سوال دوممو درس متوجه نشدید منظورم اینه که مثلا ترم اخر دفترچه پر کنم ووقتی که فارغالتحصیل شدم پشت دانشگاه برم خدمت وفاصله زیاد نیفته
سوال دوممو درس متوجه نشدید منظورم اینه که مثلا ترم اخر دفترچه پر کنم ووقتی که فارغالتحصیل شدم پشت دانشگاه برم خدمت وفاصله زیاد نیفته
شما تا از دانشگاه تصفیه نکنی و برگه فارغ التحصیلی موقت نداشته باشی اصلا توی پلیس +10 نمی تونی درخواست اعزام ارسال کنی. حتما باید بعد از فارغ التحصیلی باشه .پس نمی تونی ترم آخر این کار رو بکنی.
دوستان ما كه الان مشموليم ميتونيم با وثيقه از كشور خارج بشيم براي مسافرت تفريحي؟
سلام من افتادم اموزش شهید باهنر کرمان نیروی انتظامی کسی اطلاعی از اونجا داره بده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی میشه با پارتی بازی برم سپاه کلا اموزشی یا بعد اموزشی !!!!
اگه جواب منو بدین خیلی لطف کردین
ممنون
ای خدا شکرت.......
کسی جواب ما رو نمیده!!!!!!!!!!
شما که پارتی (سردار سپاه )دارین به راحتی میتونین تو سپاه شهر خودت پذیرش بشین.
الان تاربخ اعزام داری؟ اگه آره قبل از کد خوردن در حد سه سوت پذیرش سپاه میشی
داداش شما اگه تاریخ اعزامت رو تمدبد کنی میتونی بری سپاه پذیرش بشی.
تو قانون میکن بعد اعلام کد امکان تمدید تاریخ اعزام نیست ولی من این کار و به راحتی برا خودم انجام دادم.
شما هم میتونی
سلام
به دوستان خدمت رفته و در حال رفتن
آیا هنوز برای سرباز معلمی وقت هست؟
اگر عضو بسیج نباشیم نمیشه؟
اگر پدر یا مادرمون فرهنگی باشند امتیاز محسوب میشه؟
برای گزینش چه جور سوالی میپرسند؟
پیشاپیش ممنون
سلام اولا ممنون که جواب دادین مردم زنده شدم خدا خیرت بده جواب ما رو دادی
من اعزامم 3/20 یک ماه بندازم عقب ردیف میشه یعنی اموزشی سپاه میوفتم !!!!!!
شما خودت چه جوری بودی؟؟؟ تغییریش دادی؟؟؟؟ ببخشید میپرسم اخه خیلی میترسم استرس فکر خیال داره دهنمو سرویس میکنه!!!
بازم ممنون
Last edited by cheshemai; 29-05-2012 at 01:54.
با سلام .
این عین جمله بخشنامه نطام وظیفست.سربازانی که در سال 1390 به خدمت اعزام شده و تاکنون به هر دلیل کسرخدمت آنان صادر نشده است، همچنان درشمول مصوبه سال 1390 قرار داشته و صدور کسرخدمت آنان تا پایان خدمت بلامانع است.یعنی من که سال 90 اعزام شدم ,و تا چند روز دیگه کسریم صادر میشه و تازه باید ببرم لویزان و نظام وپظیفه تایید کنه. بازم ازم قبول میکنن. یا باید 15 اردیبهشت ثبت میکردم. اخه مگه طبق جمله بالا ما مشمولان 90 هر وقت اقدام کنیم مشکلی نداره؟
تو رو خدا جواب بدید
متشکرم
سلام دوست عزیز
رفیق منم افتاده اردکان یزد![]()
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)