نه صدا زیادی نداره ولی سرعت کپی کردن پایینه
نه صدا زیادی نداره ولی سرعت کپی کردن پایینه
با توجه به اینکه متوسط Transfer rate در حدود 24.6MB/s هست پس usb2 متصل کردید . پیشنهاد میکنم روی سیستم دیگری که usb3 دارد تست کنید و ببینید آیا بازهم سرعت کپی/پیست پایین هست یا خیر (بشرطی که خود هارد هم usb3 باشد) .
سلام دوستان.
کسی میدونه این warning مربوط به چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه هارد 1tb وسترن دیجیتال پاسپورتی هست که ضربه خورده و بعد از اون وقتی به لپ تاپ نصب میکنم هیچ درایوی نمیاد و سیستم هارد رو نمیشناسه و موقع وصل شدن چراغ هارد چشمک میزنه و با 4 تا بوق میزنه که سه تاش پشت سرهم و یه بوق با فاصله یک ثانیه هست و بعد از چند لحظه این 4 تا بوق تکرار میشه
هارد رو باز کردم هم هد روی هارد میاد و برمیگرده هم دیسک میچرخه
به نظر شما مشکل از کجاست؟
سپاس
سکتورهایی که نه قابل خواندن است و نه قابل نوشتن اگه تعدادش در حال زیاد شدن است هارد رو به یک مرکز معتبر نشون بدید
نمیدونم مشکل هارد چیه ولی با فرمت توسط ویندوز(نه Quick) وضع خیلی داغون میشه...
الان این ها رو به ترتیب ببینید.
محتوای مخفی: این مال سری اول هست که پستشم صفحه ی قبل هست
بعدش
محتوای مخفی: با نرم افزار Active @ Killdisk زیروفیلش کردم
بعدش:
محتوای مخفی: با نرم افزار HDDRegenerator هم چک و ریکاور کردم
ولی...
محتوای مخفی: وقتی با ویندوز فرمتش کردم، اینجوری شد
چیکارش کنم؟
برید دوباره رو تست hdd regenerator اگه دوباره بدسکتور گرفت و Delay sector داشتید و با توجه به زیاد شدنش و زیاد شدن relocated sector ها فکر نکنم بشه نرم افزاری حل کرد و باید هارد رو ببرید نشون بدید
من نمیدونم شما با هارداتون کشتی میگیرید که اینقدر بد سکتور و خطا میدن من خودم 8 ساله چندتا هارد اینترنال دارم هیچ مشکلیم ندارن خدا رو شکر هارد اگه ضربه نخوره هیچیش نمیشه بجز در موارد بسیار نادر
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
از چه راهی می تونیم بفهمیم آخرین تاریخ فرمت شدن یک درایو کی بوده؟
و بهترین روش برای فرمت هارد و درایو های اون چیه؟
من از طریق خود ویندوز فرمت می کنم.
سلام بنده يه هارد دارم كه فقط يه دونه بد سكتور داره چطور ميتونم اون يه دونه بدسكتور رو از بين ببرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)