آفرین . خوب بود. مرسی از توضیحاتت .
اما یه سوال : میدونستی آدمها همشون با هم فرق میکنن ؟
آفرین . خوب بود. مرسی از توضیحاتت .
اما یه سوال : میدونستی آدمها همشون با هم فرق میکنن ؟
راست میگن, اگر فکر میکنید که از پسش بر نمیاین, نباید روز آخر یا حتی یه هفته آخر رو درس بخونید. چون ممکنه با یه فرمول جدید که رو به رو میشید, کلا گیج بشید و هر چی یادتون هست رو از یاد ببرید.
امروز من از ساعت 7 تا همین الان داشتم هندسه تحلیلی رو دور میکردم. اصلا تست نزدم و فقط جزوه رو خوندم.
الان هم میخوام این آمار بی صاحاب رو بخونم. شب هم شیمی رو تموم کنم. انشا الله امشب همه درسهام تموم میشهفردا باید یه دور خیلی سریع همه درسها رو بکنم. بعدش هم باید برم یه سر دانشگاه فردوسی, ببینم کجاست. تا حالا نرفتم.
![]()
نظرات متفاوته . یک سال موندن اصلا سخت نیست به نظر من . خوب خودت دیگه جواب دادی . اگه روحیه اش رو داری خوب میتونی بمونی . اگه نداری پس زورت رو بزن که بری . اگه میبینی رتبه خوب نمیاری پس چه روحیه داشته باشی یا نداشته باشی یکسال دیگه مهمون هستی. البته اگه آنالیز ترکیبی شما خوب باشه میتونی تمام حالت ها رو حساب کنی
. آخه وقتی یکسال بمونی خونه مثل پیش دانشگاهی نیست که کلاس بری . هر چند پیش دانشگاهی هم 4 روز در هفته هست و زیاد وقت گیر نیست . عوضش دیگه باید کنکوری بخونی . ولی من خیلی خوشحال هستم که سوالات کنکور بیشتر به سمت مفهومی بودن میره تا این دانش آموزانی که بسنده کردن به فرمول و نکته بدونن که کنکور این نیست . دیگه مثل قدیم نیست که یه معادله درجه 2 بدن و بگن ریشه های این ومعادله کدوم گزینه هست و همه میرن سراغ مجموع ضرایب ریشه .دیگه همه چیز واسه طراحان سوالات رو شده
( جواب چی رو میخواستیم بدیم و از چی سر درآوردیم)
البته امیر ( Amirdb ) راست میگه. اگه یه تفریحی و ورزش بزاری کنارش اصلا سخت نیست .
تا حالا کسی بهت گفته بود خیلی بداخلاقی؟!!!
بله 90 % آدما مثل همن و 10% متفاوت که شما توی اون 10% نیستی. چون اون 10% هوشیاری درست حسابی ندارن.
انیشتن ، نیوتون و .... همگی توی بچگی کودن خطاب میشدن ، هوش همچین بالایی هم نداشتن ولی دلیل موفقیتشون غره نشدنشون به خودشون بود و همچنین خودشون رو مثل مردم میدونستن
چرا دور بریم ، همین دکتر حسابی خودمون.
--------------------------
راستی من با کسی سر جنگ ندارم
Last edited by BioHazard; 29-06-2010 at 15:52.
بچه ها یه سوال
این ثبت علاقه مندی غیر انتفاعی و پیام نور جریانش چیه ؟
من خودم 2ساله نیستم ولی زیاد میدیدمشون.
1- یکی بود توی کنکور اول رتبش شد 40 (اگه اشتباه نکنم) ، ولی خواست ثابت کنه که میتونه یک رقمی بشه و رفت واسه سال بعد ، رتبش توی ساله بعد 4 رقمی شد
2- یکی دیگه علوم تحقیقات قبول شد ولی نرفت ، گفتش الان دقیقا یک سال از زندگیش عقبه
3- یکی دیگه بود گفتش درصدای پارسال رو بزنم شاهکار کردم
ولی بعضی ها هم موفق بودن و راضی بودن
--------------------------------
راستی در همین راستا برای آقای nits باید بگم یکی بود 40 سالش بود ، نفر 11 هم کنکور انسانی شده بود. ذهن آدم 40 ساله از من 18 ساله ضعیف تره ، ولی اون طبق برنامش رفت جلو.
رو شدن نمیخواد امیر جان . من سومین بارمه دارم کنکور میدم از اینکه همون سال اول رشته پایین رو انتخاب نکردم خوشحالم . میانگین تراز سال اولم 5200 (رتبه 36هزار) میانگین تراز سال دوم 6000 (سراسری رتبه 6150) سال سوم میانگین ترازم 6700 (نتایجش 1ماه دیگه معلوم میشه
) ولی هیچ وقت از اینکه یه بار دیگه تلاش کردم پشیمون نیستم . به قول محمد امین انیشتین و هابل آدمایی بودن که با تلاش شدن نماد فیزیک دنیا
البته خیلیا رو هم دیدم که یه سال که موندن پشیمون شدن . صرفا یه سال پشت کنکور موفقیت نمیاره باید بدونی که یه سال که میمونی باید تلاشت رو چند برابر کنی وگرنه قرار باشه همون برنامه سال قبل رو پیاده کنی جز دل سردی و خستگی و رتبه بدتر نسبت به سال قبلش چیزی نصیبت نمیشه
بچه ها کسی لینک دانلود سامان رشته 88 رو نداره ؟؟؟؟
بیخیااال
بابا حرفه ای تک رقمی و اینا ، از الان داری انتخاب رشته می کنی ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)