مرسی از این آپدیت
من این رو هم دانلود کردم ولی در نصبش دو دل هستم یعنی ارزش داره دست 2 انگلیس رو جایگزین دسته 2 آلمان کنم؟
نظرتون چیه؟
مرسی از این آپدیت
من این رو هم دانلود کردم ولی در نصبش دو دل هستم یعنی ارزش داره دست 2 انگلیس رو جایگزین دسته 2 آلمان کنم؟
نظرتون چیه؟
کسی مارو نمیبینه؟
دوستان یه مشکل...!
من ترکیب تیم liverpool رو به 4.4.2 تغییر دادم ولی وچنتا بازیکن رو هم از
نیمکت ذخیره آوردم تو تیم ترکیبو کنف یکون کردم و save کردم حالا وقتی
load میکنم ترکیب جدیدمو هیچ کدوم از بازیکنا سر جای خودشون نیستن
فقط ترکیب 442 هست و باید بازیکنارو همش ارنج کنم . چرا اینجوریه ؟
چی کار کنم درست بشه؟
باید منتظر بشی تا بازیکنانت رشد کنن و قوی بشن اگه بازیکنان ضعیفی به لحاظ Overal داشته باشی نمی تونی به سادگی بازیکن بگیری به مرور که بازیکنان قوی توی تیم اضافه میشه به تیمت بعدش خیلی راحت می تونی مسی رونالدو دیه گو و ... رو بیاری توی تیم مثل سابق نیست که به بازیکنان خوب کلی پول بدی و راضی کنی که بیان توی تیمت سخت شده
شما احتمالا Asisted کردی اون ترکیب چینی و لاین آپ رو اون رو بذار روی صفر ببین حل میشه
اول باید با برنامه PRO-EVO Editing Studio 2010 شماره صدای هر تیمو که میخواید این صدا جای اون قرار بگیره پیدا کنید که من بلد نیستم بعد با برنامه AFS Explorer فایل dt01.img رو از محل نصب بازی باز میکنی و جایگزین صداها می کنید
Last edited by Mehdi.ss; 03-12-2009 at 21:42.
ویرایش شد حذف شود
Last edited by Mehdi.ss; 12-12-2009 at 22:17.
آقا من assist نکردم . شما چجوری save میکنید ؟شما احتمالا Asisted کردی اون ترکیب چینی و لاین آپ رو اون رو بذار روی صفر ببین حل میشه
بابا یکی جواب منو بده
.................................................. .............
اگه تو لیگ بخوای این کار رو کنی باید بریو بازیکن بخری که با توجه به بودجه تیمت می تونی این کار رو بکنی ............مثلا من روبینیو رو به رئال مادرید اوردم و چند تا بازیکن دیگه هم از تیم استعداد یابیش در باشگاه اوردم که 32 تا بازیکنم پر شد و وقتی یکی از بازیکنام رو فروختم همه از دستم عصبانی شدن.............
در کل تو لیگ که باید بازیکن رو جست و جو کنی و بعد بخری که پول زیدی هم بعضیهاشون می خوان و ممکه که همه پولت رو بدی و در وسط لیگ موقع پرداخت پول بازیکنان پول کم بیاری و ورشکست بشی که در واقع گیم اور می شی تو لیگ روش پول در آوردن در مثلا مستر لیگ هم اینه که اول هر لیگ یه سری اسپانسر برای تیم میاد و به تیم در قبال برد های داخل خانه پول میدهد و جایزه ای هم به بردن جام ها اختصاص می دهند که اگه یه لیگ رو چند با بازی کنی چندیت اسپانسر می تونی پیدا کنی و حسابی پول در بیاری ....... وگرنه قبل از شروع کردن به بازی با مثلا مستر لیگ باید بازکن رو در تیم مورد نظرت ادیت کنی.........
یکی از دوستان نوشته بود تو این سایت نرین که ویروس فعال داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)