تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 866 از 1298 اولاول ... 366766816856862863864865866867868869870876916966 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,651 به 8,660 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان سلامچند روز دیگه قرارداد یساله طرح کمپینم تموم میشه واسه تمدید باید حضوری رفت مخابرات یا از طریق سایت هم میشه؟مرسی
    باسه تمدید باید حضوری بری البته تمدید نکنی بهتره. کمپین های جدید ارزونتره یکی از اونا رو بردار.

2. 3 کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

به نظرتون دیوث تر از مخابرات وجود داره؟؟ طرح کمپین پارسال من 24 این ماه تموم میشه. تا حالا یکم هر ماه شارژ میشده. این ماه شارژ نشد منم گفتم شاید چون این ماه رو کامل حساب نمیشه و 24 روز دیگه تموم میشه شارژ نکردن برداشتم 1 گیگ خودم شارژ کردم. امروز که 4 ام میباشد برداشته شارژ شده. امروز رفتم مخارات طرح کمپین جدیدم رو فعال کردم. دقیقآ موقعی که برداشتم یوزر و پسورد رو زدم و با طرح جدیدم به اینترنت وصل شدم 4 گیگ هم کمپین قدیمیم شارژ شد نمیدونم حالا چه ارتباطی به هم داشتن ولی هر چی که هست این مخابرات خیلی دیوثه.
    Last edited by mamad24; 25-11-2014 at 14:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان شما هم برای ورود به سامانه مشکل دارین برای من باز نمیکنه اصلا سایتشو
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    217.219.5.9

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

به نظرتون دیوث تر از مخابرات وجود داره؟؟ طرح کمپین پارسال من 24 این ماه تموم میشه. تا حالا یکم هر ماه شارژ میشده. این ماه شارژ نشد منم گفتم شاید چون این ماه رو کامل حساب نمیشه و 24 روز دیگه تموم میشه شارژ نکردن برداشتم 1 گیگ خودم شارژ کردم. امروز که 4 ام میباشد برداشته شارژ شده. امروز رفتم مخارات طرح کمپین جدیدم رو فعال کردم. دقیقآ موقعی که برداشتم یوزر و پسورد رو زدم و با طرح جدیدم به اینترنت وصل شدم 4 گیگ هم کمپین قدیمیم شارژ شد نمیدونم حالا چه ارتباطی به هم داشتن ولی هر چی که هست این مخابرات خیلی دیوثه.

دیوث ها از منم شارژ زردن من قصد جمع آوری داشتم ...4گیگ شارژ زردن فقط 4 روز مهلت استفاده بیشرفا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دیوث ها از منم شارژ زردن من قصد جمع آوری داشتم ...4گیگ شارژ زردن فقط 4 روز مهلت استفاده بیشرفا
    آقایون محترم اگر وقت ندارید شارژتون رو مصرف کنید یوزر پس رو پ.خ کنید تا من براتون مصرف کنم

سلام دوستان شما هم برای ورود به سامانه مشکل دارین برای من باز نمیکنه اصلا سایتشو
    217.219.5.9
    من مشکلی ندارم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آقایون محترم اگر وقت ندارید شارژتون رو مصرف کنید یوزر پس رو پ.خ کنید تا من براتون مصرف کنم

من مشکلی ندارم
    خوشبختانه ...دقایقی قبل با یک نفر به توافق رسیدیم برای مصرفش ...دیر گفتید

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

امروز که مخابرات بودم طرف میگفت سامانه کرمش گرفته هنوز شارژا رو اعمال نکرده. اصلآ نباید طرحی برداشت که پولش رو قبض بیاد اینجوری مخابرات به هر بهونه ای هر غلطی میتونه بکنه. 4 گیگ شارژ من تاریخش رو زده 1 ام اونوقت یه دفه 4 ام ظاهر میشه.
    Last edited by mamad24; 25-11-2014 at 22:15.

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

سلام
    یک مورد جالب! من طرح ۲ مگ نا محدود دارم الان یک سالش تموم شده!‌ یعنی امروز اخرین روزشه!‌
    رفتم داخل پنل در قسمت سروریس ها -> پرداخت ها و شارژها دیدم تا حالا ۱۳ تا فاکنور برای این طرح برای من صادر شده! سرویسی که ۱۲ ماه بوده چطور ۱۳ تا فاکتور صادر شده براش؟ فاکتور اخر تاریخ صدورش مربوط به ۲ ابان یعنی ۲ روز پیشه! که هنوز منتظره بره رو قبض تا پرداخت بشه.
    قبض میان دوره گرفتم گویا مبلغ فاکتور اخری هم رفته روی قبض! دزدی تا چه حد؟؟
    Last edited by Mr. M.S.R; 25-11-2014 at 23:43.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    یک مورد جالب! من طرح ۲ مگ نا محدود دارم الان یک سالش تموم شده!‌ یعنی امروز اخرین روزشه!‌
    رفتم داخل پنل در قسمت سروریس ها -> پرداخت ها و شارژها دیدم تا حالا ۱۳ تا فاکنور برای این طرح برای من صادر شده! سرویسی که ۱۲ ماه بوده چطور ۱۳ تا فاکتور صادر شده براش؟ فاکتور اخر تاریخ صدورش مربوط به ۲ ابان یعنی ۲ روز پیشه! که هنوز منتظره بره رو قبض تا پرداخت بشه.
    قبض میان دوره گرفتم گویا مبلغ فاکتور اخری هم رفته روی قبض! دزدی تا چه حد؟؟
    اولین فاکتور شما مربوط ب چه تاریخی میشه؟؟؟
    Last edited by mamad24; 26-11-2014 at 01:52.

حـــــرفـه ای Babak_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام دوستان ... میشه نظرتون در مورد این خط بگید چطوره ؟ دومگ مخابرات هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •