تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 865 از 1320 اولاول ... 365765815855861862863864865866867868869875915965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,641 به 8,650 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

داره خودمونی میشه tetis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همراه اول بدترین سیستم بیلینگ رو داره و بعد اون رایتل و بهترین مال ایرانسل هست خیلی از این حجم خوری ها هم که دوستان میگن با همراه اول دارن سر همین سیستم های عطیقه ی همراه اول هست ولی نکته جالب این هست که این خطای سیستم ها هیچوقت به ضرر همراه اول کار نمی کنه و همیشه به ضرر مشترک کار می کنه و مورد بعد با این همه درآمد داغون ترین زیر ساخت ها رو داره از اون طرف هم کارمنداش ناراضی هستن من موندم این همه پول کجا میره؟بیشترین فیلترینگ هم تو اینترنت همراه اول هست کلا خلاصه ی کلام مفتش گرونه[emoji4]

Sent from my SM-J710F using Tapatalk
    آره واقعا فیلترینگش که معرکه است چینی ها باید بیان لنگ بندازن ! ولی تو منطقه ما ایرانسل که از ساعت 11 صبح که میره تو کما تا فردا رایتل هم تست کردم 3 مگ اخرش میدهه و بگیر نگیر داره این همراه اول فقط کارتو لنگ نمیذاره بخصوص تو جاده و شهرستانها . چه کنیم مجبوریم با همین سر کنیم این پست هم گذاشتم بگم دوستان اگر چنین مشکلاتی داشتند دلسرد نباشند و پیگیری کنند.

2. این کاربر از tetis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

من یک بسته 20 گیگ بلندمدت داشتم و از طرفی بخاطر شرکت در خواندن دستورالعمل نرم افزر موبایل یک گیگ هم هدیه گرفته بودم که گذاشته بودم بعدا فعال کنم جمعه صبح چک کردم دیدم حدود 600 مگ از 20 گیگ مانده داشتم با گوشی تو تلگرام میچرخیدم اس ام اس اومد توجه نکردم 2 دقیقه بعد اس ام اس بعدی اومد نگاه کردم دیدم نوشته حجم شما تموم شده و نرخ عادی محاسبه میشه با تعجب رفتم بسته یک گیگی را فعال کردم کلا 3 دقیقه نشد دیدم اس ام اس اومد شما مصرفتون غیرعادی شده و بخاطر اینکه هزینه زیاد نشه اینترنت قطع شده رفتم دوباره دیدم وای 350000 تومان به پام زدم خلاصه بسته فعال شده بود ولی تا 10 دقیقه بعدرسیدم به 43500 تومان بدهی و داشت بالا میرفت زنگ زدم به پشتیبانی به خانمه گفتم اینترنت 5جی هم داشتم تو 4 دقیقه 1 گیگ دانلود نمیشد تو گوشیم درحالیکه سرعت تو منطقه من 3 تا 5 مگا بیت اونم صبح جمعه است خلاصه آخرش برام تیک پر کرد امروز دیدم کل بدهی اینترنت رو پاک کردن واس ام اس زدن که راضی هستید؟ من هم فرمودم بلیییییییییییی
    اصلا باور نمیکردم ترتیب اثر بدهند ولی باید حقیقت را گفت که پیگیری اثر کرد و قبول کردند که مشکل از سیستم اکانتینگ اوناست برا من هم تجربه شده حتما یک بسته رزرو داشته باشم چون سیستم اکانتینگ همراه اول اصلا به روز نیست و اعلان خطر هاشون هم دیر میاد.

- - - Updated - - -
    منم یه بار یه بسته خریده بودم و مشکل مشابه شما رو داشتم، هم هزینه بسته رو برگشت زدن هم هزینه مازاد رو.... در کل حس کردم خارجم

4. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه red 1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

همراه اول بدترین سیستم بیلینگ رو داره و بعد اون رایتل و بهترین مال ایرانسل هست خیلی از این حجم خوری ها هم که دوستان میگن با همراه اول دارن سر همین سیستم های عطیقه ی همراه اول هست ولی نکته جالب این هست که این خطای سیستم ها هیچوقت به ضرر همراه اول کار نمی کنه و همیشه به ضرر مشترک کار می کنه و مورد بعد با این همه درآمد داغون ترین زیر ساخت ها رو داره از اون طرف هم کارمنداش ناراضی هستن من موندم این همه پول کجا میره؟بیشترین فیلترینگ هم تو اینترنت همراه اول هست کلا خلاصه ی کلام مفتش گرونه[emoji4]

چرا هبچ وقت به ضرر خودشون کار نمی کنه ؟

داره خودمونی میشه red 1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

کلا تا وقتی که همراه اول سیستم هاش خرابه ما ترابرد میکنیم هر وقت درس شد بر میگردیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عاشقتم همراه اول

8. این کاربر از shamika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه adreno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من یک بسته 20 گیگ بلندمدت داشتم و از طرفی بخاطر شرکت در خواندن دستورالعمل نرم افزر موبایل یک گیگ هم هدیه گرفته بودم که گذاشته بودم بعدا فعال کنم جمعه صبح چک کردم دیدم حدود 600 مگ از 20 گیگ مانده داشتم با گوشی تو تلگرام میچرخیدم اس ام اس اومد توجه نکردم 2 دقیقه بعد اس ام اس بعدی اومد نگاه کردم دیدم نوشته حجم شما تموم شده و نرخ عادی محاسبه میشه با تعجب رفتم بسته یک گیگی را فعال کردم کلا 3 دقیقه نشد دیدم اس ام اس اومد شما مصرفتون غیرعادی شده و بخاطر اینکه هزینه زیاد نشه اینترنت قطع شده رفتم دوباره دید...

- - - Updated - - -
    سلام
    میشه یه راهنمایی بکنید چیکار کردید به کجا زنگ زدید کلا چه پروسه ای رو طی کردین؟
    دو سال قبل برادر کوچک بنده سیم کارت دائمی همراه اول مادرم رو یواشکی برداشته بود و یه بسته 2 تا 7 شبانه خرید اما در ساعت 2 شب تبادل داده رو خاموش روشن نکرد و یه بارم شکایت کردم از سایت 195 اما نتیجه این شد که یارو گفت مصرف شما با نرخ عادی بوده و خلاصه هر کاری کردم زیر بار نرفتن که بسته شبانه بوده و نرخ عادی نبوده و یه قبض تپل 450هزر تومنی مونده رو دستمون

ممنون می‌شم راهنمایی کنید در این مورد

داره خودمونی میشه tetis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    میشه یه راهنمایی بکنید چیکار کردید به کجا زنگ زدید کلا چه پروسه ای رو طی کردین؟
    دو سال قبل برادر کوچک بنده سیم کارت دائمی همراه اول مادرم رو یواشکی برداشته بود و یه بسته 2 تا 7 شبانه خرید اما در ساعت 2 شب تبادل داده رو خاموش روشن نکرد و یه بارم شکایت کردم از سایت 195 اما نتیجه این شد که یارو گفت مصرف شما با نرخ عادی بوده و خلاصه هر کاری کردم زیر بار نرفتن که بسته شبانه بوده و نرخ عادی نبوده و یه قبض تپل 450هزر تومنی مونده رو دستمون

ممنون می‌شم راهنمایی کنید در این مورد
    به شماره ۹۹۹۰ زنگ ژدم صفر رو گرفتم به اپراتور وصل شدم توضیحات بالا را دادم ایشون فرم شکایت پر کرد و تمام

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

همراه اول سرعت اینترنت بسته هدیه 15 گیگ رو روی 8 مگابیت محدود کرده ولی با خط دیگم و بسته عادی سرعت 35 مگابیت هست...

پروفشنال Iman799's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

همراه اول سرعت اینترنت بسته هدیه 15 گیگ رو روی 8 مگابیت محدود کرده ولی با خط دیگم و بسته عادی سرعت 35 مگابیت هست...
    اگر رو هشت محدود شده باشه دیگه هدیتم تموم شه محدوه و احیانا قبلا بسته ی آلفا نخریدی؟مشکلتو تو کمپین همین مشکل محدودیت با عکس تست سرعت ها بذار بی زحمت تا شاید فرجی بشه.به نطر من دوستانی که این مشکل رو دارن تو پیج اینستاگرام وزیر هم بنویسن شاید مفید فایده باشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اگر رو هشت محدود شده باشه دیگه هدیتم تموم شه محدوه و احیانا قبلا بسته ی آلفا نخریدی؟مشکلتو تو کمپین همین مشکل محدودیت با عکس تست سرعت ها بذار بی زحمت تا شاید فرجی بشه.به نطر من دوستانی که این مشکل رو دارن تو پیج اینستاگرام وزیر هم بنویسن شاید مفید فایده باشه

خط رو دوسال پیش گم کردم و مسدود بود و امروز از مسدودی درش اوردم و به خاطر این بسته هدیه رفتم پیشخوان گرفتمش. یک خط دیگه دارم چند ماهه محدوده روی سرعت دانلود 260 کیلوبایت!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •