باید تأیید کُنه؛ که معمولاً سریع تایید می کنن. مثلاً بین نیم ساعت تا 2 ساعت. (البته بعضی وقت ها هم، کمتر از نیم ساعت)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
باید تأیید کُنه؛ که معمولاً سریع تایید می کنن. مثلاً بین نیم ساعت تا 2 ساعت. (البته بعضی وقت ها هم، کمتر از نیم ساعت)
با این بند ها کلی خندیدم...اول فک کردم جکه
یه عزیزی میگفت ، خب تو پاساژ نباشه ، توو طبقه هم نباشه... و تازه تویه بر خیابون هم باشه...خب مگه طرف مغز خر خورده بره کافی نت کنه؟ این همه شغله دیگه میشه زد که۴- واحد صنفی باید در حاشیه خیابان باشد.
۵- واحد صنفی داخل پاساژ نباشد.
۶- واحد صنفی داخل طبقه نباشد.بخدا مریضن!!!!
بازم همون عزیز میگفت: به روی جفت چشاش ، اصلا واسه اینکه 100 در 100 ثبتی بشه از اینا که چش رو اسکن میکنه میخواد بگیره !!!۱۴- ارائه خدمات به کاربران بدون ارائه مدارک هویتی معتبر ممنوع است. متصدی مکلف است پس از رویت اصل مدارک هویتی معتبر و تطبیق عکس، نام و نامخانوادگی، نام پدر، شماره شناسنامه، محل صدور و کد ملی را دقیقاً ثبت کند.
این عزیزه دل بازم گفت: این فیلم هارو 6 ماه کجا نگه داری کنن اونوقت؟ توو فریزر میشه؟۱۵- متصدی مکلف به نگهداری اطلاعات مندرج در بند ۱۴ به مدت شش ماه و نگهداری اطلاعات دوربین مداربسته به مدت سه ماه است. در غیر این صورت مسوولیت قانونی خواهد داشت.
یه 2 ساعتی بود که اینترنت قطع بود .
پدر سوخته ها معلوم نبود چه کار داشتن میکردن پدر سوخته.
ولی حالاکه وصل است.
ما هم با سرعت حال میکنیم.
با تشکر.
هادی
پس قطعی سراسری بوده! منم فک کنم یه ساعتی قطع بود اینترنتم. شاتل خط 5![]()
منم بودم 2 ساعت خط 5 با گوشی اومدم تو سایت دیدم هیچ کی هیچ چی ننونشته 240 تومن شاژرم کم شد جیگرم سوخت![]()
Last edited by mehdihamed; 01-02-2011 at 20:51.
اگر هم تایید واریز پول و ثبت درخواست بیشتر طول کشید یه زنگی به شرکت بزنین فوری تایید میشه .
در مورد قطعی اینترنت هم تایید میکنم امشب - یعنی دیشب - یکی دو ساعتی قطع بود و کانکت نمیشد. احتمالا مشکل سراسری بوده این دفعه پاکتهای اطلاعاتی کلا %100 گم شدن سر از ناکجاآباد در آوردن !
احتمالا تجهیزات جدید موش آزمایشگاهی هم تو همین فرصت 2 ساعته نصب شد !
اما الان که ساعت 12:30 شبه وضعیت خوبه . سیستم فیل ترینگ هم عین ساعت داره کار میکنه ... جالبه چند وقته که این فورومهای فیلم و سریال 3 سوته ظرف کمتر از 1 هفته شناسایی و فیل تر میشن و بلافاصله با اضافه کردن یه عدد به آدرسشون فیل رو 3 سوته دور میزنن و دوباره ... خلاصه داستان 3 سوته ادامه داره ! و این نشون میده همه چیز مرتبه !![]()
تقریبا از ساعت 12 ظهر تا 5 بعد از ظهر اینترنت اندیشه قطع بود
بدتر اینکه وقتی میخواستی با پشتیبانی تماس بگیری بوق اشغال میزد !!!!
بارها و بارها سعی کردم تماس بگیرم ولی نمیشد !!!
درست مثل دیروز که اینترنت قطع بود و درهنگام قطعی هم هنگام تماس بوق اشغال میزد!
بهرحال کسی از دوستان میدونه مشکل چیه ؟ حل شده یا همچنان ادامه داره ؟
این سری خیلی طولانی قطع بود.مثل اینکه درست شد.
سلام تو لنگرود که از صبح حدود 12 قطع بود تا 6 اینا
همه شرکتها قطع بودن یا فقط اندیشه؟؟
trace تا ip اندیشه داشتم بقیه رو نداشتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)