تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 865 از 2605 اولاول ... 36576581585586186286386486586686786886987591596513651865 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,641 به 8,650 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال mr_exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

قبلا چه سرعتی داشتی؟ اون هم این چند مدته افت سرعتی که جدیدا مخابرات پیدا کرده رو داشت؟
    ببین الان 3 یا 4 ماهه که سرویس 1 مگ 2 مگ که که میگیرم دانلود از 130 استارنت میخوره واسه 1 مگ بعد همین جوری میاد پیایین رو 60 اینا فیکس میشه

2 مگ هم که میکیرم از 240 استارت میخوره رو 100 فیکس میشه

یه خط در میون هم که تایم اوت دارم

پروفشنال mr_exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

فعلا وضعیت اینجوریه

3. 3 کاربر از mr_exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Algo.Bits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

گویا درست شد... البته مشکل پینگ روت های جدید باقیه!

محتوای مخفی: off topic 

پهنای باند ؟!
    به نگاه امنیتی و تهدید آمیزی که نسبت به اینترنت وجود داره مخصوصا بعد از جریان 88 کارایی های خاصی از اینترنت مشاهده شد که ددمنشانه بود
    علی رغم اکثر کشورهای دنیا که اینترنت جز حقوق اولیه و یک چیزی عادی مثل خط تلفن ثابت یا تلفن همراه شده!به صورت فراگیر , ظریب نفوذ بالا و قیمت پایین و خدمات دهنده های فراوان اینجا به قول عزیزان شیر فلکه دست یک نهاد خاصه اون نهاد هم زیر نظر یک نهاد دیگست و اون نهاد دیگه زیر نظر یک نفر دیگست ...
    بحث جنگ نرم و مبارزه خفن در فضای مجازی اواخر دولت خاتمی پیش اومد!! مال امروز نیست اون موقع فقط سایتهای پــورن و ... فیلتر میشدن و اینترنت هم به اون صورت فراگیر نبود و پرسرعت خیلی کم و بعد رسید به این دوره که موضوعات سیاسی و ... هم اضافه شد ابزار های مخابراتی , شنود و ... از برادر چین خریداری شد فله ای همه سایتها فیلـتر میشن دسترسی به سرورهای خارج از کشور سخت و گاهی غیر ممکن میشه تلاشهای برای هـک ایمیل و ... که یه وقت دژمن درون جوانان نفوذ نکنه که خطرناک است!
    به قول این گزارش ها ایران یک اینترنت مخفی داره و از نظر سرعت هم آخر نباشیم تو 10 تای آخریم!!کم الکی نیست لقب دشمن اینترنت!
    تا وقتی قانون این باشه که سرعت 1 مگا بیت نامحدود به 16 کیلوبایت هم برسه مشکلی نداره!! و یا هنوز سرویسهای سرعت پایین و حجمی ارائه بشه نهادهایی مثل کمیته مصادیق و فیلتـرینگ (به این شکل) و شورای عالی فضای مجازی(باز تاسیس به دستور یه نفر!) وجود داشته باشن که یک پکت از اینجا بخواد بره سرور گوگل از n تا فایروال و ... باید رد بشه پویش بشه همین آش و همین کاسه ست!نه به روحانی ربط داره نه به بیژن و کامبیز شاید کمی بهتر بشه ولی متحول نمیشه مثل اقتصاد مثل فرهنگ و ...
    اینم اضافه کنم امنیت یک کشور یه چیزایی رو ایجاب میکنه ولی هیچ جای دنیا جز کره شمالی و سوریه و ... انقرد محدودیت و مشکل درست نمیکنن به بهانه امنیت!!امریکا قویترین تجهیزات و بروزترین فناوری های جاسوسی و شنود رو داره در راستای اصلا نه فقط امنیت داخلیش بلکه استکبار و اینها!
    از پروژه PRISM که افشا شده حتما شنیدید ولی همه اینها باعث نمیشه سرعت و کیفیت اینترنتشون پایین باشه یا دسترسی محدود داشته باشن!!!
    این مشکل موقتی هم چند ساعت دیگه برطرف میشه عوامل اصلی رو همه یادشون میره ما عادت کردیم به پینگ 100 بگیم عالی وگرنه شوخیه یا سرعت مثلا 200 کیلو بایت برامون رویایی هست در حالی که تو میانگین جهانی و منطقه ای خنده داره...

حالا برای اینکه بچه ها ناراحت نشن جا داره مراسم گودبای پارتی وزیر محترم نامی رو برگزار کنیم واقعا خیلی زحمت کشید تو این مدت کم اثراتش رو میبینیم!! و چندین مصاحبه خفن هم داشت که تا هفته ها روابط عمومی وزارت جلوگیری از ارتباطات مشغول ماست مالیش بود

بای بای

پ.ن: البته خیلی خوش حال نشید تو ایران مسئولین نه به وجود میان و نه از بین میرن بلکه از پستی به پست دیگه منتقل میشن!

ای بابا شما چرا انقدر قدر نشناسین! مگه یادتون نیست لنگر کشتیهای خلیج فارس کابلهای اینترنت رو پاره میکردن و این بنده خدا همیشه مجبور بود لنگ به کمر ببنده و پاچه هاشو بالا بزنه و بره سیمها رو وصل کنه، مدارکشم موجوده:

5. 11 کاربر از Algo.Bits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

نمیدونم دوستان شما هم این مشل رو دارید یا نه ولی من اصلا نمیتونم فایلی رو دانلود کنم
    حالا که سرعت خوب شده هر فایلی رو برای دانلود میزارم به اخرش که میرسه دانلودش متوقف میشه و باید از اول شروع کنه

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نمیدونم دوستان شما هم این مشل رو دارید یا نه ولی من اصلا نمیتونم فایلی رو دانلود کنم
    حالا که سرعت خوب شده هر فایلی رو برای دانلود میزارم به اخرش که میرسه دانلودش متوقف میشه و باید از اول شروع کنه
    اگر دانلود روی 99 درصد متوقف میشه مشکل از isp هست...
    تغییر ip بدی درست میشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اگر دانلود روی 99 درصد متوقف میشه مشکل از isp هست...
    تغییر ip بدی درست میشه!
    مربوط به isp نیست که! همه جا میگن این مشکل به internet download manager برمیگرده. نسخه نرم افزار و ترجیحا کرکش رو عوض کن درست میشه.

9. این کاربر از kamivh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب به سلامتی ا ....ن کلا رفت پی کارش و باید ببینیم اینترنت این مملکت بهتر میشه یا نه! تو این هشت سال چه خون دل ها که نخوردیم !

به امید روزی که همه ی بچه های اینجا از وضعیت اینترنت راضی باشن!

12. 6 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مربوط به isp نیست که! همه جا میگن این مشکل به internet download manager برمیگرده. نسخه نرم افزار و ترجیحا کرکش رو عوض کن درست میشه.
    من که به چنین مشکلی بر نخوردم اما دوستانی که اسیاتک بودن وقتی به چنین مشکلی برمیخوردن میگفتن با قندشکن دانلود کامل میشه!!

14. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

من که به چنین مشکلی بر نخوردم اما دوستانی که اسیاتک بودن وقتی به چنین مشکلی برمیخوردن میگفتن با قندشکن دانلود کامل میشه!!
    هم ممکنه از idm باشه و هم ممکنه از isp باشه بخصوص سرویسهایی که ساعات رایگان دارند در اون ساعات این مشکل بیشتر بوجود میاد.خودم این تجربه رو یه مدت با مبین نت و فقط در ساعات رایگان داشتم.
    اما ابتدا باید از آخرین ورژن idm استفاده شود.
    با مخابرات چنین مشکلی ندارم.
    ----------------------------
    آیا دفعات تغییر طرح محدودیت داره؟
    آیا مخابرات کاربران پر مصرف رو محدود میکنه؟
    Last edited by mohammad_87; 03-08-2013 at 22:04.

16. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •