسپیکرای در عقب اونا رو قطع کردم ، جولو رو هم قطع کنم یا نه ؟ و ظبطم اینترفیس میخوره ؟ ببخشید سوالام زیاد شد

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

سلام
    منو بردي تو فضاي فيلمهاي اكشن اونم با فرمت صداي DTS سوپر بيت.
    دوست گلم با 200 تومن نميتوني يه پخش خوب تهيه كني چه برسه به اسپيكر.

سلام خوبي شما؟كم پيدائيد؟
    والا سابهاي پايونير كلا صداي خسته كننده و خشكي دارن.كن وود تو همخون رنج قيمتي به نظر من صداش بهتره. مثل 3012-3013
    كدوم سري ساب بود يادم نيست.البته بار جديد هنوز نيامده ولي گفتن همه چيز تو بار جديد هست.حتي سري SPL گليدن كه در حد انفجاره BASS هاش

دوست عزیز شما برای سیستم 200 تومن قراره خرج کنید؟
    بعد الان چه قطعاتی دارید؟

سقف قیمت رو مشخص کنید تا بشه نظر داد! اینجوری نمیشه!

ممنون از همه دوستان و اساتید گل
    والا گفتم که ما حکایتمون حکایت اصجاب کهف ـه ، قیمت دستم نیست که سقف بدم ، اما فکر نکنم بتونم پدر رو به بالای 300 راضی کنم

انتظاراتم (طبق طبق ) رو هم که خدمتتون عرض کردم ، می خوام ببینم چقدرش عملی میشه؟

من دنبال کلاس گذاشتن با صدای ضبط ام نیستم ، فقط می خوام آهنگی که میشنوم رو با کیفیت بشنوم و با تفکیک (با حجم اکشن بقول استاد عزیز حمید خان )

قطعات هم عرض کردم خدمتتون ، پاک پاک ام یه 206 تیپ 2 فابریک از 84 تا به حال

با 200-300 چی کار میشه کرد؟

این ضبط های جدیدی که روی 206 ها گذاشتن (یو اس بی و سی دی) چطوره؟ خیلی فاجعه است؟ خوبی اش اینه که اطلاعات آهنگ رو اون ال سی دی بالا نشون میده

یه بار دیگه توقعات خیلی کم ام رو خدمتتون کپی می کنم :

سلام به دوستان و اساتید

من یه 206 تیپ 2 دارم مدل 84 با اون ضبط های کاست خور قدیمی ، و داخل در های عقب هم خالی از بلندگوست!

یکی از دوستان با وضعیت مشابه ، یه ضبط پایونیر + اینترفیس + دو تا بلندگو (یا باند ، نمی دونم) رو 4-5 ماه پیش خرید سرجمع حدود 200 تومن

منم الان به فکر این هستم که یه برنامه ای بچینم که
    سیستم صوتی ماشین مناسب گوش کردن آهنگ با کیفیت و تفکیک بالا (+ حالت صدای حجم دار (3بعدی))
    و بیس متوسط و معقول فقط در حد خود سرنشینان نه در حد پر کردن کوچه و ... بشه ، و
    دسته کنترل هم از کار نیفته
    و از همه مهم تر چون ماشین قدیمی هست و امکان فروشش هست
    خیلی خرجش نشه
    (شما پیشنهاد بدید)

دو تا مساله جزئی هم هست که خیلی برام ترجیح داره : 1
    -رادیو موج کوتاه sw و 2- usb و
    3- اگه بشه اطلاعات آهنگ رو روی ال سی دی ساعت ماشین نشون بده (مثل ضبط فابریک جدید 206) میشه؟

شما با این اوضاع چیا و با چه قیمتی پیشنهاد می فرمائید

مرسی
    رادیو sw مثلا خیلی دوست دارم داشته باشم

سوال آخر هم در مورد این usb changer ها ، اونا بدرد می خورن؟ (صدا و کیفیت شون؟ ) (قیمتشون چنده؟ )

مرسی و ببخشید ما ناشی ایم شما رو حرص می دیم

سایه تون کم نشه

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره مشغول کارو زندگی هستیم دیگه وقت نداریم
    خوب قیمت ها که فضایی شده ، ولی منتظر بودم یه ساب خوب بگیرم ترجیحا از اون مارکایی که خودتون قبول دارید و با آمپیلیم مچ بشه(6500)-خیلی تعریف راکفورد و آدیو سیستمو شنیدم میخوام یه همچین برندی باشه
    اگه جور بشه انشالله میدم باکس رو خودت درست کنی(با کمال پر رویی) بعد برام بفرستی.(البته اگه این لطف رو در حقم بکنی)
    راستی 718 چقدر گرون شده .... یادش به خیر من 105 تومن خریدم 7-8 ماه پیش الان فکر کنم 230 شده
    بازم مرسی
    سلام.انشاءالله موفق باشي
    در مورد ساب و قدرت آمپتون كه بهتره با يه مونو ضعيف مثل 8105 كن وود تعويض بشه چون خيلي خيلي بريج ضعيفي داره و اصلا مناسب درايو كردن ساب نيست
    فقط سري MX12 ميتونيد بگيريد كه انشاءالله تا 2-3 ماه ديگه وارد بازار ميشه.
    در مورد ساخت باكس كه من خيلي وقته ديگه لوازم ندارم و دست به ابزار نيستم ولي ميتونم براتون طراحيش كنم و نقشه كارگاهيش رو بكشم و براتون ارسال كنم. به هر نجاري ببري برات از روي اون ميسازن.در مورد ساخت باكس شرمنده هستم.
    مرسی دوست عزیز همونطور که پیشبینی میکردم این باندی که گفتین نبود ،یعنی خودمم زیاد احل گشتن دنبال جنس نیستم :( ، همون 718 انداختم با 200 مدل 400 واتش البته با برچسب گارانتی که مطمئن باشم اصلیه ، با پخش 3450 که اونم 300 انداخت اونم گارانتی داشت با نصب و طاقچه ام دی اف 550. فعلا آمپلی فایر ننداختم ، به نظرتون لازمه ؟ رو کیفیتم تاثیر داره یا فقط بلندتر میشه ؟ کیفیت برام مهمه و بیس خوب و کوبنده اگه آمپلی بخام چی بندازم ؟ با توجه به اینکه سیستمم در همین حده و قصد ارتقا ندارم
    راستی 206 تیپ 3 مدل 84 با توجه به خراب شدن اسپیکرای در عقب اونا رو قطع کردم ، جولو رو هم قطع کنم یا نه ؟ و ظبطم اینترفیس میخوره ؟ ببخشید سوالام زیاد شد
    به نظر من اشتباه كرديد،با 60-70 افزايش ميتونستيد راكفورد بگيريد كه خيلي صداي بهتري داره. 718 به هيچ عنوان بيشتر از 140 تومن ارزش پول دادن نداره.اصلا و ابدا.
    ضمنا اسپيكرهاتون 3 اهميه و بايد از طريق آمپليفاير درايو بشه در غير اينصورت آسيب ديدن پخشتون حتميه.
    اسپيكرهاي جلو رو هم قطع نكن.بده به خروجيهاي پخشتون.وجود استيج جلو خيلي بهتر از نبودنشون هست.
    ممنون از همه دوستان و اساتید گل
    والا گفتم که ما حکایتمون حکایت اصجاب کهف ـه ، قیمت دستم نیست که سقف بدم ، اما فکر نکنم بتونم پدر رو به بالای 300 راضی کنم

انتظاراتم (طبق طبق ) رو هم که خدمتتون عرض کردم ، می خوام ببینم چقدرش عملی میشه؟

من دنبال کلاس گذاشتن با صدای ضبط ام نیستم ، فقط می خوام آهنگی که میشنوم رو با کیفیت بشنوم و با تفکیک (با حجم اکشن بقول استاد عزیز حمید خان )

قطعات هم عرض کردم خدمتتون ، پاک پاک ام یه 206 تیپ 2 فابریک از 84 تا به حال

با 200-300 چی کار میشه کرد؟

این ضبط های جدیدی که روی 206 ها گذاشتن (یو اس بی و سی دی) چطوره؟ خیلی فاجعه است؟ خوبی اش اینه که اطلاعات آهنگ رو اون ال سی دی بالا نشون میده

یه بار دیگه توقعات خیلی کم ام رو خدمتتون کپی می کنم :

رادیو sw مثلا خیلی دوست دارم داشته باشم

سوال آخر هم در مورد این usb changer ها ، اونا بدرد می خورن؟ (صدا و کیفیت شون؟ ) (قیمتشون چنده؟ )

مرسی و ببخشید ما ناشی ایم شما رو حرص می دیم

سایه تون کم نشه
    فكر كنم بهترين گزينه همون پخش فابريكه.
    قبلا هم عرض كردم،دوستاني كه تا سقف بودجه 500-600 ميخوان تشريف بيارن به سمت سيستمهاي صوتي اتوموبيل،تشريف نيارن چون هم پولشون رو ميريزن تو جوي آب روان،و هم صداي خوب و با كيفيتي نميتونن كسب نمايند.
    نومه تموم.

8. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

درود

دوستان من تصمیم به خرید پخش پایونیر دارم تا رنج 800 تومن لطفا راهنمایی کنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام .... خوبی حمید جان؟ ..... من مدتی نبودم , قمیت ها چطوره الان ؟ آدیو سیستم پارت جدیدش اومد ؟ ... الان آمپ RADION 100.4 چنده ؟ .... کامپ mx 165 , radion 165 چند شدن ؟ ..... ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

درود

دوستان من تصمیم به خرید پخش پایونیر دارم تا رنج 800 تومن لطفا راهنمایی کنید .
    سلام
    بهترین گزینه برای شما 80prs هست دوست عزیز

12. این کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

سلام.انشاءالله موفق باشي
    در مورد ساب و قدرت آمپتون كه بهتره با يه مونو ضعيف مثل 8105 كن وود تعويض بشه چون خيلي خيلي بريج ضعيفي داره و اصلا مناسب درايو كردن ساب نيست
    فقط سري MX12 ميتونيد بگيريد كه انشاءالله تا 2-3 ماه ديگه وارد بازار ميشه.
    در مورد ساخت باكس كه من خيلي وقته ديگه لوازم ندارم و دست به ابزار نيستم ولي ميتونم براتون طراحيش كنم و نقشه كارگاهيش رو بكشم و براتون ارسال كنم. به هر نجاري ببري برات از روي اون ميسازن.در مورد ساخت باكس شرمنده هستم.

به نظر من اشتباه كرديد،با 60-70 افزايش ميتونستيد راكفورد بگيريد كه خيلي صداي بهتري داره. 718 به هيچ عنوان بيشتر از 140 تومن ارزش پول دادن نداره.اصلا و ابدا.
    ضمنا اسپيكرهاتون 3 اهميه و بايد از طريق آمپليفاير درايو بشه در غير اينصورت آسيب ديدن پخشتون حتميه.
    اسپيكرهاي جلو رو هم قطع نكن.بده به خروجيهاي پخشتون.وجود استيج جلو خيلي بهتر از نبودنشون هست.

فكر كنم بهترين گزينه همون پخش فابريكه.
    قبلا هم عرض كردم،دوستاني كه تا سقف بودجه 500-600 ميخوان تشريف بيارن به سمت سيستمهاي صوتي اتوموبيل،تشريف نيارن چون هم پولشون رو ميريزن تو جوي آب روان،و هم صداي خوب و با كيفيتي نميتونن كسب نمايند.
    نومه تموم.

عجب!
    راستی منظورتون از ضبط فابریک این ضبط کاست خور خودشه یا این یو اس بی خور جدیدا؟
    ارزش عوض کردن با اونا رو داره؟

+این یو اس بی چنجر کیفیت و قیمتش چجوریاس؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •