تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 866 از 1746 اولاول ... 3667668168568628638648658668678688698708769169661366 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,651 به 8,660 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

امروز اعصابم خورد شد خیلی ، از دیشب دائم بد بیاری می آرم.
    صبح یک بازی رفتم ، تیم مقابل amumu برداشت ، من هم برای counter کردنش janna برداشتم ، آخر بازی با این که خیلی عقب بودیم فقط 3 تا death داشتم ، تیم مقابل خدود 15 دقیقه ADC ش DC بود ، اما یک مشت noob به جای این که درست بازی کنند ، جلوی تیمی که فقط 3 تا تانک و یه دونه assassin داشت ، همش feed می دادن ، عین دیوانه ها همش می رفتن جلو می مردن ، تک به تک ، آخرشم که ADC شون اومد.
    به trynda می گفتم برو armor بخر ، health بخر ، احمق اصلا فکر می کنم انگلیسی بلد نبود ، نه یک ها گفت نه یک نه ، فقط یک مقدار magic resist داشت ،تانک هم نداشتیم غیر اون.
    بازی دیگه هم که من malph برداشتم ، تیم مقابل 4 تاشون AD بودن ، راحت می تونستیم بزنیمشون ، اما ابله ها باز یک به یک می رفتن جلو feed می دادن ، آخرش هم هر چی می گم def بازی کنید ، من فارم کنم ، می بریم ، رفتند surrender کردن ، بازی از این بدتر رو برده بودم تا حالا ، اما اینا نمی دوتنم surrrender چه فایده ای داره براشون که این کار رو می کنند.خوب بازی کنید یا ببرید یا ببازید، حداقل سعیش رو آدم کرده Lp مفت از دست نداده.
    چیز جدیدی نیس !! بنظر من sur وقتی خوبه که دقیقه 20 باشی و بدونی که حتما میبازی ! تیم حریفم اینو بدونه و بخواد ترول کنه!

2. 4 کاربر از p30 arman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه msgcpp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Freljord

پيش فرض

صبح یک بازی رفتم ، تیم مقابل amumu برداشت ، من هم برای counter کردنش janna برداشتم ، آخر بازی با این که خیلی عقب بودیم فقط 3 تا death داشتم ، تیم مقابل خدود 15 دقیقه ADC ش DC بود ، اما یک مشت noob به جای این که درست بازی کنند ، جلوی تیمی که فقط 3 تا تانک و یه دونه assassin داشت ، همش feed می دادن ، عین دیوانه ها همش می رفتن جلو می مردن ، تک به تک ، آخرشم که ADC شون اومد.
    به trynda می گفتم برو armor بخر ، health بخر ، احمق اصلا فکر می کنم انگلیسی بلد نبود ، نه یک ها گفت نه یک نه ، فقط یک مقدار magic resist داشت ،تانک هم نداشتیم غیر اون.
    بازی دیگه هم که من malph برداشتم ، تیم مقابل 4 تاشون AD بودن ، راحت می تونستیم بزنیمشون ، اما ابله ها باز یک به یک می رفتن جلو feed می دادن ، آخرش هم هر چی می گم def بازی کنید ، من فارم کنم ، می بریم ، رفتند surrender کردن ، بازی از این بدتر رو برده بودم تا حالا ، اما اینا نمی دوتنم surrrender چه فایده ای داره براشون که این کار رو می کنند.خوب بازی کنید یا ببرید یا ببازید، حداقل سعیش رو آدم کرده Lp مفت از دست نداده.
    واقعاً اینایی که میگن sur یا sur @ 20 اعصاب آدم رو خورد میکنن، تا یه tower از ما میوفته دیگه فقط میگن sur، یادمه یه پلیر pro بود میگفت sur is for noobs ، باور کنید شده 24 به 4 عقب بودیم و تک به تک هر 5 تامون از 5 تای اونا میخوردیم ولی با teamwork بازی رو بردیم.

4. 4 کاربر از msgcpp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

تیم شما
    ashe 0/10/4
    sona 2/10/2
    lux 0/4/0
    nasus 2/8/1
    yi DC
    دقیقه 15 بازم با تیم ورک میتونی ببری؟

6. 4 کاربر از p30 arman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

تا وقتی Eune هستی همینه که هست 60% انگلیسی بارشون نیست همش Agol Agol میکنن

8. 4 کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pancha73's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

1 سوال از کلمه dafuq دقیقا چه زمانی باید استفاده کرد؟

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

هر زمان که عشقت کشید

11. 2 کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kheee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    سبزوار(بيابانوار)

پيش فرض

nvm
    یعنی چی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    حکومت خود مختار پشت کامپیوتر

پيش فرض

Never mind یعنی بیخیال یا ولش کن

14. این کاربر از Soli_AK47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    حکومت خود مختار پشت کامپیوتر

پيش فرض

تا حدودی شبیه هم فقط اون لاغر تر رژیم گرفته بود قبلا اونجا
    این درشت تر میزنه

Regarding Shyvana and adding another dragon to the mix:

"Fair concern, quite agree we should avoid disempowering existing champions with new ones. One of the things that appealed to us about Ao Shin in the first place though was that we saw an opportunity to do something pretty different dragon wise that wouldn't step on Shyvana's talons. Another western fire breathing dragon on the other hand would have created those sort of problems."

Regarding Janna and having someone contest her wind powers:

"Differentiation from Janna's definitely important, thankfully there's a huge number of different things you can do with this sort of theme so that's something we've borne in mind, rather than a significant problem. And yes, size is also something that's got a decent amount of discussion, as is how to capture the sort of power associated with dragons in a way that's both satisfying and balanced. We're not ready to talk details yet, great topics for discussion once we are though."
    بقول من مثل اینکه shyvana و Zilean کلک یه روابط مشکوکی داشتن این به وجود آمده.

16. 5 کاربر از Soli_AK47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

بقول من مثل اینکه shyvana و Zilean کلک یه روابط مشکوکی داشتن این به وجود آمده.
    Zilean چه ریطی به ao shin داره !!!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •