سلام , registratin key هایی که در این تاپیک برای بازی zuma deluxe گذاشتید:
رو وارد کردم منتها این پیغام میاد باید چیکار کنم؟key ها رو صحیح می دونه ولی می نویسه registration failedکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
سلام , registratin key هایی که در این تاپیک برای بازی zuma deluxe گذاشتید:
رو وارد کردم منتها این پیغام میاد باید چیکار کنم؟key ها رو صحیح می دونه ولی می نویسه registration failedکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
اگه رمت زير 512 باشه ممكنه مشكل از اون باشه
اصلا چيز ديگه اي به ذهنم نمي رسه. حداقل سيستم اين بازي اونقدر هست كه هر سيستمي بتونه بكشه
بازي قشنگي هم هستش
اگه این اخطار رو موقع ورود به بازی میده به احتمال 90% مال کرکت هست یا نصبش نکردی یا خرابه...
اگه خرابه از اینجا درخواست بده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من رمم 512 هست 256*2 DDR
قبلا آره... خیلی روون بود... با Crysis و Need For Speed با آخرین رزولوشن امتحان کردم... خیلی راحت آورد...
الآن همه بازی ها رو تو همه رزولوشن ها اررو میده![]()
سلام
من یه مشکلی دارم و اون اینکه هر وقت که کامپیوتر رو Stand By کنم بعدش توی هر بازی که میرم اسلوموشن میشه و مجبورم ریستارتش کنم تا درست بشه . کسی میدونه چشه؟!!
سلام من بازی Frontlines - Fuel of War نصب کردم
همه چز خوب اجرا میشه دمو بازی و بقیه اما اخرش که میخواهی مرحله اول رو شروع کنی موقع لود بازی یک مرتبه صفحه بازی سیاه میشه و همی میپره و یک لحظه هی سیاه میشه و انگار میخواهد بره توی بازی ولی دوباره سیاه چشمک میزنه
قبلا یک بازی دیگه هم)medal of honor نصب کردم همین طور شد هر دو تاشون سه تا دی وی دی بودن
سیستم من هم
CPU:amd Dual Core .4000
Ram: 1GB
CARD NVIDA Geforce 8500 GT
خلاصه خیلی ضد حاله اینطوری..اگه کمک بدین ممنون میشم..فکر کن تا دم مرحله اول میاد لود هم میکنه اما توی بازی نمیره.چه شانسی)
فن Gpu و Cpu رو چك كن سالم باشن
خب اين تا چند دقيقه اش طبيعيه چون بعد از standby ويندوز شروع مي كنه به بالا آوردن برنامه ها و پروسه هايي كه قبل از standby درحال فعاليت بودن درنتيجه يه فضايي از رم رو اشغال مي كنه
اما اگه خيلي طول مي كشه مي تونه ويروس هم باشه قبلا اينطوري نبوده؟
مشخصات سيستمت چيه؟
خواهش مي كنم در مورد مشكل بازي RED ALERT 3 در هنگام اجراي بازي راهنمايي كنين
فرقی نمیکنه هرچقدر هم که بعد از Stand By صبر کنم بازم بازیها اسلومیشن هستند(ولی بقیه چیزها این مشکل رو ندارند)
اره از وقتی که سیستم قدیمیم که اینتل بود رو به AMD تغییر دادم همینطوری بود
سیستم:
cpu:AMD 4000 Dual Core
Ram:2 gig
VGA:8400 GS 512 MB
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)