تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 867 از 2014 اولاول ... 36776781785786386486586686786886987087187791796713671867 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,661 به 8,670 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز فاطـمه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

جشن بزرگ باشگاه پرسپوليس برگزار شد
    مصطفوي: برگزاري چنين جشن هايي بايد ادامه داشته باشد/مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس: ضعف هايي داشتيم كه برطرف مي شود

اولين جشن دوره اي باشگاه پرسپوليس روز پنجشنبه برگزار شد اما به دليل فروش بيش از اندازه بليت، اين جشن تا اندازه اي با مشكل مواجه شد
    مرتضي ضرابي مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس تهران در گفت و گو با مرجع خبري در اين باره عنوان كرد: بي‌نظمي و ناهماهنگي‌هاي بوجود آمده در برپايي اين جشن تنها به خاطر صدور بيش از ظرفيت بليت توسط شركت برگزار كننده مراسم بود. پس از بررسي‌هاي انجام شده اخير، باشگاه پرسپوليس سرانجام براي برگزاري اولين جشن تيم پرسپوليس با شركتي كه تاكنون مراسم‌هاي مهمي را برگزار كرده بود، قرار داد بست و پس فراهم‌آوري و تدارك برنامه‌هاي پيش‌بيني شده، اقدام به صدور بليت براي مراسم فوق كرد كه قرار بود بخشي از درآمد اين كار نيز عايد باشگاه پرسپوليس شود.
    وي ادامه داد: تعداد بليت‌هاي صادر شده حدود دويست يا سيصد عدد بيش از ظرفيت مراسم فوق بود كه اين عامل اصلي بوجود آمدن بي‌نظمي و ناهماهنگي در برپايي جشن مذكور شد. حتي در پايان مراسم ما شاهد بوديم مقدار غذاي بسياري اضافه مانده بود، در حالي كه شنيده مي‌شد برخي ميهمانان شام نخوردند.
    ضرابي خاطر نشان كرد: متاسفانه پيرواني و قطبي هر كدام به دليل حضور در مراسم‌هاي خانوادگي‌شان، در اين جشن حضور نداشتند و بازيكناني هم كه براي حضور اين جشن آمدند، به خاطر ازدحام جمعيت و ابراز احساسات شديد هواداران، مراسم را ترك كردند، اما مديرعامل و سرپرست تيم پرسپوليس در اين جشن حضور داشتند.
    لازم به ذكر است كه جشن بزرگ باشگاه پرسپوليس با همكاري شركت (تجما) شركت توسعه جامعه مجازي ايران برگزار شد و قرار است كه اين جشن ها ادامه داشت باشد. جشن هاي بزرگ باشگاه پرسپوليس به صورت ذنجيره اي ادامه خواهد داشت و قرار است كه در صورت قهرماني اين تيم در نيم فصل مسابقات ليگ برتر، يك جشن بزرگ ديگر نيز برگزار خواهد شد.
    همچنين داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران نيز در اين باره خاطر نشان كرد: برگزاري اين جشن ها بايد در ايران اتفاق بيفتد ولي حتما براي اولين بار برگزاري اين چنين جشن هايي با مشكلاتي همراه خواهد شد. ما اميدواريم برگزاري چنين جشن هايي براي ساير باشگاه ها هم الگو شود.
    گفتني است باشگاه پرسپوليس براي ا ولين بار در ايران تصميم به برگزاري چنين جشن هايي گرفته است و براي اينكه با تمام تماشاگرانش تعامل بيشتري برقرار كند تصميم به برگزاري چنين جشن هاي ذنجيره اي گرفته است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

پرسپوليس در خط دفاع مشکل دارد
    مهرزاد معدنچي با اشاره به ادعا‌هاي «آري‌هان»:
    لـزومي ندارد درمـورد گذشتـه صحبت کنم
    لوكا، سخت‌كوش و عصبي است

مهاجم ايراني تيم النصر امارات درمورد ادعا‌هاي "آري‌هان" مبني بر مخالفت او و كاظميان براي حضور "علي دايي" در تيم پرسپوليس گفت: لزومي ندارد درمورد گذشته صحبت کنم.
    مهرزاد معدنچي و در ابتدا درمورد شرايط تيم النصر و شرايط نه چندان خوب اين تيم در ليگ برتر امارات گفت: ما در حال حاضر شرايط آن‌چنان خوبي نداريم اما به مرور زمان ما به هماهنگي لازم خواهيم رسيد.
    وي درباره عدم درخشش خود در مقايسه با سال قبل در تيم الشعب نيز گفت: من سال گذشته در تيم الشعب به عنوان يك مهاجم، آزادي عمل داشتم و بالطبع کارنامه بهتري نسبت به امسال داشتم و امسال نيز من با توجه به اينکه در پست هافبک چپ بازي مي‌کنم، بازهم در ليگ يک گل زده‌ام و سه پاس گل داده‌ام و در جام اتصالات هم يک گل زده‌ام و اميدوارم بازهم براي تيم مثمر ثمر باشم.
    وي علت اين عدم نتيجه‌گيري را کوچ 12 بازيکن اصلي اين تيم در ابتداي فصل مي‌داند که ضربه بزرگي به پيکره تيم زده است و در ادامه از اوضاع بهتر اين تيم در هفته‌هاي آينده خبر داد.
    معدنچي در ادامه گفت‌وگويش در مورد صحبت‌هاي اخير "آري هان" درمورد مخالفت او و کاظميان براي حضور علي دايي در تيم پرسپوليس گفت: من طي اين يکي دو روز حسابي تمرکز خود را به خاطر اين مسائل حاشيه‌اي از دست داده‌ام و ديگر دوست ندارم اصلا در اين باره صحبت کنم، چرا که به اندازه کافي شرايط تيم النصر برروي ما فشار وارد کرده است و ديگر لزومي ندارد درمورد گذشته صحبت کنم، چراکه دوست دارم در آرامش کامل در خدمت تيم باشگاهيم باشم و پرونده اين صحبت‌ها براي من بسته شده است.
    مهاجم تيم النصر درمورد حضور دوباره در اردوي تيم ملي فوتبال با اشاره به اينکه من در بازي با کره شمالي دو اخطاره بودم و نتوانستم در خدمت تيم ملي باشم، افزود: براي بازي مقابل امارات هم هنوز چيزي مشخص نيست اما، درصورت دعوت به تيم ملي با جان و دل در اختيار تيم کشورم خواهم بود و همواره بزرگترين افتخارم بازي و خدمت در تيم ملي بوده است.
    وي در مورد نتايج و شکست‌هاي اخير تيم پرسپوليس نيز گفت: تيم پرسپوليس با توجه به قهرماني در فصل پيش و حضور در جام باشگاه‌هاي آسيا توقعات بالايي از اين تيم مي‌رود. دو شکست اخير اين تيم در بازي‌هاي ليگ برتر نيز نشان از ضعف شديد خط دفاعي اين تيم دارد و هيچ تعارفي در کار نيست. موقعي که يک تيم در دو بازي 7 گل را دريافت مي‌کند در خط دفاع مشکل دارد، چراکه در همين دو بازي مي‌بينيم که پرسپوليس 5 گل را به ثمر رسانده که اين گوياي کار خوب مهاجمان و هافبک‌هاي تيم است. اميدورايم با انديشه مربيان اين تيم مشکل اصلي در خط دفاعي برطرف شود.
    معدنچي در ادامه، در مورد نتايج ضعيف تيم مقاومت سپاسي نيز با اشاره به اينکه فوتبالم را مديون شيراز و مقاومت سپاسي و مربيان اين تيم هستم، گفت: من در فوتبال شيراز و مقاومت پيشرفت کردم و حتي قبل از اينکه به پرسپوليس بيايم از تيم سپاسي به تيم ملي رفتم و هرچه دارم از اين تيم است.
    وي درباره پيگيري نتايج اين تيم هم گفت: من همه نتايج تيم مقاومت سپاسي را دنبال مي‌کنم و از اوضاع اين تيم خبر دارم. اين تيم با توجه به نداشتن بودجه بالا وهم‌چنين از دست دادن بازيکنان کليدي هر فصل خود، در ابتداي فصل بعد هميشه به اميد حضور در ميانه‌هاي جدول ليگ پاي به مسابقات مي‌گذارد و در چنين شرايطي اين نتايج هم طبيعي به نظر مي‌رسد.
    وي هم‌چنين از نتايج برق شيراز ابراز خرسندي کرد و گفت: بسيار خوشحالم که تيم خوب برق شيراز با يک مربي جوان و بومي توانسته اين نتايج درخشان را بگيرد و موفق باشد. برق يک تيم بسيار عالي با بازيکنان باتجربه است که فصل جاري را تا به حال با موفقيت طي کرده است.
    مهرزاد معدنچي در ادامه درمورد کار کردن زير نظر لوکا بوناچيچ در تيم النصر گفت: لوکا يک شخصيت استثنايي را در بين مربيان دارد. واقعيت امر من هنوز هيچ مربي را با اين سخت‌گيري نديده‌ام. او نظم خاص و وحشتناکي دارد که به تيم نظم مي‌بخشد. او در بيشتر مواقع زود عصبي مي‌شود و خيلي زود هم به آرامش مي‌رسد و اميداريم که با لوکا بتوانيم خواسته‌هاي مسولان باشگاه را برآورده کنيم و به نتايج خوب دست يابيم.
    معدنچي در پايان درباره فصل آتي و تصميم درباره آينده گفت: تازه شروع ليگ امارات است و تا آينده فرصت زيادي داريم اما، در پايان فصل اميدورام که به ليگ‌هاي اروپايي بروم و آنچه مسلم است امسال آخرين فصل حضورم در فوتبال امارات است، چرا که در اينجا بر روي بازيکنان خارجي فشار بالايي وجود دارد و من با توجه به موفقيت سال قبل که در تيم الشعب داشتم و به عنوان بهترين بازيکن خارجي ليگ انتخاب شدم، انتظار کارهاي معجزه گونه دارند و اگر به اروپا نروم بي شک ايران گزينه جدي‌تر من نسبت به امارات خواهد بود

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

پرسپوليس به چهار دروازه‌بان آماده نياز دارد
    همچنان فيزيوتراپي مي‌كنم
    زمين راه‌آهن باز هم مصدوم مي‌دهد!

مهدي واعظي گفت: پرسپوليس با توجه به مسابقات آتي، به چهار دروازه‌بان قدرتمند، آماده و در حد اين تيم بزرگ، نياز دارد.

دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس درباره آخرين وضعيت جسماني‌اش پيش از مسابقه فردا (يكشنبه) تيم پرسپوليس مقابل سپاهان، اظهار كرد: خوشبختانه به لطف خدا و با تلاش‌هاي دكتر زرينه پزشك تيم، شرايط بهتري پيدا كردم. من تاكنون بيست جلسه فيزيوتراپي را پشت سر گذاشتم و اين كار را هنوز هم ادامه مي‌دهم. بالاخره شرايط دروازه تيم بزرگي مثل پرسپوليس را درك مي‌كنم و تمام تلاشم را كرده و مي‌كنم تا بهترين شرايط را پيش از بازي با سپاهان داشته باشم.

وي افزود: شرايط آسيب‌ديده‌گي من از ناحيه گردن به نحوي بود كه بايد سه اصل مراعات، تمرين و بازي را در نظر داشته باشم و البته كار پزشكي تخصصي براي درمان اين ناحيه را زير نظر بهترين جراحان ايران انجام دادم و اكنون هم دردي را حس نمي‌كنم، وليكن براي حفظ شرايط و جلوگيري از آسيب‌ديدگي مجدد بايد همچنان برنامه‌هاي فيزيوتراپي را انجام دهم و شايد برابر سپاهان همراه با محافظ و گردن‌بند طبي بازي كنم.

دروازه‌بان پرسپوليس تاكيد كرد: البته نبايد شرايط زمين تمرين تيم پرسپوليس را ناديده گرفت؛ اين زمين چمن نامرغوبي دارد و بسيار هم سفت است كه فكر مي‌كنم امكان آسيب‌ديدگي بازيكنان و به خصوص دروازه‌بانان در آن بسيار زياد است. بدون شك اگر شرايط به همين منوال ادامه يابد، ما شاهد آسيب‌ديده‌گي‌هاي بيشتري حين تمرين در اين زمين خواهيم بود.

واعظي در ارزيابي‌اش از ديگر دروازه‌بان‌هاي پرسپوليس نيز گفت: از اينكه عليرضا حقيقي در بازي مقابل تيم فولاد، شرايط بدي داشت متاسف شدم؛ من شرايط او را در آن زمان درك مي‌كنم و به خوبي مي‌دانم چه اتفاقاتي در ناكامي او موثر بود. بايد به حقيقي فرصت بيشتري داد زيرا معتقدم او پتانسيل بالايي براي قوي‌تر شدن دارد. معتقدم تيم پرسپوليس در شرايط فعلي كه رقابت‌هاي ليگ قهرمان آسيا را نيز در پيش دارد، نيازمند چهار دروازه‌بان قدرتمند، آماده و در حد اين تيم بزرگ است.

وي همچنين درباره بازي تيمش مقابل سپاهان نيز گفت: با شناختي كه از وضعيت فعلي تيم دارم، بعيد مي‌دانم نتوانيم مقابل اين حريف اصفهاني نتيجه لازم را كسب كنيم. فكر مي‌كنم اگر بازيكنان به مانند بازي‌هاي موفقيت‌آميز اخير به خصوص ديدار برابر برق شيراز، تلاش لازم را داشته باشند و هواداران هم براي حمايت پرسپوليس به استاديوم بيايند، شرايط خوب خواهد بود و سپاهان را بدون شك شكست خواهيم داد

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مرجع خبري پرسپوليس(12:53)
    شکست برق، پرسپولیس را از بحران خارج کرد
    واحدی نیکبخت: خودم را مدیون هواداران می دانم// مطمئنم سپاهان را شکست می دهیم
    مهاجم تیم پرسپولیس تهران گفت:من هرچه دارم از هوادارن است و همین که آنان به من اعتماد دارند برایم کافیست .
    علیرضا واحدی نیکبخت با اشاره به بازی چند دقیقه ای خود در بازی با برق خاطر نشان ساخت:به نظر مربیان تیم احترام می گذارم و همیشه سعی کردم تا تمام دستورات آنان را در زمین اجرا کنم.
    وی ادامه داد: بازی بسیار خوبی مقابل برق که هنوز باختی نداشت ارائه کردیم و فکر می کنم تیم ما با این برد بحران بزرگی را پشت سر گذاشت .
    نیکبخت خاطر نشان ساخت: با توجه به دو باخت متوالی که ما در مقابل ابومسلم و فولاد داده بودیم فشار زیادی را بر ما وارد کرده بودند اما بازیکنان ما در این دیدار بدون توجه به کنایه و حواشی بازی بسیار خوبی را ارائه کردند و توانستیم پیروز بازی باشیم.
    وی با تشکر از تشویق هواداران از وی در بازی با برق گفت: همانطور که گفتم من خودم را مدیون این مردم می دانم و همین که می بینم هوادران به بازی من اعتماد دارند برای من کافی است.
    نیکبخت در خصوص وضعیت حال حاضر پرسپولیس تصریح کرد:بعد از پیروزی مقابل برق بازیکنان ما در شرایط بسیار خوبی بوده و تمرینات بسیار شادابی را پشت سر گذاشته اند و فکر می کنم از هر لحاظی آماده رویارویی با سپاهان هستیم.
    وی بازی با سپاهان را یک دربی بزرگ برای پرسپولیس دانست و گفت: بدون شک بازی بسیار سختی را مقابل سپاهان خواهیم داشت چراکه این تیم نیز هفته گذشته بازی خود را واگذار کرده و برای کسب نتیجه به تهران می آید.
    وی افزود: این بازی نیز حساسیت خاص خودش را دارد، اما ما فقط به دومین برد پیاپی خود فکر کرده و مطمئن باشید که برنده این دربی پرسپولیس خواهد بود

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مرجع خبري پرسپوليس (12:49): عليرضا محمد مدافع پرسپوليس از بازي هاي که در هفته هاي اخير ليگ برتر براي تيمش انجام داده است،رضايت دارد. البته او اميدواري زيادي دارد تا با هماهنگ تر شدن و البته آشنايي بيشتر با فضاي تيم بزرگي چون پرسپوليس بتواند تاثيرگذاري بيشتري را از خود به نمايش بگذارد. مدافع قرمزپوشان آمار نه چندان قابل قبول گل هاي خورده را قبل از اينکه به مدافعان ربط دهد، به شيوه هجومي تيمش مرتبط مي داند و معتقد است که همه تيم هاي بزرگ که فقط به فوتبالي تماشاگر پسند فکر مي کنند، زياد گل مي خورند.
    محمد که به دليل سه کارته شدن نمي تواند تيمش را برابر سپاهان همراهي کند، به سوالات پاسخ داد:
    pnnc: ده گل خورده در يازده بازي، زياد نيست؟
    - ما با هدف دفاع از عنوان قهرماني وارد ليگ شده ايم و به همين دليل اين تعداد گل خورده نمي تواند قابل توجيه باشد. اما اين دليل نمي شود که مدافعان تنها مقصران گل هاي خورده پرسپوليس معرفي شوند.
    pnnc: علت اصلي ضعف دفاعي پرسپوليس چيست؟
    - تيم ما از همان دقيقه اول براي گل زدن به ميدان مي رود و به خاطر راضي کردن هواداران پرشمار فوتبالي هجومي را به نمايش مي گذارد.طبيعي است که با اين شيوه تيم هاي حريف در ضد حمله ها فرصت هاي خوبي را براي باز کردن دروزاه ما به دست مي آورند.
    pnnc: يعني پرسپوليس همچنان گل هاي زيادي را دريافت خواهد کرد؟
    - منظورم من اين نبود که به خاطر نوع فوتبالمان نمي توانيم ضعفمان را برطرف کنيم.همانطور که در بازي با برق بهتر از روزهاي قبل نشان داديم، از اين پس هم سعي مي کنيم تا با تمرکز بيشتر، برنامه هاي دفاعي مربيان را دقيقاً اجرا کنيم.
    pnnc: تغيير پي در پي بازيکنان خط دفاع را چطور مي بينيد؟
    - پرسپوليس در حالي ليگ هشتم را شروع کرد که جا به جايي زيادي در ليست بازيکنانش صورت گرفته بود و به همين افشين قطبي زمان زيادي مي خواست تا از بين اين همه ستاره يازده نفر اصلي اش را انتخاب کند.
    pnnc: بازي با سپاهان را چطور پيش بيني مي کنيد؟
    - اين ديدار براي اصفهاني ها حساسيت بيشتري دارد.آنها تحت هر شرايطي دنبال بردن ما هستند تا انتقام آخرين رويارويي را که به نوعي فينال ليگ هفتم بود،بگيرند.
    pnnc: يعني احتمال پيروز شدن سپاهان بيشتر است؟!
    - منظورم اين نبود.ما در ورزشگاه آزادي و در حالتي که بيشترين تماشاگر را در بين تيم هاي ليگ برتري داريم، محکوم به گرفتن همه امتيازات هستيم و اطمينان دارم که در پايان 90 دقيقه به اين مهم مي رسيم.
    pnnc: البته شاگردان فيرات حريف دست و پا بسته اي نيستند.
    - به هر حال آنها در اين چند سال نشان داده اند که از پتانسيل بالايي برخوردارند و مي توان سپاهان را يکي از تيم هاي بزرگ ليگ برتر دانست. با وجود اينکه آنها در بازي هاي امسال نتيجه هاي خوبي نگرفته اند، باز هم برايمان رقيب سرسختي به شمار مي روند. پرسپوليس با شکست دادن سپاهان به طور کامل از بحران خارج مي شود و به همين دليل است که با روحيه و البته انگيزه اي بالا فقط به شکست دادن شاگردان فيرات فکر مي کنيم.
    pnnc: "براي خارج شدن از بحران" اصلاً چرا بايد بهترين تيم ايران از نظر بازيکن به اين زودي در ليگ برتر وارد بحران شود؟
    - همه تيم هاي بزرگ روز خوب و بد دارند. مهم اين است ما از ابزار موفقيت برخورداريم و مي توانيم به زودي پرسپوليس را به جمع تيم هاي مدعي قهرماني برسانيم. قطبي مربي با دانشي است و مي تواند بازهم به مانند گذشته خود و تيمش را به عنوان بهترين هاي ليگ برتر مطرح کند.
    pnnc: در اين چند مدت چه شناختي از قطبي پيدا کرده ايد؟
    - او با شخصيت ترين و با کلاس ترين مربي من در دوران بازيگري ام است. رفتار منطقي اي که قطبي با بازيکنانش دارد، باعث مي شود تا ما هيچ وقت بي انگيزه و بي روحيه نشويم.اميدوارم بتوانم يکي از شاگردهاي خوب او باشم و عملکردي مثبت را از خودم بر جاي بگذارم.
    pnnc: اما عليرضا محمد نتوانسته انتظارات را از خود برآورده کند!
    - نظر من با نظر شما متفاوت است.وقتي در تيم پرستاره اي چون پرسپوليس به عنوان يکي از يازده بازيکن اصلي به ميدان مي روم، يعني مربي از من رضايت دارد و توانسته ام آمادگي خود را نشان دهم.
    pnnc: قبول داريد که محمد پرسپوليس ضعيف تر از محمد راه آهن است؟
    - من همان بازيکن فصل قبل هستم.البته قبول دارم که به خاطر شرايطي هنوز نتوانسته ام آنطور که بايد در سازمان دفاعي تيم به مهره اي قابل دفاع تبديل شوم.
    pnnc: چه شرايطي؟
    - در راه آهن با همه بازيکنان هماهنگي بالايي داشتنم و فضاي آنجا را به خوبي مي شناختم.حتي بزرگترين بازيکنان جهان هم براي اينکه بتوانند در تيم جديد خودي نشان دهند، به فرصت لازم احتياج دارند.
    pnnc: بازي را به عنوان تماشاگر نگاه کردن چه احساسي دارد؟
    - بدتر از اين نمي شود که در روزهاي حساس نتواني در زمين باشي. اميدوارم همبازيانم بتوانند وظايف خود را به نحو احسن انجام بدهند تا تيم به برتري برسد.
    pnnc: سوال آخر، نتيجه ديدار فردا چه مي شود؟
    - نمي توانم پيش بيني کنم، اما سپاهان نمي تواند انتقام بگيرد

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

كريمي: سپاهان توانايي ايستادگي برابر پرسپوليس را ندارد
    هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: اگر خودمان باشيم سپاهان حريف ما نخواهد بود
    علي كريمي اظهار داشت: بازي مقابل سپاهان مانند ساير ديدارها سه امتياز دارد و مي توانيم با ارائه فوتبال هميشگي، اين تيم را شكست دهيم.
    وي ادامه داد: بي شك حريف اصفهاني مقابل ما دست و پا بسته نيست؛ اما اگر خودمان باشيم اين تيم نمي تواند مقابل ما ايستادگي كند.
    كريمي در خصوص آشتي با دايي نيز تاكيد كرد: من با كسي مشكلي نداشتم كه بخواهم آشتي كنم و بار ديگر تاكيد مي كنم كه تيم ملي براي من تمام شده است و تمركزم فقط روي پرسپوليس خواهد بود

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مشكلات دايي و كريمي را بيشتر از قبل كردندسرپرست تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: آنهايي كه برنامه آشتي‌كنان دايي و كريمي را ترتيب دادند، مشكلات اين 2 چهره را بيش از گذشته كردند
    محمود خوردبين اظهار داشت: بين دو نيمه ديدار مقابل برق شيراز، علي كريمي را به طوري نامناسب به سمت رختكن هدايت كردند و به زور قصد داشتند وي را با دايي آشتي دهند.
    وي ادامه داد: سوال من اين است كه آيا واقعا اين كار بين دو نيمه درست بود؟ به نظر من آقاياني كه مي‌خواستند اين دو نفر را آشتي بدهند شرايط را از قبل بدتر كردند و حالا بايد جوابگو باشند.
    سرپرست پرسپوليس افزود: بسياري از مسئولان از جمله كفاشيان و يا تاج مي توانستند براي حل اين مشكل پادرمياني كنند و مراسم نيز در فدراسيون برگزار شود. اين اتفاقات غيرحرفه اي فقط در فوتبال ما رخ مي دهد و از ديدن اين صحنه ها متاسفم..
    خوردبين در مورد ديدار مقابل سپاهان گفت: حريف تيمي خطرناك است؛ اما مطمئن هستم با تدابيري كه كادر فني انديشيده است و با كمك 100 هزار هوادار مي‌توانيم به راحتي اين تيم را در تهران شكست دهيم و خاطره خوش فصل قبل را مجددا تكرار كنيم

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

لغو حکم شاه حسينيديدار پرسپوليس و سپاهان با تماشاگر برگزار مي شود
    برخلاف راي صادره کميته سابق انضباطي فدراسيون فوتبال، ديدار تيم هاي پرسپوليس و سپاهان با حضور تماشاگران برگزار مي‌شود
    با وجود اينکه دو تيم پرسپوليس و سپاهان با تصميم عبدالله شاه حسيني رييس سابق کميته انضباطي به دليل اتفاقات ديدارهاي رفت و برگشت ليگ هفتم، از حضور هواداران در رويارويي برابر يکديگر محروم بودند،بازي فردا با حضور تماشاگران برگزار مي شود.
    اين حکم با اعتراض تيم ها براي تجديد نظر مجدد به شوراي استيناف رفت که بعد از بررسي هاي لازم راي بازي بدون تماشاگر نقض شد و دو تيم مي توانند از حمايت تماشاگران خود بهره ببرند.
    شريفي رييس جديد کميته انضباطي در روزهاي اول فعاليت خود رسماً اعلام کرد که تحت هيچ شرايطي بازي ها را بدون تماشاگر برگزار نمي کند و کسر امتياز را جايگزين محروميت تماشاگران خواهد کرد.
    گفتني است ديدار تيم هاي پرسپوليس و سپاهان در چارچوب هفته دوازدهم ليگ برتر فردا در ورزشگاه آزادي تهران برگزار مي شود

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

براي حضور در اجلاس مديران AFC .. خوردبين شش آبان راهي مالزي مي‌شود
    سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس تهران ششم آبان براي حضور در اجلاس مديران آسيا راهي مالزي مي‌شود.
    با توجه به اينكه داريوش مصطفوي مدير عامل پرسپوليس در سيمنار مديران باشگاه‌ها در آسيا حضور پيدا نخواهد كرد، محمود خوردبين با تصميم هيئت مديره به عنوان نماينده باشگاه در اين مراسم حاضر مي شود.
    سرپرست پرسپوليس طبق برنامه، ششم آبان راهي مالزي خواهد شد.
    هنوز بليت سفر براي خوردبين تهيه نشده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

تركيب احتمالي پرسپوليس براي رويارويي با سپاهان مشخص شد
    تركيب احتمالي تيم فوتبال پرسپوليس براي ديدار مقابل سپاهان مشخص شد
    با توجه به تمرينات اخير، تيم پرسپوليس به احتمال زياد با تركيب زير به مصاف سپاهان اصفهان مي رود:
    مهدي واعظي، فرانك آتسو، نبي ا... باقري‌ها، پژمان نوري، سپهر حيدري، كريم باقري، ايوان پتروويچ، مجتبي شيري، مازيار زارع، علي كريمي و عليرضا نيكبخت واحدي.
    قطبي قصد دارد در اين ديدار دي كارمو برزيلي را نيمكت نشين كرده و به جاي وي از عليرضا نيكبخت واحدي از ابتدا در تركيب اصلي استفاده كند.
    مربيان پرسپوليس امشب فيلم بازي سپاهان را در هتل استقلال براي بازيكنان آناليز مي كنند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •