مستر لیگ pes و we همیشه اینطوری بوده وقتی یه بازیکن بازنشسته میشه یه بازیکن دیگه از همون کشور با همون نام ولی اسکیل های کمتربه عنوان جانشین جاش میاد
مستر لیگ pes و we همیشه اینطوری بوده وقتی یه بازیکن بازنشسته میشه یه بازیکن دیگه از همون کشور با همون نام ولی اسکیل های کمتربه عنوان جانشین جاش میاد
یکی کمک کنه وا جبه ممنون میشم
چطور نصب کنم؟
یکی به من بگه توپ گرفتن تو این بازی از حریف چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون من با همون دکمه پاس توپو می گیرم ولی با یکی بازی می کنم نمیدونم بازیکناش به طرز وحشتناکی به توپ حمله می کنند و توپ رو می گیرن مثلا کوردوبا به راحتی از پشت کریس میاد و توپ می گیره ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟
خوب به نظرم اینجوری با ضربدر سخت توپ گرفتن.من که خودم با آنالوگ میرم سمت یار حریف و اصلا کاری به ضربدر ندارم.
یعنی بدون زدن دکمه توپ میگیری ؟؟؟؟؟![]()
دوستان من windows رو عوض کردم
الان که میخوام بازی رو اجرا کردم میگه not installed
میخواستم بدونم راهی هست برای اجراش ؟
اخه بازیش الان دستم نیست
یادمه یکی از دوستان گفته بود یک فایلی هست برای اجرای بازی بعد از نصب windows
سلام
من پچ pes edit 6 رو نصب کردم ولی وقتی تو منو بازی زیاد ور میرم یهو عکس پشت زمینه منو میاد همونجا گیر می کنه و هیچی نماد ولی آهنگ بازی پخش میشه.ولی تو بازی هیچ ذمشکلی ندارم .فکر کنم pes من به کیت سرور حساسیت داره چون پچ pes edit هم کیت سرور رو نصب میکنه. و من وقتی کیت سرور رو remove می کنم دیگه مشکلی پیش نمیاد راستی من کرک هم نریختم ممکن مشکل از کرک باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تورو خدا جواب بدید.
میتونی تو استراتژی بازی بازیکنای حریف رو مارک کنی
سلام
من وقتی میخوام از طریق سیستم ستینگ دانلود بکنم communication error میده
مشکل چیه؟
مودم من وایرلس با کابل لن هستش و 24ساعت آنلاینم
با استفاده از این نرم افزاری که دوستمون تو این پست معرفی کردن مشکلم حل شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)