بدون توضیح:
![]()
اومدم Ward بگم که تصویر گذاشتین خود Ward اصلی تغییر دادن
یک چمپ جدید به نام Ao Shin تقریبا شبیه شیوانا عکس ازش اومده نمیدونم این خود سایت ریوت گذاشته یا نه
Xerath و Olaf قرار ویژوال یا VFX تغییر کنه ...
این nunu , nanus , kog,amumu ,akali,,alister,dr.mundo,fiddle,jax,jana,kartus,le blanc,mord,ryze,swain.ww, xin
یک سری چمپ دیگه اپگرد بشن دیگه بالانس تا حدود رو روال
مخصوصا این nunu کلا یه relanch میخواد
ward of draven اش خیلی کرکره خندس طرف oracle میخره میره میبینه همه جا draven هستش![]()
خبرای تازه این چمپ جدید که قراره بیاد همون رفیق جون جونی udyrاین طور میگن ap هست و چمپ خوبی هست,مثل این که تو pbe اومده
سلام
اینو ببین :
این مال بازی smite هستش.
تا حدودی شبیه هم فقط اون لاغر تر رژیم گرفته بود قبلا اونجا
این درشت تر میزنه
Regarding Shyvana and adding another dragon to the mix:
"Fair concern, quite agree we should avoid disempowering existing champions with new ones. One of the things that appealed to us about Ao Shin in the first place though was that we saw an opportunity to do something pretty different dragon wise that wouldn't step on Shyvana's talons. Another western fire breathing dragon on the other hand would have created those sort of problems."
Regarding Janna and having someone contest her wind powers:
"Differentiation from Janna's definitely important, thankfully there's a huge number of different things you can do with this sort of theme so that's something we've borne in mind, rather than a significant problem. And yes, size is also something that's got a decent amount of discussion, as is how to capture the sort of power associated with dragons in a way that's both satisfying and balanced. We're not ready to talk details yet, great topics for discussion once we are though."
سلام عزیز
بله هارد اکسترنال دارم.
شما هرجا میخوای قرار بذار من میام پیشت.مشکلی نیست
ok
کدوم ورا هستی شما؟ منزل رو می گم، که هر وقت اون سمت ها اومدم بگم بیای.
امروز یک مقدار سرم شلوغه ، ظهر خونه نیستم.
امروز اعصابم خورد شد خیلی ، از دیشب دائم بد بیاری می آرم.
صبح یک بازی رفتم ، تیم مقابل amumu برداشت ، من هم برای counter کردنش janna برداشتم ، آخر بازی با این که خیلی عقب بودیم فقط 3 تا death داشتم ، تیم مقابل خدود 15 دقیقه ADC ش DC بود ، اما یک مشت noob به جای این که درست بازی کنند ، جلوی تیمی که فقط 3 تا تانک و یه دونه assassin داشت ، همش feed می دادن ، عین دیوانه ها همش می رفتن جلو می مردن ، تک به تک ، آخرشم که ADC شون اومد.
به trynda می گفتم برو armor بخر ، health بخر ، احمق اصلا فکر می کنم انگلیسی بلد نبود ، نه یک ها گفت نه یک نه ، فقط یک مقدار magic resist داشت ،تانک هم نداشتیم غیر اون.
بازی دیگه هم که من malph برداشتم ، تیم مقابل 4 تاشون AD بودن ، راحت می تونستیم بزنیمشون ، اما ابله ها باز یک به یک می رفتن جلو feed می دادن ، آخرش هم هر چی می گم def بازی کنید ، من فارم کنم ، می بریم ، رفتند surrender کردن ، بازی از این بدتر رو برده بودم تا حالا ، اما اینا نمی دوتنم surrrender چه فایده ای داره براشون که این کار رو می کنند.خوب بازی کنید یا ببرید یا ببازید، حداقل سعیش رو آدم کرده Lp مفت از دست نداده.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)