تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 865 از 1024 اولاول ... 365765815855861862863864865866867868869875915965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,641 به 8,650 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

یادمه توی یکی از کلاسای زبان تخصصی که میرفتم (ربطی به دبیرستان نداشت) ، برای ریدینگ کتاب Active Reading رو کار میکردیم (Third Skill)

یکی از درساش در رابطه با حافظه بود. یک تشبیه ساده بزنم ، ذهن مثل آش میمونه باید جا بیفته. اون روز آخر رو که میگن استراحت کنید ، بخاطر اینه که در اون موقع ذهن شما درحال طبقه بندی اطلاعات هست. ولی اگه بشینید درس بخونید طبقه بندی تا حدی متوقف شده و ورودی اطلاعات خواهیم داشت.

اگه اطلاعات طبقه بندی نشه مثل کتاب خونه ی میمونه که کتاباش همه ریخته زمین و شما دارید دنبال مثلا مثنوی میگردید.

ولی اگه اطلاعات طبقه بندی بشه ، بازیابی راحت تر هست. این چیزیه که من میدونم و بهش ایمان دارم. مخصوصا توی درسای ادراکی مثل ریاضی.

nits جان اگه درست خوبه و بخوای روز آخر هم بخونی ، ضربه ی بزرگی به خودت میزنی، من اصلا دنبال از میدون خارج کردن کسی نیستم ، کافیه درباره ی کارکرد حافظه توی ویکیپدیا (ترجیا انگلیسی) یک جست و جوی مختصر بکنی

آفرین . خوب بود. مرسی از توضیحاتت .
    اما یه سوال : میدونستی آدمها همشون با هم فرق میکنن ؟

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

راست میگن, اگر فکر میکنید که از پسش بر نمیاین, نباید روز آخر یا حتی یه هفته آخر رو درس بخونید. چون ممکنه با یه فرمول جدید که رو به رو میشید, کلا گیج بشید و هر چی یادتون هست رو از یاد ببرید.

امروز من از ساعت 7 تا همین الان داشتم هندسه تحلیلی رو دور میکردم. اصلا تست نزدم و فقط جزوه رو خوندم.

الان هم میخوام این آمار بی صاحاب رو بخونم. شب هم شیمی رو تموم کنم. انشا الله امشب همه درسهام تموم میشه فردا باید یه دور خیلی سریع همه درسها رو بکنم. بعدش هم باید برم یه سر دانشگاه فردوسی, ببینم کجاست. تا حالا نرفتم.

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

من یه سوال دارم از بچه هایی که یک سال پشت کنکور بودن ( ایشاالله که جلوی کنکور بشین )

از اینکه یک سال موندید پشیمون نیستید ؟؟ من وقتی فکر میکنم از یه طرف میگم نمیتونم یه سال دیگه بازم این راه طولانی رو برم از یه طرف دیگه هم نمیتونم یه رشته ی الکی برم .

اگه بازم به یه سال قبل برگردید همون تصمیم رو میگیرید که اون موقع گرفتید ؟ از لحاظ درسی نسبت به سال قبل پیشرفت کردید ؟؟ و اینکه آدم باید خیلی با روحیه باشه که تصمیم بگیره یک سال دیگه هم با درسای دبیرستان سر و کله بزنه ، نه ؟؟

( البته قصدم این نیست که روحیتون خراب کنم ،، فقط میخوام بدونم یه سال دیگه هم موندن خیلی سخته ؟ )

نظرات متفاوته . یک سال موندن اصلا سخت نیست به نظر من . خوب خودت دیگه جواب دادی . اگه روحیه اش رو داری خوب میتونی بمونی . اگه نداری پس زورت رو بزن که بری . اگه میبینی رتبه خوب نمیاری پس چه روحیه داشته باشی یا نداشته باشی یکسال دیگه مهمون هستی . البته اگه آنالیز ترکیبی شما خوب باشه میتونی تمام حالت ها رو حساب کنی . آخه وقتی یکسال بمونی خونه مثل پیش دانشگاهی نیست که کلاس بری . هر چند پیش دانشگاهی هم 4 روز در هفته هست و زیاد وقت گیر نیست . عوضش دیگه باید کنکوری بخونی . ولی من خیلی خوشحال هستم که سوالات کنکور بیشتر به سمت مفهومی بودن میره تا این دانش آموزانی که بسنده کردن به فرمول و نکته بدونن که کنکور این نیست . دیگه مثل قدیم نیست که یه معادله درجه 2 بدن و بگن ریشه های این ومعادله کدوم گزینه هست و همه میرن سراغ مجموع ضرایب ریشه .دیگه همه چیز واسه طراحان سوالات رو شده

( جواب چی رو میخواستیم بدیم و از چی سر درآوردیم )

البته امیر ( Amirdb ) راست میگه. اگه یه تفریحی و ورزش بزاری کنارش اصلا سخت نیست .

4. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

تا حالا کسی بهت گفته بود خیلی بداخلاقی؟!!!

6. 2 کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

بله 90 % آدما مثل همن و 10% متفاوت که شما توی اون 10% نیستی . چون اون 10% هوشیاری درست حسابی ندارن.

انیشتن ، نیوتون و .... همگی توی بچگی کودن خطاب میشدن ، هوش همچین بالایی هم نداشتن ولی دلیل موفقیتشون غره نشدنشون به خودشون بود و همچنین خودشون رو مثل مردم میدونستن

چرا دور بریم ، همین دکتر حسابی خودمون.
    --------------------------

راستی من با کسی سر جنگ ندارم
    Last edited by BioHazard; 29-06-2010 at 15:52.

8. 2 کاربر از BioHazard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

بچه ها یه سوال

این ثبت علاقه مندی غیر انتفاعی و پیام نور جریانش چیه ؟

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

من خودم 2ساله نیستم ولی زیاد میدیدمشون.

1- یکی بود توی کنکور اول رتبش شد 40 (اگه اشتباه نکنم) ، ولی خواست ثابت کنه که میتونه یک رقمی بشه و رفت واسه سال بعد ، رتبش توی ساله بعد 4 رقمی شد

2- یکی دیگه علوم تحقیقات قبول شد ولی نرفت ، گفتش الان دقیقا یک سال از زندگیش عقبه

3- یکی دیگه بود گفتش درصدای پارسال رو بزنم شاهکار کردم

ولی بعضی ها هم موفق بودن و راضی بودن

--------------------------------

راستی در همین راستا برای آقای nits باید بگم یکی بود 40 سالش بود ، نفر 11 هم کنکور انسانی شده بود. ذهن آدم 40 ساله از من 18 ساله ضعیف تره ، ولی اون طبق برنامش رفت جلو.

11. 2 کاربر از BioHazard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من یه سوال دارم از بچه هایی که یک سال پشت کنکور بودن ( ایشاالله که جلوی کنکور بشین )

از اینکه یک سال موندید پشیمون نیستید ؟؟ من وقتی فکر میکنم از یه طرف میگم نمیتونم یه سال دیگه بازم این راه طولانی رو برم از یه طرف دیگه هم نمیتونم یه رشته ی الکی برم .

اگه بازم به یه سال قبل برگردید همون تصمیم رو میگیرید که اون موقع گرفتید ؟ از لحاظ درسی نسبت به سال قبل پیشرفت کردید ؟؟ و اینکه آدم باید خیلی با روحیه باشه که تصمیم بگیره یک سال دیگه هم با درسای دبیرستان سر و کله بزنه ، نه ؟؟

( البته قصدم این نیست که روحیتون خراب کنم ،، فقط میخوام بدونم یه سال دیگه هم موندن خیلی سخته ؟ )
    من هم همین سوالا رو داشتم.اما روم نمیشد بپرسم
    اگه کسی راهنمایی کنه خیلی لطف بزرگی کرده
    رو شدن نمیخواد امیر جان . من سومین بارمه دارم کنکور میدم از اینکه همون سال اول رشته پایین رو انتخاب نکردم خوشحالم . میانگین تراز سال اولم 5200 (رتبه 36هزار) میانگین تراز سال دوم 6000 (سراسری رتبه 6150) سال سوم میانگین ترازم 6700 (نتایجش 1ماه دیگه معلوم میشه) ولی هیچ وقت از اینکه یه بار دیگه تلاش کردم پشیمون نیستم . به قول محمد امین انیشتین و هابل آدمایی بودن که با تلاش شدن نماد فیزیک دنیا
    البته خیلیا رو هم دیدم که یه سال که موندن پشیمون شدن . صرفا یه سال پشت کنکور موفقیت نمیاره باید بدونی که یه سال که میمونی باید تلاشت رو چند برابر کنی وگرنه قرار باشه همون برنامه سال قبل رو پیاده کنی جز دل سردی و خستگی و رتبه بدتر نسبت به سال قبلش چیزی نصیبت نمیشه

13. 11 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه roozbeh1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بچه ها کسی لینک دانلود سامان رشته 88 رو نداره ؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بچه ها کسی لینک دانلود سامان رشته 88 رو نداره ؟؟؟؟
    بیخیااال

بابا حرفه ای تک رقمی و اینا ، از الان داری انتخاب رشته می کنی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •