سلام دوستان بنده از اینترنت 256 استفاده می کنم حداکثر سرعت دانلودم 500 هست اما نرم افزار DU METER سرعت دانلودم را به صورت زیر نشان می دهد این سرعت نشاندهنده چیست؟
سلام دوستان بنده از اینترنت 256 استفاده می کنم حداکثر سرعت دانلودم 500 هست اما نرم افزار DU METER سرعت دانلودم را به صورت زیر نشان می دهد این سرعت نشاندهنده چیست؟
Last edited by sara100; 29-10-2011 at 22:04.
مخابرات کجاست؟؟
ماهی چند میدی؟؟ همیشه با این سرعته؟؟![]()
مخابرات شهر شهید پرور ساری هست. اره همیشه بین 350 تا 480 دانلود دارم. بعضی وقتا لحظهایی تا 520 هم میره. ماهی 13 تومن میدم با ترافیک 8گیگ در ماه
شما كه ميگي مخابارت بگير تو شهر خودت و منطقه خودت بايد پيشنهاد بدي نه براي همه جا. مخابرات دارم افتضاحه و اشغاله. يه عكس ميخوام باز كنم حجمش 6 مگ هست 10 بار ريفرش ميكنم. الان رفتم وايمكس گرفتم خيال خودم راحت كردم. ADSL هم قديمي شده و ورچيده شده اينجا تازه رو سرعت زير 1 مگ مانور ميكنن. الان سازمان ملل هم افتاده دنبال اينترنت كمتر از 4 مگ نبايد باشه و براي همه كشورها تا 2015 بايد به اين حد برسن. شركتهاي پپ هم كه تا سال ديگه رد صلاحيت ميشن و چيزي كه دست مخابارت باشه بايد گل گرفت. شما حالشو ببر فعلا كه ميتوني![]()
دوستان من اصلا دیگه نمیتونم با وی پی ان کار کنم سرعت من اینقدر کم شده یا واقعا فلکشو بستن؟؟؟ چه وضعشه اخه واقعا بد بختیم ...خواهشا جواب درست بهم بدید ایا راهی هست که بهتر شه سرعتم؟؟
وایمکس شما در چه حاله؟
در کل هر چیزی شانس میخواد حالا اینترنت باشه مخابرات باشه وایمکس باشه یه موقع واسه یکی میشه دیگه...
ما که از دار دنیا یه مثقال شانس نیاوردیم...
دوستان کدوم شرکت ها برای شهر پردیس خدمات ADSL دارند ؟ و خدماتشون هم خوب هستش ؟
tp-link
zyxel
asus
خودم از زایکسل و ایسوس استفاده میکنم حرف ندارن ولی اگه یکم بیشتر پول بزاری Linksys بگیری عالیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)