خیلی جالبه زنگ زدم میگم افت سرعت دارم میگه اینکار رو بکن اونکارو بکن میگم همه اینکارارو کردم. میگه پس شبکه مشکل داره برطرف میشه![]()
خیلی جالبه زنگ زدم میگم افت سرعت دارم میگه اینکار رو بکن اونکارو بکن میگم همه اینکارارو کردم. میگه پس شبکه مشکل داره برطرف میشه![]()
این عدد رو نوشته کیلوبایت. یعنی برای تبدیل به مگابایت باید تقسیم بر 1024 بشه. که برای شما میشه 1351 مگا بایت.
منم که 4 گیگ دارم این ماه 1 هفته زودتر تموم شد و باقی مانده ترافیک رو زده 0. در حالی که هر ماه تا آخر ماه واسم می موند و این ماه هم دانلود خاصی نداشتم.
الان برای من استفاده در دور حاری رو زده 2067273 کیلوبایت یعنی 2018 مگابایت. اگر منظورش برای این ماه باشه عملاً 2 گیگ من رو ترکونده رفته
خدا خفه شون کنه. فقط بلدن تبلیغ کنند و تعرفه ها و بسته های رنگی بدن بیرون. هرماه وضعیت همینه هر دفعه یه بامبولی در میارندزدی تو روز روشن
الان هم استفاده ماه های قبل رو نمی تونم ببینم. از راه اندازی یه سیستم چک کردن آنلاین هم عاجزن. 1 ماه نشد سیستمشون بدون مشکل باشه![]()
Last edited by Mehran14233; 14-12-2012 at 14:25.
سرعت شرکت های دیگه 128 200 هست برایچی وایمکس 16 هست؟!
سلام.
ساعت رایگان شبانه رو برداشتن ؟؟ 2 تا6 صبح برای سرویس اعتباری !
سلام به همگي دوستان
دوستاني كه وايمكس ايرانسل دارند
بنده راه حلي واقعي و تست شده دارم كه براحتي ميشه 10% تخفيف تو شارژ وايمكس ايرانسل گرفت.
هر كدوم از دوستان اطلاع داشت پ خ بده.
ممنون و ارادتمند
سلام
واسه من همین جوری شده. مصرف شده و باقی مانده رو که جمع کنی 500 مگابایت کمتر از ترافیک ماهیانه هستش. با توجه به اینکه ظاهرا 512 محدمد دیگه ارائه نمیکنه میخوام ماه دیگه از ایرانسل خداحافظی کنیم.
دوستان من تعرفه 6 ماهه 1024 فعال کردم.سرعت دانلود حداکثر 130 هست اونم خیلی کم.بیشتر با گوشی دانلود میکنم.الان سرعت 8 تا 15 هست.خجالت آور نیست
با این افتضاحی که ایرانسل تو 1 2 ماه اخیر به بار آورده همه باید این شرکت رو تحریم کنند.
البته من خودم بیش از یکسال هست که از این سرویس استفاده میکنم و تا 2 3 ماه پیش هم به همه پیشنهاد میدادم که استفاده کنند اما افت سرعت های اخیر خجالت آور هست.
من 512 پایه دارم اما Browsing از 128 مخابرات هم بدتر شده است.
شرایط و رفتارمون مثل هم بوده راجب ایرانسله ...د
من هنوز موندم ترافیکم چطوری کم میشه !
الان رو یک مگ مخابراتم
خیلی راضیم
Sent From my One X using ARHD 17.1
امروز دیگه شورشو در آوردن میره تو پورتال کد رو میزنم نیگه authentication failed به خدا خسته شدم از بس زنگ زدم پشتیبانی این شرکت مزخرف اولا یک ربع باید منتظر بمونی جواب بدن بعد دلیل های من درآوردی میارن و ماست مالی میکنن
الان سیم کارت رایتل هم سرعتش از این وایمکس 1 مگ من بیشتره دیگه نمیدونم چیکار کنم این 80 تومن پولی که میدم به این سرویس مزخرف بیارزه
بچه ها مبین نت چطوره؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)