سلام دوست عزیز اصلا چیزی معلوم نیست شاید 512 بگیری سرعتش 8 باشه شایدم 50 ولی در کل هیچی معلوم نیست
سلام دوست عزیز اصلا چیزی معلوم نیست شاید 512 بگیری سرعتش 8 باشه شایدم 50 ولی در کل هیچی معلوم نیست
512 من داشتم نامحدود سرعت تا 50 جواب میده. 1 مگابیت 64 .
پاسخ شرم آور و تاسف بار بازرسی مخابرات ایران که طی 3 شکایت قبلی پاسخی جزء "این موضوع در حال پیگیری است " نداشتند، در پاسخ به شکایت چهارم اینگونه پاسخ میدهند!
واقعا دست مریزاد به این پاسخهای سروپا دلسوزانه.بنده واقعا عرق شرم رو پیشونیم سرازیر شد!
ببنید آقایون مسئولی که 60 روز فقط مارو دنبال نخود سیاه فرستادید اگر 100روز هم بگذره بازهم همین بساطه
ما دیگه بیخیال مشکل خودمون شدیم.
فقط میخواییم بدونیم شماها خسته نمی شید که انقدر پیگیری میکنید و مشکلات مارو حل میکنید؟ما با چه زبونی میتونیم از شما تشکر کنیم زبون ما که قاصر از این همه پیگیری و دلسوزی شماست.
انشاله که اینترنت خودتونم همین شکلی میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاسخ:
باسلام
متشکرم
پیامی که بهشون دادم به پیامهای دیگم پاسخ داده نشد
تاریخ ثبت: ۱۳۹۲/۵/۲۶ 12:00:01 عنوان پیام درج شده: :( متن پیام: سلام آقا به اون خدایی که میپرستی صفحه باز نمیشه با هزار زحمت وارد پنل شدم و دارم پیام میدم خواهشا بررسی کنید خدار رو خوش نمیاد اینجوری با کاربرا تا کنید امیدوارم بررسی کنید یا ی جواب درست و حسابی بهم بدین :(
پاسخی که به شکایت من دادن
:|باسلام
بعلت محدود بودن پهنای باند وسرعت این مشکل وجود دارد مسئولین ذی ربط در حال رفع مشکل می باشند.
عین همینو برای من هم فرستادن!
منظر جوابشون بودم به سازمان مقررات بزنم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان این پیغامو میده :
كاربر گرامي مهلت اپراتور براي پاسخگويي به شكايت شما به اتمام نرسيده است.
چطوری باید بفرستم؟!
Last edited by nihilnigritude; 17-08-2013 at 11:15.
دوستان عزیز در حال حاضر سرویس 256نامحدود سرعتش چنده؟؟؟ میخوام امروز شارژ کنم![]()
8 تا 30 متغیره البته بسته به شانسته![]()
من خودم اکانت 256 نامحدود دوستمو گرفتم امتحان کردم.
سرعت حداکثر 32. همون سرعت واقعی.
حالا این سرویس های بالا مثلا همین 256 نامحدود در مقایسه با 128 نامحدود در باز کردن صفحات وب بهترن یا هیچ فرقی ندارن و تفاوت ها فقط در سرعت دانلود هستش؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)