حتما باید بازی خاصی باشه؟؟یا هر بازی ای میشه؟؟
امان از دست این گروه as-team معلوم نیست این multiman 2.02 چه جوری دست کاری کرده که تو صفحه xmb هنگ میکنه !![]()
فقط باید Original باشه فرقی نمیکنه چه بازی باشه.
سعید جان این multiman هم الکی فضای هاردو میگیره . روشی نداری فایل های split رو از رو هارد اکسترنال اجرا کنیم ؟
این iris manager چطوره ؟ اگه ورژن جدیدشو داری به من بده ؟
من با multiman 2.01 بازی la noir رو از رو اکسترنال اجرا کردم با این که این بازی splite ولی با multman های دیگه حتی 2.02 نشد!!!!!
وقتی ony$ خیلی زور داره
Sony Soon to Force Gamers into Using HDMI
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دست همه دوستان درد نکنه.من الان فایل EBOOT که hosein ati عزیز گذاشته بود دانلود کردم.حالا باید چیکارش کنم؟
پیشاپیش از همه دوستان تشکر میکنم
دوستان یه روش برای اجرای بازی های split بر روی هارد اکسترنال پیدا کردم منتهی قیلش یه سوال داشتم
خداییش اگه این دفعه جواب ندید حالم گرفته میشه ؟
آقا من هرچی گشتم لینک دانلود این برنامه ها رو پیدا نکردم اگر لینکشو بزارید ممنون میشم ؟؟؟؟؟؟؟؟
ps3splitter
split4g
opensplit v1.2
__________________________________________________ __________________________________--
روش من درآوردی برای اجرای بازی های split بر روی هارد اکسترنال ......( البته شاید بعضی از دوستان از این روش
استفاده کرده باشند ولی به بقیه نگفتند )
1. ابتدا بازی( split( big file را در هارد کنسول ps3 کپی کنید
2. بعد بهتر است فایلی روی هارد اکسترنال بود رو پاک کنید و دوباره از روی کنسول روی هارد اکسترنال کپی کنید
3. فایلی که روی هارد کنسول ps3 بود رو پاک کنید
4.بعد بازی رو از روی هارد اکسترنال اجرا کنید . بازی اتوماتیک split شناخته میشود و یک گزینه yes و no به شما
میدهد که شما yes را میزنید تا 40 درصد بازی روی هارد کنسول ps3 ذخیره شود
5. حالا به راحتی می توانید بازی split را از روی هارد اکسترنال اجرا کنید
توجه : این روش برای کسانی که از هارد کنسول پایین برخوردارند مناسب است و برای دیگران مناسب نیست .
توجه : به طور مثال بازی تیکن 6 که حجمی معادل 11 گیگ دارند به شرح زیر است .
ذخیره حجم روی هارد اکسترنال : 100 درصد = 11گیگ
ذخیره روی هارد کنسول : 40 درصد = 4 گیگ
ذخیره اکسترنال + کنسول = 15 گیگ که جمعا 4 گیگ بیشتر شده ولی فضای روی کنسول کمتر شده .
مخلصیم
جون من اون سوال اول منو جواب بدید لینکشو گیر نیاوردم . دمتون گرم .
انتقادی داشتید در خدمتیم . سوال دیگه ای بود در خدمتیم.
البته الان یه چیزی فهمیدم . multiman جدید 2.02 خودش اتوماتیک 40 درصد بازی split رو میریزه
تو هارد کنسول ونیازی نیست که کال بازی رو بریزی تو کنسول و این مراحا رو انجام بدی
-
Last edited by hamed-akbarie; 13-07-2011 at 14:42.
دوستان من همچنان منتظرم .این فایل EBOOT بازی uncharted2 رو چیکار کنم؟ چه جوری بریزمش؟
خب شما اگه بازیت روی هارد ps3 هست بریز روی هارد اکسترنال اگه روی هارد اکسترنال هست که هیچ.هارد اکسترنال رو بزن به pc بعد برو توی پوشه ی بازی بعد برو به این ادرسی که مینویسم:
uncharted 2 /PS3_GAME/USRDIR
بعد اونجا یه فایل eboot.bin هست اونو پاک کن و اونی که گزاشته بودم رو کپی کن به جاش.
بعد بازی رو بریز روی هارد کنسول و اجرا کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)