تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 866 از 1635 اولاول ... 3667668168568628638648658668678688698708769169661366 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,651 به 8,660 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه mark3257's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان
    من چند صفحه قبل سوال پرسیدم یه دوربین میخوام حدود 700000 تومن که دوست عزیز fz100 رو معرفی کرد من به عکاسی علا قه دارم کاربر معمولی هستم زوم برام مهم نیست.هرجا میخونم همش ازfz100 بد گفته چیزی که برام مهمه کیفیت عکس و فیلم هر دو خیلی بالا باشه دراین زمینه منو راهنمایی کنید ممنون میشم.اگه دوستان میدونن به زودی میخواد دوربین قوی تری بیاد حاضرم صبر هم کنم
    با تشکر
    من هم دقیقاً همین مشکل رو دارم. خواهش می کنم یکی از دوستان متخصص راهنمایی کنه و به تفصیل توضیح بده. ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه flasher_for_nokia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من هم دقیقاً همین مشکل رو دارم. خواهش می کنم یکی از دوستان متخصص راهنمایی کنه و به تفصیل توضیح بده. ممنون
    اگر دوربین نیمه حرفه ای با بالاترین کیفیت عکس مد نظرتون هست Panasonic LX5 , Canon G12 بهترین انتخاب هست.
    اگر دوربین با زوم بالا ولی با کیفیت عکس کمتر می خواین به نظر من Panasonic FZ45 , Canon SX30 بهترین انتخاب هست.
    اگر زوم بالا با کیفیت عکس باز هم پایین تر ولی فیلم برداری بهتر می خواین Panasonic FZ100 انتخاب خوبی است.

3. 4 کاربر از flasher_for_nokia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سال نوتون مبارک
    راهی هست که اطمینان داشته باشیم باتری و شارژری که فروشنده میده اصله؟
    تو جمهوری بعضی مغازه ها قیمت بالاتر میدن ولی میگن باتری و ... اصل میدیم؛ اون مغازه هایی ام که ارزونتر میدن میگن تو فاکتور شرط میکنیم که اصل میدیم، مثلا مغازه دارا قسم میخورنd3100 خریدش 735 تومنه درضورتیکه بعضی جاها 720 تومنم میدن!
    راستی قیمتم بدون وسایل جانبی پرسیدم
    ممنون

شاید خبر دست اول نباشه ولی canon kiss x5 ام تو جمهوری دیدم، میداد 1200.

5. 2 کاربر از mrezae بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

احتمالا fz100 رو برای فیلمبرداریش معرفی کردند
    ولی به نظر من اگه شما می خوای کیفیت عکست بالا باشه باید بری سراغ دوربین هایی که سنسور بزرگی دارند مثل Panasonic LX5 و Canon G12 و Canon S95 .من بهتون Panasonic LX5 رو پیشنهاد می کنم.کیفیت عکس هاش خیلی خوبه
    دوست عزیز از پاسخ شما ممنونم.ولی fz100 مگه عکساش چطورن که اینقدر میگن بده.من عکس برام خیلی مهمه ولی فیلمبرداری هم به همون اندازه ظاهرا fz100 فیلمبرداریش خوبه.دوربین جدید بهتری در راه نیست منتظرش باشم؟اصلا تفاوت یه دوربین حرفه ای و نیم حرفه ای و کامکت در چیه؟

داره خودمونی میشه Mohammad_Asus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کیفیت به نسبت گفته میشه ، مثلا کیفیت FZ100 نسبت به G12 کمتره ، نه اینکه کیفیت بدی داشته باشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اگر دوربین نیمه حرفه ای با بالاترین کیفیت عکس مد نظرتون هست Panasonic LX5 , Canon G12 بهترین انتخاب هست.
    اگر دوربین با زوم بالا ولی با کیفیت عکس کمتر می خواین به نظر من Panasonic FZ45 , Canon SX30 بهترین انتخاب هست.
    اگر زوم بالا با کیفیت عکس باز هم پایین تر ولی فیلم برداری بهتر می خواین Panasonic FZ100 انتخاب خوبی است.

من برام زوم بالا و فرمت RAW مهم هستش اما فیلم برام مهم نیست. درحقیقت یه دوربین برای شروع عکاسی دیجیتال می خوام و بعد از یه مدت می خوام دوربین حرفه ای بگیرم. حالا با این شرایط کدوم رو انتخاب کنم. ای کاش SX30 فرمت RAW داشت یا G12 زومش یک کم بالاتر بود.

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من برام زوم بالا و فرمت RAW مهم هستش اما فیلم برام مهم نیست. درحقیقت یه دوربین برای شروع عکاسی دیجیتال می خوام و بعد از یه مدت می خوام دوربین حرفه ای بگیرم. حالا با این شرایط کدوم رو انتخاب کنم. ای کاش SX30 فرمت RAW داشت یا G12 زومش یک کم بالاتر بود.
    سلام
    من خودم FZ35 دارم. برای عکاسی خیلی خوبه.کار باهاش خیلی راحته
    امکاناتشم خیلی زیاده

فکر کنم FZ40 برای شما گزینه خوبی باشه ... فقط کمی نویز داره که البته خیلی زیاد نیست ... به امکاناتش می ارزه

نمی خواید برید سراغ SLR ؟
    Last edited by rostamiani; 21-03-2011 at 17:17.

10. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبارک باشه
    باتری های Energizer هم خیلی باتری های خوبی هستند
    لطفا هر وقت تونستی یک تستی بکن ببین تو زوم های مختلف چطور فوکوس می کنه

متشکرم
    سلام، ممنون
    شرمنده که دیر جواب میدم، این مدت درست نشد به سایت سربزنم.
    توی زوم های مختلف مشکلی نداره و راحت فوکوس میکنه، حتی تو 12x
    در کل به نظر من که خوبه و راضی ام
    مبارکه
    مموری رو گرون گرفتید
    همون camelion خوبه اون سفیدا چیزای خوبیه
    شارژر هم یه چیز معمولی
    خیلی ممنون، حدودا این مدلی که من گرفتم چنده؟ (sandist 8gig class 6) من قیمت درست مموری رو نداشتم و دیگه همونجا که دوربینو گرفتم اینم خریدم.
    مموري رو خودش نداره مگه ؟؟ از كجا خريدين ؟؟
    نه هیچ دوربینی مموری روش نداه و شما جدا باید بگیرید.
    من از جمهوری و از یه مغازه تو پاساژ ایرانیان خریدم.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    من خودم FZ35 دارم. برای عکاسی خیلی خوبه.کار باهاش خیلی راحته
    امکاناتشم خیلی زیاده

فکر کنم FZ40 برای شما گزینه خوبی باشه ... فقط کمی نویز داره که البته خیلی زیاد نیست ... به امکاناتش می ارزه

نمی خواید برید سراغ SLR ؟

ممنون از راهنماییتان. راستش اول می خواستم برم سراغ SLR ولی من تا حالا دوربین دیجیتال نداشتم. قدیمترها ( منظورم 13-14 سال پیشه خوب این مدت برای تکنولوژی خیلی قدیمیه دیگه) دوربین آنالوگ داشتم و عکسهای عالی باهاش می گرفتم. حالا برای شروع کار دیجیتال ترجیح می دم با یه نیمه حرفه ای شروع کنم.نظر شما چیه؟
    از طرفی همه دوربین های SLR برای زوم بالا لنز میخوان که هزینه رو افزایش می ده البته می تونم هزینه اش رو بدم اما به شرطی که مطمئن باشم برام بدرد بخور هستش. فعلاً دنبال یه دوربین نیمه حرفه ای برای شروع هستم.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یه سوال در مورد لنز دوربین ها دارم نمی دونم جاش توی این بخش هست یا نه.

کاتالوگ کامل لنزهای کانن و نیکون رو دانلود کردم که خودش به چندین دسته لنز تقسیم می شد مثل لنرهای زوم و تله و .... اما نمی دونم چطور میشه فهمید هر لنز چقدر زوم داره منظورم 24X یا 30X یا .. هست.
    هیچ جا توی کاتالوگ مستقیماً به این موضوع اشاره نشده اما خیلی دیگر از پارامترهای هر لنز رو گفته که من دقیقاً نمی دونم چیه. کسی هست در این مورد راهنمایی کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •