تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 865 از 4428 اولاول ... 36576581585586186286386486586686786886987591596513651865 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,641 به 8,650 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته این تقصیر ما نیست و وقتی 99% ملت از اینترنت کم سرعت برخوردار هستند وقتی یه اینترنت یه کم با سرعت یا رایگان گیرشون میاد سعی می کنند چیزایی که تاحالا نتونسته بودند استفاده کنند رو عوضش رو در بیارند !!!

ولی افرادی هم فقط به واسطه داشتن اینترنت پر سرعت رایگان هر چیز بدرد بخور و نخور یا لازم و غیر لازم رو دانلود می کنند و فقط به خاطر اینکه بخوان از اینترنت استفاده کنند این کار رو می کنند . یکی دو تا از دوستای من انقدر دانلود می کردند که هاردشون پر شده و الان دیگه دانلود سنگین رو گذاشتن کنار

مثلا" من خودم زیاد دانلودی نیستم . این دو سه هفته ای که گرفتم تا حالا 2تا ویندوز دانلود کردم و چند تا آهنگ و کلیپ و یه پچ بازی PES و چند تا فیلم هم برای یکی از دوستام (خودم فیلمی نیستم) . رو هم فکر کنم 10-15 گیگ شده

2. 2 کاربر از Mehran14233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ATA FARZADI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تو خونه

پيش فرض

مثل اینکه پارس تو منطقه ما با اداره برق دست به یکی کرده تا ما دیگه دانلود شبانه نکنیم

دو روزه که راس ساعت 1 برق قطع میشه

4. این کاربر از ATA FARZADI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه skull_avatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خوب دیشب مودم رو ساعت 12:40 دقیقه روشن کردن و تا صبح ساعت 6:58 DC نشدم

الان میبینم حدود 40 مگ از ترافیکم کم شده ولی از ساعت 12:40 تا ساعت 1 بیشتر از 40 مگ دانلود کردم

الان مودنم این 40 تا از کجا کم شده

آقا حامد شما چی دانلود میکنید شبها؟!من هیچی به ذهنم نمیرسه که دانلود کنم.چند شبه همش فیلم میگیرم
    فک کنم واسه بعضیا نمیشه من خودم بارها و بارها امتحان کردم 12:31 تا 1 همیشه یه قسمتی از ترافیکم رو کم میکنه ولی حداقل نصف دانلود رو رایگان میزنه.اما 6 تا 7 هیچوقت تاحالا پیش نیومده چیزی ازم کم کنه،کلش رایگان حساب میکنه.

6. این کاربر از skull_avatar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mrmbmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقا دوستانی که از پارس ناراضی بودن اوضاع آروم شده؟ واقعا کسی اینجا از منطقه شیخ فضل ا.. نیست؟ :(

داره خودمونی میشه ehsab222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

پارس انلاین مثل اینکه داره سرویس هاش رو بهتر از قبل میکنه من پینگم بهتر شده و یک خورده ای هم به سرعتم ضافه شده!!
    این طور نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرعت من کما سابقه ولی پینگم بهتر شده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

چرا اخه الکی تز میدید پینگ اصلا" خوب نشده ولی سرعت خوبه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سرعت همونه...پینگم همونه....هیچ فرقی نکرده نسبت به قبل....شاید بدتر...ولی خوبتر عمرا بشه با این اوضاع...

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من که شبا سرعتم غیر ممکنه از 10 KB بیشتر بشه زنگ هم زدن میگن خط شما نویز داره

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

البته این تقصیر ما نیست و وقتی 99% ملت از اینترنت کم سرعت برخوردار هستند وقتی یه اینترنت یه کم با سرعت یا رایگان گیرشون میاد سعی می کنند چیزایی که تاحالا نتونسته بودند استفاده کنند رو عوضش رو در بیارند !!!

ولی افرادی هم فقط به واسطه داشتن اینترنت پر سرعت رایگان هر چیز بدرد بخور و نخور یا لازم و غیر لازم رو دانلود می کنند و فقط به خاطر اینکه بخوان از اینترنت استفاده کنند این کار رو می کنند . یکی دو تا از دوستای من انقدر دانلود می کردند که هاردشون پر شده و الان دیگه دانلود سنگین رو گذاشتن کنار

مثلا" من خودم زیاد دانلودی نیستم . این دو سه هفته ای که گرفتم تا حالا 2تا ویندوز دانلود کردم و چند تا آهنگ و کلیپ و یه پچ بازی PES و چند تا فیلم هم برای یکی از دوستام (خودم فیلمی نیستم) . رو هم فکر کنم 10-15 گیگ شده
    دو سه هفته اینترنت گرفتی اون وقت ۱۵ گیگ دانلود شبانه داشتی؟ آقا خوشا به حالت. من که ۵ ساله مشترک پار آنلاین هستم و تو این ۵ سال ۳۰۰ گیگ دانلود داشتم. تو همین تاپیک آدم هست ۳ ماهه ۳۰۰ گیگ دالود کرده. نمیدونم چی دانلود کرده !!!!!

---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------

بعد از عید هم کلا شاید ۱۰ گیگ دانلود کرده باشم. چون سرعتم به شدت افتضاح شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •