تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 867 از 1635 اولاول ... 3677678178578638648658668678688698708718779179671367 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,661 به 8,670 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

دوست من ، الزاما همه لنزها زوم نیستند !! لنزهای پرایم هم برای کنن و نیکون زیاد و متنوع هستند که اصلا زوم ندارند .

برای لنزهای دوربین های DSLR هم هیچوقت از عبارت چند ایکس زوم استفاده نمیشه ... بلکه رنج یا فاصله کانونی لنز بیان میشه مثلا برای لنز زوم میشه لنز 18-55 رو مثال زد ( برای رند بودن این مثال رو میزنم ) که با تقسیم بیشترین فوکال یعنی 55 به کمترین یا همون وایدترین فوکال یعنی 18 که حاصلش 3 میشه ، مقدار زوم بدست میاد . برای خیلی لنزها این عدد رند نیست .

برای لنزهای پرایم هم مثلا 50 اف 1.8 یا 85 اف 1.8 یا . . . که اصلا زوم نداریم و فقط همون فاصله کانونی قابل ارائه ست .

موفق باشید .

2. 2 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان عزیز ، وقت همتون به خیر و سال نو مبارک عزیزان

غرض از مزاحمت ، بنده در مورد عکس و دوربینهای عکاسی کاملا بی تجربه هستم و هیچی نمیدونم ، بنابراین تصمیم گرفتم مثل همیشه مزاحم شما عزیزان بشم و ازتون بخوام در این مورد راهنماییم کنید،

پیشاپیش سپاسگذارم

1.لطفا یک یا چند دوربینی رو به بنده معرفی کنید بین قیمت 250 تا 280 هزار تومان ، که بشه بهش اعتماد و کرد و تا چند سال برای آدم دردسر نداشته باشه و ارزش این قیمت رو داشته باشه و عکسهاش کیفیت خوبی داشته باشم ، چون کسی بهم سفارش کرده که براش جستجو کنم ، ازتون خواهش میکنم دوربینی رو معرفی کنید که طرف بگه ایول به خاطر پیشنهادت (برای مصرف خانگی میخواد)

2.برای خودم یه دوربین میخوام که با یه رم 16 گیگ (و یا کمتر) و یه کیف تا سقف 100 هزار تومان باشه ، با این مشخصات که بالای 10 مگاپیکسل باشه ، بتونه از یه رم 16 گیگی ساپورت کنه و عکسهای با کیفیتی بگيره ، راستش میخوام هر جا كه ميرم همراهم باشه ، چون به شدت علاقه مند به جمع کردن عکس خودروهای کلاسیک و قدیمی ، مخصوصا خودروهای آمریکایی هستم میخوام با خودم همیشه ببرم تا اگر موردی رو دیدم عکس بگیرم،

3.اگر سایتی رو میشناسید که با هر دوربین دیجیتال،یه عکسی از یه جایی گرفتن و بعنوان نمونه گذاشتن خیلی ممنون میشم بهم معرفی کنید،

با سپاس فراوان از شما دوستان عزیز،موفق و پیروز باشید،خدا نگهدار.

داره خودمونی میشه mark3257's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست من ، الزاما همه لنزها زوم نیستند !! لنزهای پرایم هم برای کنن و نیکون زیاد و متنوع هستند که اصلا زوم ندارند .

برای لنزهای دوربین های DSLR هم هیچوقت از عبارت چند ایکس زوم استفاده نمیشه ... بلکه رنج یا فاصله کانونی لنز بیان میشه مثلا برای لنز زوم میشه لنز 18-55 رو مثال زد ( برای رند بودن این مثال رو میزنم ) که با تقسیم بیشترین فوکال یعنی 55 به کمترین یا همون وایدترین فوکال یعنی 18 که حاصلش 3 میشه ، مقدار زوم بدست میاد . برای خیلی لنزها این عدد رند نیست .

برای لنزهای پرایم هم مثلا 50 اف 1.8 یا 85 اف 1.8 یا . . . که اصلا زوم نداریم و فقط همون فاصله کانونی قابل ارائه ست .

موفق باشید .

ممنون از راهنمایی بسیار مفید شما. با این روشی که شما فرمودین من چک کردم اغلب لنزهای حرفه ای ماکزیمم 11-12 برابر زوم دارن (منظورم اون لنزهای مخصوص زوم هست). آیا این نتیجه درسته؟ از یک طرف دیگه این لنزهایی که روی دوربین های نیمه حرفه ای هست پس چرا اینقدر زوم داره منظورم 24-30 برابر هست.
    ماکزیمم زومی که با لنز میشه داشت چقدره؟

اگر بخوام یه دوربین حرفه ای با لنز بگیرم میشه یه لنزی به من معرفی کنید که زوم بالا داشته باشه و همینطور دوربین مربوطه رو. ماکزیمم تا 2 تومن هم بشه مورد نداره.ممنون
    Last edited by mark3257; 22-03-2011 at 08:27.

داره خودمونی میشه mark3257's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با توجه به مطالبی که در چند پست اخیر گفتم ، تصمیم گرفتم حالا که دارم پول میدم یه دوربین حرفه ای بگیرم. به نظر شما Nikon D7000 برای من چطوره ؟

توجه کنید من قبلاً دوربین آنالوگ داشتم ایا برای شروع عکاسی دیجیتال سخت نیست؟

اگر پیشنهاد بهتری هم دارین (هر مارک یا مدلی)بهم بگین.(تا سقف 2 تومن)

آیا در هنگام خرید میتونی لنزی که روی دوربین هستش رو عوض کنی با یه لنز دلخواه دیگه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

1

با سلام خدمت تمام دوستان عزيزم و با عرض تبريك سال نو يه سوال داشتم از دوستاني كه تو اين زمينه تجربه كافي دارند خواهش ميكنم منو راهنمايي كنن من خودم از دوربين كنون 550 استفاده ميكنم حالا ميخوام يكي از دوستامو تو خريد دوربين راهنمايي كنم به نظر شما خروجي كنون 550 به همراه لنز كيت فابريكش با يه دوربين كامپكت خوب چقدر فرق داره براي نمونه مثل g12 يا lx5 البته اين رو هم اضافه كنم كه براي كسي كه اطلاعات مقدماتي عكاسي رو داشته باشه ممنون

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان عزیز ، وقت همتون به خیر و سال نو مبارک عزیزان

غرض از مزاحمت ، بنده در مورد عکس و دوربینهای عکاسی کاملا بی تجربه هستم و هیچی نمیدونم ، بنابراین تصمیم گرفتم مثل همیشه مزاحم شما عزیزان بشم و ازتون بخوام در این مورد راهنماییم کنید،

پیشاپیش سپاسگذارم

1.لطفا یک یا چند دوربینی رو به بنده معرفی کنید بین قیمت 250 تا 280 هزار تومان ، که بشه بهش اعتماد و کرد و تا چند سال برای آدم دردسر نداشته باشه و ارزش این قیمت رو داشته باشه و عکسهاش کیفیت خوبی داشته باشم ، چون کسی بهم سفارش کرده که براش جستجو کنم ، ازتون خواهش میکنم دوربینی رو معرفی کنید که طرف بگه ایول به خاطر پیشنهادت (برای مصرف خانگی میخواد)

2.برای خودم یه دوربین میخوام که با یه رم 16 گیگ (و یا کمتر) و یه کیف تا سقف 100 هزار تومان باشه ، با این مشخصات که بالای 10 مگاپیکسل باشه ، بتونه از یه رم 16 گیگی ساپورت کنه و عکسهای با کیفیتی بگيره ، راستش میخوام هر جا كه ميرم همراهم باشه ، چون به شدت علاقه مند به جمع کردن عکس خودروهای کلاسیک و قدیمی ، مخصوصا خودروهای آمریکایی هستم میخوام با خودم همیشه ببرم تا اگر موردی رو دیدم عکس بگیرم،

3.اگر سایتی رو میشناسید که با هر دوربین دیجیتال،یه عکسی از یه جایی گرفتن و بعنوان نمونه گذاشتن خیلی ممنون میشم بهم معرفی کنید،

با سپاس فراوان از شما دوستان عزیز،موفق و پیروز باشید،خدا نگهدار.
    سلام
    سال نو شما هم مبارک
    SX130
    با حدود 220
    16 گیگ خیلیه ها

با سلام خدمت تمام دوستان عزيزم و با عرض تبريك سال نو يه سوال داشتم از دوستاني كه تو اين زمينه تجربه كافي دارند خواهش ميكنم منو راهنمايي كنن من خودم از دوربين كنون 550 استفاده ميكنم حالا ميخوام يكي از دوستامو تو خريد دوربين راهنمايي كنم به نظر شما خروجي كنون 550 به همراه لنز كيت فابريكش با يه دوربين كامپكت خوب چقدر فرق داره براي نمونه مثل g12 يا lx5 البته اين رو هم اضافه كنم كه براي كسي كه اطلاعات مقدماتي عكاسي رو داشته باشه ممنون
    سلام
    سال نو شما هم مبارک
    زمین تا زیر زمین
    البته g12 يا lx5 بهترین های كامپكت ها هستند اما بازم اختلاف کم نیست (بیشتر توی شب )

8. 2 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    راستش برای اولین بار هست که به این تالار میام و البته خسته نباشید میگم به کلیه کاربران و همکاران محترم این تالار
    اما قرض از مزاحمت :
    قصد دارم یک دوربین عکاسی خوب بخرم
    از اونجایی که من یا چیزی را نمیخرم یا اگر می خرم بهترینش را می خرم قصد دارم حدود 500-600 برای دوربین عکاسی هزینه کنم
    موردی که مد نظر خودم هست و خودم تستش کردم conon ds 30 هست که اینجا حدود 560 تومن هست
    این دوربین 14.1 مگاپیکسل هست
    البه من فیلمبرداریش را هم چک کردم و نسبت به سایر دوربین های عکاسی واقعا کیفیت فیلمبرداری خوبی داره
    حالا چیزی که من از شما دوستان وارد به فن می خوام اینکه چند تا دوربین دیگه در این رنج قیمتی و با امکانات مشابه به من معرفی کنید تا انشااله من از بین چند مدل بهترینش را خریداری کنم

پیشاپیش تشکر می کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamy_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    من میخوام دوتا دوربین بگیرم
    برای خودم و نامزدم
    برای اون کامپکت میخوام تا 250تومن
    برای خودم بین کامپکت وdslr (یعنی لنز داشته باشه) تا 300
    شفاف بودن عکسها و کنتراست خیلی مهمه
    هیچی هم از اصطلاحات نمیدونم
    ببخشید اگه کاملا غیر فتی و اشتباه گفتم
    ممنون
    Last edited by kamy_R; 22-03-2011 at 16:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamy_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

g12 قیمتش چنده؟
    مشخصاتش چیه؟
    lx5 چطور؟
    Last edited by kamy_R; 22-03-2011 at 16:15.

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    راستش برای اولین بار هست که به این تالار میام و البته خسته نباشید میگم به کلیه کاربران و همکاران محترم این تالار
    اما قرض از مزاحمت :
    قصد دارم یک دوربین عکاسی خوب بخرم
    از اونجایی که من یا چیزی را نمیخرم یا اگر می خرم بهترینش را می خرم قصد دارم حدود 500-600 برای دوربین عکاسی هزینه کنم
    موردی که مد نظر خودم هست و خودم تستش کردم conon ds 30 هست که اینجا حدود 560 تومن هست
    این دوربین 14.1 مگاپیکسل هست
    البه من فیلمبرداریش را هم چک کردم و نسبت به سایر دوربین های عکاسی واقعا کیفیت فیلمبرداری خوبی داره
    حالا چیزی که من از شما دوستان وارد به فن می خوام اینکه چند تا دوربین دیگه در این رنج قیمتی و با امکانات مشابه به من معرفی کنید تا انشااله من از بین چند مدل بهترینش را خریداری کنم

پیشاپیش تشکر می کنم
    سلام
    فکر کنم منظروتون SX30 بود درسته ، FZ40 و FZ100 این FZ100 فیلمش FULL HD و کلا امکانات بیشتری داره به نسبت اون دو ، SX30 هم زوم عالی داره 35X اون دو FZ هم 24X زوم دارند
    دوربین HS10 و HS20 (فکر کنم بزودی بیاد) که اینا هم خیلی خوبند اما برای کسایی که قصد ادامه حرفه ای تر رو دارند پیشنهاد میشه
    G12 و LX5 هم هست که کیفیت عکس بهتری نسبت به اون دو دارند اما زومشون کمه
    چرا به دوربین حرفه ای فکر نمی کنید ؟؟؟؟

سلام
    من میخوام دوتا دوربین بگیرم
    برای خودم و نامزدم
    برای اون کامپکت میخوام تا 300تومن
    برای خودم بین کامپکت وdslr (یعنی لنز داشته باشه) تا 400
    شفاف بودن عکسها و کنتراست خیلی مهمه
    هیچی هم از اصطلاحات نمیدونم
    ببخشید اگه کاملا غیر فتی و اشتباه گفتم
    ممنون
    با 330 تومن میشه SX210 خرید که بهترین این قیمته
    با 400 تومن هم نمیشه dslr خرید مگر مدل قدیمی و دست دوم

g12 قیمتش چنده؟
    مشخصاتش چیه؟
    lx5 چطور؟
    g12 و lx5 بهترین های رده خودشونند با حدود 600 تومن

13. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •