با نرم افزار hdd regenerator
با نرم افزار hdd regenerator
سلام خسته نباشین جناب ناظر انجمن و بقیه دوستهای کارشناس
من یه مشکلی با هاردم پیدا کردم اونم اینه که کی یکی از درایوهاش ظرفیت اشغال شدش بیشتر ا ز میزان حجم اطلاعتیه که درونش قرار داره
یعنی یه بخشیش الکی اشغال شده- با یکی دو تا نرم افزار تست سلامت هارد هم چک کردم همه اوکی و گود بود. مشکل کجاست؟چرا اینجوریه؟ باید چیکارکنم؟ممنون
سلام من یه کیس فوتن دارم ساخت ایران هست سایزش هم کوچک هست مشخصاتش تو سایت لمون تک هست میخواستم بدونم با توجه که من یه هارد یک ترا سیگیت st31000524as دارم میخواستم بدونم یه هارد 2 ترا داخل کیس وصل میشه یا نه؟
دوستان و اساتید گرامی سلام
من حدود چند ماهی هست که گرفتار مشکل A Disk Read Error Ocurred هستم و سیستمم رو با سی دی بوت میارم بالا خسته شدم
من حتی کابل هارو چک و عوض کردم و کار هایی از قبیل نصب ویندوز ..ویروس یابی ..دستکاری فایل های حیاتی انجام دادم
هارد Western Seagate 500 GB SATA هست من وقتی یه هارد دیگه رو سیستمم میندازم این ارور رو نمیده و تروتمیز میاد بالا
ولی این هارد...خدایی خسته شدم از اینکه هررزو کامپیوترم هرروز با سی دی بیارم بالا
لطفا کمکم کنین
خواهشا راهی جلوی پام بگذازین که 250 گیگ فایلم به هدر نره
هارد وسترن سیگیت؟! اصلا این مدل وجود حارجی نداره.
مشکل از دیسک کنترلر مادربرده روی پورت های دیگه تست کنید اگه جواب نداد مادربرد باید عوض بشه
چندين مدل هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درب كيس را باز و بررسي كنيد محفظه خالي و اضافه براي نصب هارد ديسك دوم و بعدي دارد يا خير . اگر داشته باشد كه ميتونيد هارد ديسك ديگري هم نصب كنيد بشرطي كه هم مادربرد پورت sata اضافه داشته باشد و هم پاور كانكتور برق sata به تعداد كافي داشته باشد.
تا یک مقداریش طبیعی است ولی اگه خیلی زیاده هم میتونه از فایل های زائ باشه که باید disk clean up روش انجام بدید و هم ویروس
اگه اتصالات هارد درسته و پاور هم سالمه و با دیفالت کردن بایوس هم درست نشد ایراد از خود هارد است میتونید هارد مشکل دار رو به عنوان هارد دوم به سیستم وصل کنید و از تب health نرم افزار hd tune عکس بدید ؟
دوست عزیز میشه راهنمایی کنید که چگونه بایوس رو دیفالت کنم؟؟؟
راستی باید کل اتصالات پاور به مادربرد رو قطع کنم یا فقط ماله هارد رو؟؟؟؟
سلام مرسی.نه این حدود 25 گیگه. زیاده... اینdisk cleanupرو با چه برنامه ای انجام بدم؟ باtune up utilities خوبه؟
بعد این عمل کل درایور رو پاکسازی می کنه؟ یعنی اطلاعاتی که روش هست حدود 70 گیگ اونها هم پاک میشن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)