ببین الان 3 یا 4 ماهه که سرویس 1 مگ 2 مگ که که میگیرم دانلود از 130 استارنت میخوره واسه 1 مگ بعد همین جوری میاد پیایین رو 60 اینا فیکس میشه
2 مگ هم که میکیرم از 240 استارت میخوره رو 100 فیکس میشه
یه خط در میون هم که تایم اوت دارم
ببین الان 3 یا 4 ماهه که سرویس 1 مگ 2 مگ که که میگیرم دانلود از 130 استارنت میخوره واسه 1 مگ بعد همین جوری میاد پیایین رو 60 اینا فیکس میشه
2 مگ هم که میکیرم از 240 استارت میخوره رو 100 فیکس میشه
یه خط در میون هم که تایم اوت دارم
ای بابا شما چرا انقدر قدر نشناسین! مگه یادتون نیست لنگر کشتیهای خلیج فارس کابلهای اینترنت رو پاره میکردن و این بنده خدا همیشه مجبور بود لنگ به کمر ببنده و پاچه هاشو بالا بزنه و بره سیمها رو وصل کنه، مدارکشم موجوده:
![]()
نمیدونم دوستان شما هم این مشل رو دارید یا نه ولی من اصلا نمیتونم فایلی رو دانلود کنم
حالا که سرعت خوب شده هر فایلی رو برای دانلود میزارم به اخرش که میرسه دانلودش متوقف میشه و باید از اول شروع کنه![]()
اگر دانلود روی 99 درصد متوقف میشه مشکل از isp هست...
تغییر ip بدی درست میشه!
مربوط به isp نیست که! همه جا میگن این مشکل به internet download manager برمیگرده. نسخه نرم افزار و ترجیحا کرکش رو عوض کن درست میشه.
خب به سلامتی ا ....ن کلا رفت پی کارش و باید ببینیم اینترنت این مملکت بهتر میشه یا نه! تو این هشت سال چه خون دل ها که نخوردیم !
به امید روزی که همه ی بچه های اینجا از وضعیت اینترنت راضی باشن!![]()
من که به چنین مشکلی بر نخوردم اما دوستانی که اسیاتک بودن وقتی به چنین مشکلی برمیخوردن میگفتن با قندشکن دانلود کامل میشه!!
هم ممکنه از idm باشه و هم ممکنه از isp باشه بخصوص سرویسهایی که ساعات رایگان دارند در اون ساعات این مشکل بیشتر بوجود میاد.خودم این تجربه رو یه مدت با مبین نت و فقط در ساعات رایگان داشتم.
اما ابتدا باید از آخرین ورژن idm استفاده شود.
با مخابرات چنین مشکلی ندارم.
----------------------------
آیا دفعات تغییر طرح محدودیت داره؟
آیا مخابرات کاربران پر مصرف رو محدود میکنه؟
Last edited by mohammad_87; 03-08-2013 at 22:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)