تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 865 از 966 اولاول ... 365765815855861862863864865866867868869875915965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,641 به 8,650 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

کاربر فعال انجمن ادبیات silver65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.
    ورودي بهمن 91 به حساب مياد. بله، مرخصي بدون احتساب سنوات، جزء سنوات مجاز تحصيل محسوب نميشه:

تبصره 3 ماده 49 آيين نامه آموزشي– مرخصي هاي اجباري که واحددانشگاهي بدليل تشکيل نشدن کلاس يا عدم ارائه درس صادر مي کند جزو سنوات تحصيلي دانشجو محسوب نمي شود و شهريه اي بابت آن دريافت نمي گردد.
    پس فرقی با بقیه ورودی های بهمن نداره فقط باید خودش بگه ترم بهمن مرخصی داشتم! من فکر می کردم وقتی می گن جز سنوات تحصیلی حساب نمی شه یعنی می کننش ورودی 92.اون سوال اخرم اگه اطلاع دارید جواب بدید.ممنون
    باید توی مدرکش چیزی نوشته باشه یا نه باید از همون واحد دانشگاهی استعلام کنن ( مثلا برا کنکور و این چیزا)

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

خوب مديرگروه نظر پيشنهاديش رو گفته كه به نظر من هم منطقي هست.
    معادلات رو كه حذف نكن، چون پيشنيازه دروسه ديگه هستش.
    معادلات رو هم یه بار افتادم،مشکلی نیست
    یا تابستان میگیرم یا ترم دیگه همنیازش میکنم

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

پس فرقی با بقیه ورودی های بهمن نداره فقط باید خودش بگه ترم بهمن مرخصی داشتم! من فکر می کردم وقتی می گن جز سنوات تحصیلی حساب نمی شه یعنی می کننش ورودی 92.اون سوال اخرم اگه اطلاع دارید جواب بدید.ممنون
    باید توی مدرکش چیزی نوشته باشه یا نه باید از همون واحد دانشگاهی استعلام کنن ( مثلا برا کنکور و این چیزا)
    كنكور كه كاري با مرخصي نداره كه استعلام كنن. اگه منظورتون ادامه تحصيل بدون كنكور با شرط معدل هست، چيزي كه در اين زمينه مهمه اينه كه اتمام تحصيل در سنوات مجاز باشد.

کاربر فعال انجمن ادبیات silver65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

كنكور كه كاري با مرخصي نداره كه استعلام كنن. اگه منظورتون ادامه تحصيل بدون كنكور با شرط معدل هست، چيزي كه در اين زمينه مهمه اينه كه اتمام تحصيل در سنوات مجاز باشد.
    آره برا همین بدون کنکور می گم مثلا فرضا تو شرایط قید شده که 6 ترمه باید تموم کرده باشه حالا اگه ایشون با اون ترم بهمنش که مرخصی دادن بش 7 ترمه شده باشه که ایرادی نداره درسته ؟مجاز هست که شرکت کنه.(گفتم چون از روی مدرکش مشخص نیست مرخصی داشته حتما خودشون استعلام می کنن از واحد مربوطه می فهمن طرف یه ترمش مرخصی بوده) ببخشید زیاد سوال می پرسم این آخریش بود

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

آره برا همین بدون کنکور می گم مثلا فرضا تو شرایط قید شده که 6 ترمه باید تموم کرده باشه حالا اگه ایشون با اون ترم بهمنش که مرخصی دادن بش 7 ترمه شده باشه که ایرادی نداره درسته ؟مجاز هست که شرکت کنه.(گفتم چون از روی مدرکش مشخص نیست مرخصی داشته حتما خودشون استعلام می کنن از واحد مربوطه می فهمن طرف یه ترمش مرخصی بوده) ببخشید زیاد سوال می پرسم این آخریش بود
    نه مشكلي ايجاد نمي كنه، چون مرخصي اجباري بوده و بدون احتساب سنوات.

داره خودمونی میشه cuauhtemoc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بالاشهر تهران(البته زمان رضاشاه)

پيش فرض

سلام.یکی پیش نیاز و هم نیازای کارشناسی نرم افزارو اینجا میذاره؟؟؟
    در مقطع کارشناسی رشته مهندسی کامپیوتر دو تا سرفصل داریم
    1 - سرفصل مصوب سیصد و شصت و پنجمین جلسه شورایعالی برنامه ریزی وزارت فرهنگ و آموزش عالی مورخ 1377/8/24 که مربوط به گرایش های سخت افزار و نرم افزار هستش و این سرفصل برای ورودی های قدیم اجرا میشه و شما میتونید این سرفصل رو از لینک زیر دانلود کنید(حجم 2.41 مگابایت)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و اگر ورودی سال تحصیلی 92-91 و به قبل باشین از این سرفصل به شما درس دادن و پیش نیاز و همنیازهای رشته و گرایش تون رو میتونید از این سرفصل مشاهده کنید

2 - سرفصل مصوب هشتصد و بیست و هشتمین جلسه شورای برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مورخ 1392/8/2 که مربوط به گرایش های معماری سیستم های کامپیوتری ، نرم افزار، رایانش امن و فناوری اطلاعات هست و بازنگری شده سرفصل قدیم هستش و این سرفصل برای ورودی های جدید(سال تحصیلی 93-92) و بعد از ابلاغ از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد بایستی اجرا بشه و شما میتونید این سرفصل رو از لینک زیر دانلود کنید(حجم 11.6 مگابایت)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مرسی...عالی بود.ارشد کامپیوتر کدام شاخه اش بهتره؟؟اطلاع دارین؟؟هوش مصنوعی؟؟نرو افزار؟ یا...
    در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی کامیپوتر گرایش های مختلفی داریم اعم از هوش مصنوعی، معماری کامپیوتر، نرم افزار و ... و حتی بچه های کامپیوتر میتونن در رشته های مهندسی مکاترونیک که خودش گرایش های مختلف داره و رشته مهندسی فناوری اطلاعات که باز هم گرایش های مختلفی داره و رشته مدیریت فناوری اطلاعات شرکت کنن
    درخصوص این که چه گرایشی بهتره باید به علائق خودتون مراجعه کنید، ولی اگه گرایش تون در مقطع کارشناسی نرم افزار باشه پیشنهاد من اینه که در گرایش هوش مصنوعی در مقطع کارشناسی ارشد ادامه تحصیل بدین

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان من ترم پیش فیزیک 2 رو حذف امتحانی کردم میتونم این ترم با ازمایشگاهش بردارم ؟؟
    در تاریخ 1387/11/8 بخشنامه ای به شماره 36/382414 به کلیه واحدهای دانشگاه آزاد ابلاغ شد که این بخشنامه اصلاحیه ماده 23 آئین نامه آموزشی دوره کاردانی و کارشناسی(پیوسته و ناپیوسته) و دکترای حرفه ای هستش
    موضوع شما اگه حذف ماده 31 یا حذف ماده 35 درس فیزیک 2 بوده باشه و حتی مردودی در این درس و این درس پیش نیاز درس آزمایشگاه(چه آزمایشگاهی؟) باشه این مورد رو رعایت کنید ---> درس یا دروس وابسته به همراه درس پیشنیاز با نظر گروه بایستی اخذ بشه(که این مورد رعایت نمیشه و مهم هم نیست) و اگر در این ترم هم فیزیک 2 حذف ماده 35 یا 31 بشه یا مردود بشید، درس وابسته(آزمایشگاه) حذف ماده 23 نمیشه و نمره ش هرچی باشه(قبولی، مردودی، حذف ماده 31 یا 35) در کارنامه میشینه
    امیدوارم تونسته باشم مطلب رو برسونم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان یه سوال:
    من به دلایلی از دانشگاه آزاد شهرمون انصراف دادم و یه شهر دیگه در دوره بدون آزمون همون رشته قبول شدم و یه نامه (پیوست 8) و کارنامه دروس گذرانده شده رو از دانشگاه گرفتم بردم بهشون نشون دادم.....ولی میگن که برات تطبیق واحد نمی کنیم و قبول نمی کنیم و...
    یه راهنمایی بکنید من با کارنامه ام (96 واحد پاس کرده) چه کار میتونم بکنم؟ میشه دانشگاه آزاد ثبت نام کنم یا جای دیگه؟ یا همه 96 واحدی که گذروندم به هدر میره؟
    بخشنامه مربوط به معادلسازی دروس در دانشگاه آزاد این بخشنامه هستش ---> بخشنامه شماره 36/363393 مورخ 1387/10/26
    تبصره بند 8 این بخشنامه میگه ---> کلیه دانشجویان و دانش آموختگان قبلی دانشگاه آزاد که با شرکت در آزمون مجدد(چه با آزمون و چه بی آزمون) پذیرفته شده اند از پرداخت هزینه معادلسازی معاف هستند و خود این بند میتونه موکد این قضیه باشه که معادلسازی میتونه انجام بگیره، البته این نکته رو هم بگم که معادلسازی با نظر گروه انجام میشه و گروه حتی میتونه نمره 20 شما رو قبول نکنه
    حتی ما در واحد دانشگاهی که کار می کنم معادلسازی دروس مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته در مقطع کارشناسی پیوسته و معادلسازی دروس مقطع کارشناسی ناپیوسته در مقطع کارشناسی پیوسته رو هم انجام میدیم
    اگه دیدین اون واحد معادلسازی رو انجام نمیده بهم بگید تا بهتون بگم که پیش چه کسی تو سازمان مرکزی دانشگاه مراجعه کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مرسی بابت جوابت عزیز...یه سوال دیگه... من که نمراتم مال دانشگاه آزاد هست...اگه مثلا به پیام نور یا موسسات آموزش عالی برم هم قابل تطبیق هستن؟
    دانشگاه های دیگه بغیر از دانشگاه آزاد قوانین مخصوص به خودشون رو دارن که معمولا این قوانین از سوی وزارت علوم بهشون ابلاغ میشه و باید از خودشون بپرسید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •