تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 866 از 949 اولاول ... 366766816856862863864865866867868869870876916 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,651 به 8,660 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یعنی کم کنن یا افزایش بدن؟
    زیادکنن ...
    سرعت من نسبت به روزای قبل بیشتر نشده اما ثباتش بیشتر شده مثلا قبلا سرعت تا 300 کیلوهم میومد با سرور خارجی اما الان 480 تا 500 هست !!!
    احتمالا باید بهتر شه تا هفته بعد یا بعدیش !
    در کل من میمونم رو فناوا چون معلوم نیست برم رو شرکت دیگه و چی پیش بیاد !
    Last edited by George Shelly; 15-12-2017 at 14:02.

2. 2 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

زیادکنن ...
    سرعت من نسبت به روزای قبل بیشتر نشده اما ثباتش بیشتر شده مثلا قبلا سرعت تا 300 کیلوهم میومد با سرور خارجی اما الان 480 تا 500 هست !!!
    احتمالا باید بهتر شه تا هفته بعد یا بعدیش !
    در کل من میمونم رو فناوا چون معلوم نیست برم رو شرکت دیگه و چی پیش بیاد !
    سبام داداش عکس از سرعت دانلودت بزار

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سبام داداش عکس از سرعت دانلودت بزار

5. 2 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

آسياتك تعرفه هاش داغونه نسبت به بقيه ولي نوسان سرعت و قطعي تو اين چند ساله شايد ٢-٣ بار هم برام پيش نيومده. هر چند ديروز خط رو تخليه كردم ! فعلا منتظرم ببينم ثبات پيدا ميكنه يا نه !
    پس شما خیلی خوش شانس بودی و البته هر مرکز مخابراتی با اون یکی فرق داره. من منطقه 7 هستم مرکز مخابرات آشغال نظری. ماهانه هم حتی شده بود در حد 1000 تومن ولی باز گرون میکرد. خیلی دزده آسیاتک. پینگشم فاجعست

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کسایی که قصد کوچ کردن دارن، یخورده بیشتر صبر کنن تا شرکت های دیگه هم تعرفه هاشونو تغییر بدن
    آخه یه مهلتی داشت آخرین تغییرات، نمیدونم دقیق کی بود ولی شرکتا موظف بودن تا اون تاریخ قیمت نهایی رو اعلام کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

وزیر راستگو!!!!!!! گفته بود طرحی داده که کف سرعت ها رو بعد از اتمام حجم برای سرویس های مختلف، متفاوت تعیین میکنه ولی این پست جدیدشه تحویل بگیرید:

در خصوص محدود شدن ترافیک پس از رسیدن به سقف مصرف منصفانه نیز قبلا عرض کرده بودم که پیگیری خواهم کرد. در مصوبه، کلمه حداقل قبل از صد و بیست و هشت کیلو بیت اضافه و ابلاغ شد و این امکان بوجود آمده که شرکتها در این محدودیت نیز با یکدیگر رقابت نمایند.

ایشون همش در حال پیگیری هستن و صحبت قبلیشم یادش رفته کلا! منم زیر پستش اینو نوشتم براش:

" در خصوص محدود شدن ترافیک پس از رسیدن به سقف مصرف منصفانه ، اینا تا زور بالا سرشون نباشه رقابت نمیکنن. شما قول دادی مصوبه بدی و سرعت های خوبی برای کف سرویس های مختلف تعیین کنی پس چی شد؟ مرد باش و سر حرفت بمون. شونزده کیلوبایت فاجعست. ضمنا همین شونزده هم نمیدن. یکی از رفقا حجمش تموم شده بهش هشت کیلوبایت سرعت دادن. برای بعضیا با همین هشت کیلوبایت بین المللی هم باز نمیشه و فقط سایت های آشغال داخلی باز میشه. ضمنا خیلیا سایت آپارات رو هم از حجم بین المللی کم میکنن. دست از این تفکیک ترافیک بردار "

9. 2 کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

وزیر راستگو!!!!!!! گفته بود طرحی داده که کف سرعت ها رو بعد از اتمام حجم برای سرویس های مختلف، متفاوت تعیین میکنه ولی این پست جدیدشه تحویل بگیرید:

[emoji421]در خصوص محدود شدن ترافیک پس از رسیدن به سقف مصرف منصفانه نیز قبلا عرض کرده بودم که پیگیری خواهم کرد. در مصوبه، کلمه حداقل قبل از صد و بیست و هشت کیلو بیت اضافه و ابلاغ شد و این امکان بوجود آمده که شرکتها در این محدودیت نیز با یکدیگر رقابت نمایند.

ایشون همش در حال پیگیری هستن و صحبت قبلیشم یادش رفته کلا! منم زیر پستش اینو نوشتم براش:

" در خصوص محدود شدن ترافیک پس از رسیدن به سقف مصرف منصفانه ، اینا تا زور بالا سرشون نباشه رقابت نمیکنن. شما قول دادی مصوبه بدی و سرعت های خوبی برای کف سرویس های مختلف تعیین کنی پس چی شد؟ مرد باش و سر حرفت بمون. شونزده کیلوبایت فاجعست. ضمنا همین شونزده هم نمیدن. یکی از رفقا حجمش تموم شده بهش هشت کیلوبایت سرعت دادن. برای بعضیا با همین هشت کیلوبایت بین المللی هم باز نمیشه و فقط سایت های آشغال داخلی باز میشه. ضمنا خیلیا سایت آپارات رو هم از حجم بین المللی کم میکنن. دست از این تفکیک ترافیک بردار "
    زیاد خودتو در گیر نکن نت تو ایران درست بشو نیست این ۱۲۸ هم سرکاریه و همین چند ساعت پیش مخابرات یک طرحی داده یک ساله ۱۲۰ گیگ حجم با قیمت ازشون پرسیدم چرا این طرح دادین مگه غیر حجمی نشدن نت؟ گفتن این طرح همین امروز هست فقط!!!!!! اقا بر طبق مصوبه تا جای که من میدونم این مدل فروش غیر قانونیه مگه نیست؟ مخابرات پس چرا طرح های حجمی اونم با حجم کم داره میفروشه؟ همین فن اوا اولش واسه جذب مشتری اومد طرح شبانه رایگان الان حجمیش کرده چرا؟ چون میخان مشتری جمع کنن کیفیت کار مهم نیست
    چرا پیگیری نمیشه؟؟؟؟

Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk

11. این کاربر از mr.arbab28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اینترنت شبانه یه اپشنه دقیقا برای جذب مشتری وگرنه خاطرتون باشه همین فن آوا چند ماه پیش خیلی یهویی اینترنت شبانه رایگانش رو جمع کرد و همه شاکی شده بودن!
    ولی خب این حجمی رو که براش قرار دادن اگه پابرجا بمونه حداقل باعث میشه حالا حالا ها جمعش نکنن .
    گرچه الان یه ابهامی پیش اومده بعضیا میگن این حجم شبانه بین المللیه ، بعضیا میگن داخلیه و نصفش میشه بین المللی ...

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

کسی 16 مگابیت نگرفت جدیدا تست کنه؟ تک کانکشنش چطوره؟ اگه کسی سرویس پایین تر هم گرفته تک کانکشنشو یه آمار بده لطفا

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من جمع آوری کردم از این شرکت فوق آشغال ....
    کوچکترین تعهدی ندارند در مقابل چیزی که میفروشن کلی به کاربر خسارت میزنن اما از یک ریال خودشون گذشت نمی کنن و ده جور حسابدار و کارشناس دارن ...
    واقعا تاسف باره شرکتی که پوا سرویس 16 مگ رو میگیره اما در عمل 3 مگ بیشتر نیست و حرفی هم بزنی طلبکار هم میشن ...
    من 87 تومن با مالیات داده بودم + 12 تومن به مخابرات بعد از جمع آوری 62 تومن بستانکار شدم ....
    دریغ از یه عذرخواهی کوچیک بابت کلاهبرداری به این آشکاری ....
    به هیچ وجه طرف این شرکت نیاین به طرف وحشتناکی کم فروشی داره تو سرعت ....

15. 8 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •