تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 865 از 1421 اولاول ... 3657658158558618628638648658668678688698759159651365 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,641 به 8,650 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

اگه امکان داره لینک بازرسی رو بزارید و اگه کسی بلده یه اعتراض رسمی بنویسه همه محدودها ارسال کنند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهتره هرکی به زبون خودش شکایت بنویسه
    بجای فهش دادن سعی کنید مشکلی که پیش اومده رو دقیق توضیح بدید!
    Last edited by nihilnigritude; 16-08-2013 at 12:35.

2. این کاربر از nihilnigritude بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen_hot20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

پی روز زنگ زدم2020 گفتم سرعت خرابه گفت مال همه خرابه برام خرابی رد کرد تو پنل هم هم اعتراض کردم ولی بنظرم اب در هاونگ کوبیدنه هیچ خبری هم نشد

4. 2 کاربر از mohsen_hot20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shoeib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آی مهننس ! اولا اون سرویسی که شما اول می گرفتی چند برابر استاندارد و سرعت اسمی بود.! یعنی چند برابر بیشتر از اونیکه پول میدادی.! ثانیا ما بیشتر از حقمون نمی خوایم. یعنی الان اگه سرعتا واقعی بشه (نه نصف واقعی) خوبه! ثالثا میگن آخر هر تندروی یا کندرویست یا کجروی! حالا حکایت مخابرات شده. وقتی که بیشتر از حقت (صرف نظر از اینکه حقت چقدر باید باشه و فلان کشور چقدره که یحثیست جدا!) منظورم اون سرویسای 128 ه که 3 مگ جواب میداد بهت بدن همیشه رو لبه حرکت میکنی چون وقتیم که شد این میگن اون همه خوش بحالت شد حالا این عوض اون!
    کی گفته حالا بیشتر از حقت بخوای؟!
    استاندارد رو اونوقت چطوری تعیین کردید؟! بر اساس قانون مسخره 1 به 8 ــی که هست؟!!
    استاندارد رو بر اساس هزینه و کیفیت سرویس ها در سطوح بین المللی میسنجن..راه دوری هم نمیریم..همین ترکیه و مالزی و اخیرا هم کشور دوست و برادر افغانستان!
    چیزی به اسم بیشتر از حق اینجا معنی نداره...با فرضا 20 هزار تومن هزینه کردن در ماه باید سرویس با کیفیت و مناسبی در اختیار داشته باشید (بی منت و هزار جور حرف و حدیث و تبصره و ماده اضافی)

6. این کاربر از shoeib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

جالب اینه،هیشه همه سرعتشون از پایین کم کم می ره بالا،واسه ما از 20 مگ شد 8 کیلو

8. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mrkasasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان

به نظر من سرعت وبگردي حتي همون 2 ، 3 ماه پيش كه اوضاع خوب بود هم چنگي به دل نمي‌زد؛ فقط سرعت دانلود سرويس هاي اين شركت به نوعي كم نظير بود كه حالا كه اين هم برداشته شد ديگه دليلي براي تمديد نمي بينم. همچنين با توجه به مسائلي كه تو اين ايام در مخابرات اتفاق افتاد مطمئنا اين شركت سياستهاي جديدي اتخاذ مي كنه تا ديگه پهناي باندشو كنترل كنه. چون مشخصا اين مشكل به مخابرات مازندران مربوط نميشه بلكه به رده‌هاي بالاتر بر مي گرده.
    به هر حال بنده با اتمام سرويسم از اين شركت ميرم به يه شركت مناسب، ولي اگه يه روز سرعت مثل قبل شد كه بعيد مي دونم، اگه شد دوباره بر مي گردم (چون كار دانلود كم انجام نمي دم؛ اهل فيلم و سريالم شديد) ولي اگر هم نه كه ما رو به خير و شما رو به سلامت.

بدرود
    Last edited by mrkasasi; 16-08-2013 at 16:31.

10. این کاربر از mrkasasi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    من با PPOE مشکل دارم الان با ۲-۳ تا مودم امتحان کردم هیچ کدوم با ppoe کانکت نشد ولی با Bridge موردی نداره ممکنه از مک فیلتر باشه؟ ۲۰۲۰ زنگ بزنم مشکل رو حل می کنند؟
    ممکنه از مک باشه
    تماس بگیرید ببینید مک رو قفل کردن یا نه

12. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mehr one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

سلام دوستان . به آقای ذهابیان زنگ زدم گفت که به ظرفیت پهنای باند افزوده شده و منتظرن که اعمال بشه . حالا منتظر چی هستن خدا میدونه . اون دفعه شمارشو گذاشتم و این آقای مثلا درزی که من خوب میشناسمش گزارش داد و نظرمو پاک کردن . اگه خواستید بگید بزارم ! در ضمن این درزی که همیشه می گفت بلدم بلدم همیشه نظرای بچه هارو می خونه اما به عنوان مهمان . میترسه بیاد . اون دوستمونم که تند صحبت کرده بود فقط می تونم بگم که بابلیه . این درزی هم چون منو میشناسه با من لجه و منتظره تا من نظر بدم بعد سر و کلش پیدا شه بیاد بگه من دروغ میگم و خودش فقط حقیقتو می گه مثه پیامبرا . در ضمن این آقای مثلا درزی چند تا نام کاربری داره و فقط می خواد بگه منم منم منم .
    (بخر درزی اینتام ته)
    من هم خاک پایه همه ی شما هستم . دوستان یه نمه برین تو کار مازنی . حیف نیست لهجه و گویش به این خوبی از بین بره .

14. این کاربر از Mehr one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hossein 1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ایران-دولت 11

پيش فرض

دقیقا من شماره همراه و ایمیل مدیر عامل باباجانی رو گذاشتم بهم پیام داد که حذف کن منم حالشو گرتم گفتم اینجا انجمن تمام دوستان شماره های همه مسئولین رو دارن و منم پستم رو ویرایش نمیکنم ساکت شد
    این یارویی که اومده بود خونمون یعنی دو نفر یکیش میگفت 155مگابیت اضافه شده یکی دیگه هم میگفت 320 مگ قراره اضافه بشه.
    اینا دارن کاری میکنن که کارابرایی که پر مصرف هستن کوچ کنن و برن دوباره همپذیرششون نکنه که خیال مخابرات راحت بشه.مگه میشه پهنای باند نداشته باشه؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

هرکی هرچی بخواد بگه یعنی چی؟
    این فرومم یک سری قوانین داره
    تحت قوانین می تونید فعالیت کنید
    اگر هم فکر می کنید کسی داره خلاف قوانین عمل می کنه
    باید تخلف رو اعلام کنید تا مدیران تصمیم بگیرن
    با تشکر

17. 12 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه غول مرحله اخر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام.من دیگه حالم بد شدش با این وضعه اینترنت. میخوام الان یه سرویسه دیگه بخرم. بنظرتون چه سرویسی بخرم که حداقل سرعته دانلود 30باشه. دوستان پیشنهاد بدین کدوم؟
    256محدود؟ 512محدود؟

Last edited by غول مرحله اخر; 17-08-2013 at 07:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •