واقعا تا یکی فداکاری نکنه و FW های جدید رو نگیره نمی شه به سونی اعتماد کرد
آخه سونی همیشه گرونتر از همهی برند هاست
حالا بخاطر کیفیت یا هر چیز دیگه!
مثلا درباره تلویزیون های سونی نه تنها قیمت پایین نیومده بلکه بالا هم رفته
واقعا تا یکی فداکاری نکنه و FW های جدید رو نگیره نمی شه به سونی اعتماد کرد
آخه سونی همیشه گرونتر از همهی برند هاست
حالا بخاطر کیفیت یا هر چیز دیگه!
مثلا درباره تلویزیون های سونی نه تنها قیمت پایین نیومده بلکه بالا هم رفته
آقا کسی در این مورد نظری نداره ؟ این سما چجوریه ؟ ممکنه لپتاپاش ریفر یا استوک باشن ؟؟؟؟؟ قیمت هاش خیلی خوبن ها! با گارانتی بین الملله هاشو میگم
يك لپ تاپ براي كار انيميشن و 3Ds Max مي خواستم. حداكثر تا 1.300.000 تومان هم مي تونم هزينه كنم. اساتيد چي پيشنهاد مي كنند؟
این یعنی چه!
یعنی با گارانتی بین المللی که داره گارنتی میکنه زیگورات یا اصلا گارانتی نمیکه!!!
شلوغش نکنین می فمن گرونش میکنن
بعدم که من گیج گیجم
آقایون تو اصفهان کسی میدونه ایران رهجو نمایندگیش کجاس؟
برو تو سایت ایران رهجو اونجا میتونی نمایندگیهاشو کامل پیدا کنی .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته ما استاد نیستیما!
sony fw 45 GH/U : cpu core2duo 2.53 3 mb cache , fsb 1066, Ram:4GB drr2, HDD 400 ,Vga 4650,512 deicated
با کارانتی 3 ساله ایران رهجو , این 70 تومن از بودجه ی شما بیشتره
HP هم میتونید بگیرید
DV6-1125 2.4 3MB 1066 3GB 320GB ATI 4650 15.6 DVD-RW VHP 2.8 China Iran Hp ( Falnik ) 1.240.000 FP RM
گارانتی بین الملل که تو ایران کارایی نداره! 1 جورایی همون بدون گارانتی خودمون میشه که اگه مشکلی پیش اومد باید ببری خارجه گارانتی واسه دوا درمون
سونی و ایران رهجو مگه هندونه فروشین که شب یلدا تا بفهمن مشتری زیاد دارن دولا پهنا بکشن رو مالشون ؟؟![]()
Last edited by nakeshman; 30-07-2009 at 10:12.
ببخشید من پست هام چند ساعت طول میکشه تا بیاد , الانم نمیتونم صبر کنم تا بیاد و بعد ادیتش کنم
آقا من این احتمال رو میدم که این مدل هایی که گفته اصلا ربطی به زیگورات نداشته باشه . یعنی سما خودش آورده و داره از اسم زیگورات سواستفاده میکنه. هوووووم ؟
سما فقط محصولات زیگورات میفروشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر نکنم نمایندگی مرکزی زیگوراته خیر سرش!!!![]()
من به احتمال زیاد فردا FW46 GJ/B رو میخرم از یکی از فروشگاه های زیگورات با پارتی بازی 50 تومن ارزون تر یعنی 1500000![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)