تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 866 از 1547 اولاول ... 3667668168568628638648658668678688698708769169661366 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,651 به 8,660 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فکر می کنم شاتل سرعت شما روی 16.000.000 بیت بسته باشه.. که با احتساب یک هشتم و تبدیل به مگابایت عددی نزدیک به همین به دست میاد.

شاد باشید
    خیر دوست عزیز
    سرعت دانلود ایشون حداکثر روی 1.93 مگابایت هست پس سرعت خطشون میشه 15.1 مگابیت

من قدیم شاتل بودم . الان میخوام برم پارس آنلاین . چون به شدت محدود کردن شبانش آدمو دیوونه میکنه .
    از من میشنوی فقط به خاطر شبانه ISP عوض نکن چون اونجام معلوم نیس خوب باشه یا اگه هست معلوم نیس خوب بمونه
    خود من یه سیم کارت همراه اول گرفتم (5 تومن) + بسته شبانه نامحدود (14.5 تومن). بعد با سرعت 40 مگابیت می تونی شبی 50 گیگ دانلود کنی. مودمم نمی خواد میشه از هات اسپات گوشی استفاده کرد
    البته به شرطی که 4G داشته باشی و گرنه با 3G دانلود کمتر میشه
    Last edited by whitewolf; 21-12-2017 at 10:07.

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

خیر دوست عزیز
    سرعت دانلود ایشون حداکثر روی 1.93 مگابایت هست پس سرعت خطشون میشه 15.1 مگابیت

از من میشنوی فقط به خاطر شبانه ISP عوض نکن چون اونجام معلوم نیس خوب باشه یا اگه هست معلوم نیس خوب بمونه
    خود من یه سیم کارت همراه اول گرفتم (5 تومن) + بسته شبانه نامحدود (14.5 تومن). بعد با سرعت 40 مگابیت می تونی شبی 50 گیگ دانلود کنی. مودمم نمی خواد میشه از هات اسپات گوشی استفاده کرد
    البته به شرطی که 4G داشته باشی و گرنه با 3G دانلود کمتر میشه
    سلام بسته شبانه نامحدود چند روزه گرفتین و اینکه کد فعال سازیش چیه ؟ از چه تایمی شروع میشه

پ.ن از هات اسپات گوشی دائم استفاده نکنین چون خیلی فشار به گوشی و باطری میاد و باعث خرابی آن میشه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام بسته شبانه نامحدود چند روزه گرفتین و اینکه کد فعال سازیش چیه ؟ از چه تایمی شروع میشه

پ.ن از هات اسپات گوشی دائم استفاده نکنین چون خیلی فشار به گوشی و باطری میاد و باعث خرابی آن میشه
    من یک ماهه 2 تا 7 صبح گرفتم که سرعتشم در حالت 4.5G بین 4 تا 5 مگابایت هست و به 6 هم حتی میرسه
    اینجا اطلاعاتش هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد فشار به گوشی هم بله حق با شماست ولی هرشب که دانلود نداری، معمولا گوشی رو میزنم به شارژ، 100 درصد شارژ که شد اتصال باطری قطع میشه و گوشی مستقیم از جریان برق تغذیه می کنه. اینجوری فشاری به باطری نمیاد

4. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

من یک ماهه 2 تا 7 صبح گرفتم که سرعتشم در حالت 4.5G بین 4 تا 5 مگابایت هست و به 6 هم حتی میرسه
    اینجا اطلاعاتش هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد فشار به گوشی هم بله حق با شماست ولی هرشب که دانلود نداری، معمولا گوشی رو میزنم به شارژ، 100 درصد شارژ که شد اتصال باطری قطع میشه و گوشی مستقیم از جریان برق تغذیه می کنه. اینجوری فشاری به باطری نمیاد

تشکر . من چند روز پیش از تایم رایگان جشنواره پاییزی ش استفاده کردم هر 1 دقیقه خودکار نت قطع میشد و مجبور بودم دستی نت رو قطع کنم و دوباره وصل کنم
    شما همچین مشکلی ندارین یا بهش برنخوردین !!؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تشکر . من چند روز پیش از تایم رایگان جشنواره پاییزی ش استفاده کردم هر 1 دقیقه خودکار نت قطع میشد و مجبور بودم دستی نت رو قطع کنم و دوباره وصل کنم
    شما همچین مشکلی ندارین یا بهش برنخوردین !!؟
    اون مشکل راه حل داره
    اینجا ربطی به موضوع تاپیک نداره پیغام خصوصی کردم واستون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

اون مشکل راه حل داره
    اینجا ربطی به موضوع تاپیک نداره پیغام خصوصی کردم واستون
    برای منم میشه پیغام خصوصی کنید؟ منم این مشکل رو دارم (نه هر 1 دقیقه ولی هر 2 ساعت اینا ...!)

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

توی این سرویس رعایت مصرف منصفانه اعلام نشده و شما میتونید به راحتی استفاده کنید.. اما توی قرار دادی که به شما میدن اگر به روز نشده باشه اعلام شده که برای استفاده از سرویس طوری باشه که به مهندسی شبکه و دیگر کاربران فشاری وارد نشه... شما هر چقدر هم بخوای دانلود کنی میتونی .. اما این پیشنهاد رو الان همه داریم به همدیگه میکنیم که فایلی رو که نیاز دارید دانلود کنید.. موزیک و یا چیز های دیگه رو بصورت استریم استفاده کنید.. اینطوری هم فضایی از هارد شما اشغال نمیشه و هم خیالتون راحته که اتفاقی برای سرویستون نمیوفته...
    استریم معادل دانلوده !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

استریم معادل دانلوده !!!
    مطمئننا معادل دانلود هستش.. اما مفهوم حرف اینکه بهتر از این هست که مثلا 500تا فایل دانلود کنی اما فقط یکیشو استفاده کنی!!!

پروفشنال L.O.N.E.L.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بچه ها سرویس من حجمیه
    تا چند روز پیش ب مدت دوسال روی 16 بسته بودن ولی یدفعه اومدن روی 8 بستنش
    حالا هرچی با پشتیبانی چ از طریق چت و چ تلفنی تماس میگیرم میگن شما سرویس یک مگ گرفتید و همین الانشم 8 برابر سرعتتون بهت دادیم
    بعد با خیلی حرف زدن باهاشون ک آقا من سرویسم حجمیه و طبق قراردادی ک قبلا داشتم باید تا جایی ک خط کشش میده ک 16 مگ هست ببندید
    بعدش ی بهانه های میارن ب من میگه شما 20 فروردین اومدی ب کارشناس ما گفتی ک آپلودت پایینه و ما از همون موقع دانلودت رو آوردیم پایین و آپاودت رو بردیم بالا
    میگم برادر من الان 3 روزه اینطوری شده من همون موقع با توضیح کارشناستون منصرف شدم و گفتم روی همین 16 بمونه میگه ن از همون موقع روی 8 بستیمش
    منطقشون رو ببین توروخدا
    بعد روش کم شده میگه از مرکز خط رو روی 8 بستن و کاری از دست ما بر نمیاد
    الان من فقط منتظرم این ده روز باقی مونده تموم بشه و تخلیه کنم مودم همراه اول بگیرم این همه درددسر و التماسم ب خودم ندم
    ب خودشونم گفتم گفتم وقت تخلیه زنگ میزنید التماس ک چرا میخوای تخلیه کنی
    جالبیش اینجاست چند روز پیش با کارشناس فروش استانمون صحبت کردم گفتم توی تعرفه هاتون سرویسی نیست ک من میخوام من میخوام روی 16 ببندم و حجم بالا هم نیازم نیست ک ماهی 80 هزینه بدم, اونم گفت هر موقع سرویس فعلیتون تموم شد تماس بگیرید اون چیزی ک میخواید رو براتون میبندیم, بعد ب تهرانی این موضوع رو گفتم گفت اسم اون کارشناس رو ب ما بده تا ی جورایی پدرش رو دربیاریم
    دیگه خودتون بدونید تو شرکتی هستیم

11. این کاربر از L.O.N.E.L.Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا من سرویسم اکو 128 بود، طبق قانون مجبورن همین سرویس شما رو تا یک سال تمدید کنن. من چون قبلا سرویس شبانه هم داشتم الان واسم پیش فاکتور زده که تا یک سال آینده باید یکجا هزینه سرویس شبانه رو پرداخت کنی. حدود 110 تومن میشه. با پشتیبانی هم تماس گرفتم کفتن یا باید پولشو بدی یا هم که باید سرویس جدید انتخاب کنی. منم چون فعلا می خوام ببینم اوضاع چطوری میشه تا چند ماه آینده، نمی خوام فعلا سرویس های جدید انتخاب کنم. کسی مثل من این مشکل داره؟ به نظرم کارشون غیرمنطقیه. به زور میخوان یک ساله پول بگیرن از من در حالیکه من همیشه 3 ماهه تمدید میکردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •