برای شبانه مثلا اگه مودم 12 شب روشن 2شب به بعد رایگان حساب میشه یا 2 شب باید مودم رو روشن کنم؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
برای شبانه مثلا اگه مودم 12 شب روشن 2شب به بعد رایگان حساب میشه یا 2 شب باید مودم رو روشن کنم؟
باید از ساعت رایگان وصل شی
من میخوام 512 یا 1 مگ نامحدود بگیرم الان 128 مخابراتم درخواست 512 دادم اگه خوب نبود جمعش میکنم میام اسیاتک
محل کارم اسیاتک نامحدود دارم 1 مگ خیلی باحاله
اصلا سمت مخابرات نرین دیوونتون میکنه یه جیمیل سه روزه نتونستم باز کنم ولی اسیاتک باز میکنه
دیروز یاهو میل هم باز نمیکرد مخابرات
مخابرات یه محدودیتهایی بیشتر داره
به نظرتون قرار داد یک ساله نامحدود ببندم؟
دوستان خواهشا اطلاعات غلط ندیدن
رفیق مورد اول اینه که ساعات رایگان شبانه اسیا تک از ساعت 1 شروع میشه نه 2
مورد دوم هم اینه که شما میتونید مودمتون از قبل ساعت 1 روشن بزاری و وقتی ساعت 1 میشه دانلود شما به صورت اتوماتیک و خود به خودی میره روی دانلود رایگان و نیازی نیست مودم رو خاموش روشن کنید
دوستان من 7روزه 512 نامحدود برنزی فعال کردمالان بخوام بقیه مدت باقی مونده رو (23روز)سرویس 1024برنزی داشته باشم باید چیکار کنم؟؟؟چقد باید هزینه کنم حدودا؟؟؟
شبانه دیشب خوب بودا الان افتضاح هست ! نوسان در حد تیم ملی
دوستان کسی نمایندگی نانونت شنیده ؟؟؟ شنیدم تو اطراف کرج و شهریار و اندیشه سرویس میده ! کسی از اینجاها هست ؟؟
رو جعبه مودمت نگاه کن ببین کدوم این ها است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 25-Feb-2013 13:46 - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 25-Feb-2013 13:45 -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 25-Feb-2013 13:42 -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 25-Feb-2013 13:47 -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 25-Feb-2013 13:45 -
هرکدوم که بود روش کلیک کن برو به صفحه دانلود و جدید ترین firmware شو دانلود کن و اگر بلدی نصب کن اگه نتونستی پخ بزن
قیمت طلایی کم شده!
128 با چند دانلود میکنه؟ خودشون که میگن تا 60 میره!
اما یکی از دوستان تو چند صفحه قبل گفت با سرعت 32 دانلود میکنه
جالبه ک ساپورت تهران هم از این داستان نقره و برنز خبر نداره ....
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)